Dodaj do ulubionych

zebranie PZW

IP: 89.231.150.* 25.11.10, 19:50
witam wszystkich wędkarzy co myślicie o terminie zebrania koła miejskiego PZW Chełmno bo ja uważam że data tego zebrania ma na celu zgromadzenie tylko zarządu i znowu sami przegłosują chore pomysły kolegów z PZW toruń
Obserwuj wątek
    • Gość: rybak Re: zebranie PZW IP: 89.231.151.* 25.11.10, 22:14
      Hak im w oko. PZW - ostatni bastion komunizmu. Sprzedali Wisłę więc ode mnie nie dostaną ani grosza - pasożyty - złodzieje - komuchy - leśne dziady - bumelanci. Organizacja przestepcza o tyle ...
      • Gość: Popieram Re: zebranie PZW IP: *.tvgawex.pl 26.11.10, 08:07
        Mam gdzieś to zebranie. W zeszłym roku ostatni raz wykupiłem kartę wędkarską. Najlepiej by było podłożyć bombę i wysadzić to całe towarzystwo!!! "Ostatni bastion komunizmu" - zgadzam się w 100%. Nie ma drugiej tak przestarzałej organizacji, no może jeszcze PZPN... ;) Adios PZW!!!
        • Gość: sum Re: zebranie PZW IP: 89.231.150.* 26.11.10, 19:50
          zgadzam się,data i godzina jest celowo wybrana tak aby na zebranie przyszło mało ludzi ponieważ w sobotę o tej godzinie dużo ludzi jest w pracy a zarządzik PZW sam przegłosuje kosmiczne opłaty za wędkowanie
          • Gość: rybak Re: zebranie PZW IP: 89.231.151.* 26.11.10, 19:59
            złotówki nie dać tym pseudodziałaczom ... Dziwne jest to że wiele związków w Polsce (bo nie ukrywam że rozmawiam z kilkoma znajomymi z różnych regionó Polski działa prężnie - chodź nie doskonale- i co najważniejsze SZANUJĄ wędkarzy - czyli płatników. Wyjaśniają dlaczego podejmują decyzje takie a nie inne albo tłumaczą się z własnych błędów. A u Nas ... PZPR - CAŁY ZARZĄD DO DYMISJI NATYCHMIAST !!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: kolo Re: zebranie PZW IP: 89.231.150.* 28.11.10, 15:54
              sie ma! wędkarze był może ktoś na tym zebraniu-wiadomo ile będą kosztowały zezwolenia i do kogo będzie należała wisła
              • Gość: wedkarz Re: zebranie PZW IP: *.tvgawex.pl 29.11.10, 13:23
                Ja wkupuje 3rok bydgoskie i nie narzekam.Tutaj ani grosza o de mnie nie zobacza(wielkie zarybienia japanka od bambra ktory czyscil staw hi hi)
                • Gość: cc Re: zebranie PZW IP: *.tvgawex.pl 29.11.10, 14:48
                  zgadzam sie jak karta o tylko bydgoska polecam
                  • Gość: x Re: zebranie PZW IP: 89.231.150.* 30.11.10, 20:48
                    może wie ktoś ile myta zgarnie pzw od wędkarzy po nowym roku
                    • Gość: rybak Re: zebranie PZW IP: 89.231.151.* 30.11.10, 21:00
                      od ogarniętych - ani grosza na to śmieszne koło. Panowie i nieliczne Panie. Koło Bydgoskie jak najbardziej dobrą alternatywą, ale ja powtarzam cały czas ... precz z PZW !!! kasa ucieka na tzw. zjazdach (zjazd to chyba nie jeden zaliczył po takim zebraniu). a tak a propo's japanka... złowie sobię w każdej dziurze bez opłat dla KCPZWR
                    • Gość: rybka Re: zebranie PZW IP: 89.231.150.* 30.11.10, 21:02
                      a czy nasi działacze z PZW zarybiali nasze wody pomijam zarybianie karachem(żywcem) ktorego ktoś miał za dużo w stawie
                      • Gość: rybak Re: zebranie PZW IP: 89.231.151.* 30.11.10, 21:45
                        tak zarybiali ... trocią Wisłę gdzie dzień, dwa dni później watahy kłusoli trzaskali drobnice na małe blaszki. To samo się tyczy nielicznych zarybień. Wpuszczają - parę fote - wpis w papiery ... potem każdy robi co chce z narybkiem. Zamiast pilnować narybku zakupionego za NASZE pieniądze robią nie wiem co :/

Acha tak dla przykładu - ostatnia kontrola na Wiśle, która mnie nawiedziła miała miejsce 3 lata temu. Dodam że była to ekipa z Bydgoszczy. NIech ktoś odpowiedzilany za ochronę wod zada sobie pytanie ile mógł bym w tym czasie zabić niewymiarowych ryb ... taka jest właśnie dbałość Chełmińskiego Koła PZW o Nasze wody i Nasze pieniądze. W ramach ścisłości na Wiśle wędkuje średnio (od marca do października) 3-4 razy w tygodniu ... nie wiem za co płacimy ... naprawdę
                        • Gość: do rybaka Re: zebranie PZW IP: 89.231.150.* 01.12.10, 19:48
                          tak zgadzam się z rybakiem kontrole na wiśle to pic na wodę-osoby odpowiedzialne ze kontrolowanie wędkarzy mają to w dupie dostali odznaki i zezwolenia za 70 czy 90 zloty i na rybki
                          • Gość: * Re: zebranie PZW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 20:23
                            Jak zwykle biadolą. Jeśli mi coś nie odpowiada przenoszę się i koniec. Szkoda, że nikt nie powie tego prosto w oczy, tylko na forum, anonimowo, bo tak wygodnie. Zrzucanie wszystkiego na godzinę i termin spotkania jest dziecinne.
                            • Gość: do* Re: zebranie PZW IP: 89.231.150.* 03.12.10, 20:30
                              słuchaj kolego data i godzina zebrania ma ogromne znaczenie ponieważ o tej porze dużo ludzi jest w pracy a na zebraniu jest sam zarząd pzw i sami głosują za wszystkich wędkarzy a druga sprawa to dlaczego ma rezygnować z członkostwa-dlatego że ktoś trać ogromne pieniądze wędkarzy i w dupie ma dobro naszych wód i ryb

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka