Gość: Marehd IP: *.chelmno.mm.pl 21.02.11, 15:54 ten koleś ma naprawde talent :O www.youtube.com/watch?v=1RwJ111VUFs&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: penio Re: Raper chełmno IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.11, 16:06 buehehehehe ale gó... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-factor Re: Raper chełmno IP: *.tvgawex.pl 21.02.11, 16:21 Posłuchaj sobie RUMUN czy jak tam masz i Algida czy BAMBINO a nie SOPEL lodowy, jak idzie sklecić tekst bez ku...chu...wyp...itd w miarę sensowny, dający troszkę do myślenia :"zamknęli oczy zanim zdołali się obudzić..." a nie jak w waszym wydaniu: "ku.... jeba.....fra..... pier....was". Wasz tekst prosty i prymitywny no i inwencji starczało na 1min tekstu, tu pełnowymiarowy tekst i teoretycznie mówiący o tym samym ale z szacunkiem do osób mylących się i można powiedzieć z litością, że nie zdążyli się obudzić... A dla ciebie - rozwijaj się, zainwestuj w jakiś troszkę lepszy sprzęt, aby polepszyć jakość dżwięku i na BOGA nie idż w ślady kolegów zostań jak do tej pory przy naszym polskim a nie rynsztokowym słowniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flow Re: Raper chełmno IP: 89.231.151.* 21.02.11, 19:08 www.youtube.com/watch?v=wJJLmEgnAJg Dobry Diss !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rts Re: Raper chełmno IP: 89.231.151.* 21.02.11, 19:11 www.youtube.com/watch?v=03_skXV7Ubo&feature=related a tu chłopaki nawijają temat na czasie !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mylycjant Re: Raper chełmno IP: *.tvgawex.pl 21.02.11, 20:26 No i bardzo dobrze że koledzy siedzą, może zmądrzeją, a powiem wam jak to jest. Bierzemy jednego z ulicy tzw. TWARDZIELA a w kabarynie po 1 MINUCIE!!!! wiemy kto gdzie i co. Oczywiście w grupie najgłośniej HWDP krzyczał żeby wieczorkiem pięknie śpiewać jak słowik. Takie z was GANGSTERY heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sopel Re: Raper chełmno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.02.11, 08:02 Na wejściu serdecznie żegnam hejterów anty fanów i jebanych malkontentów bardzo mi przykro jebani hejterzy to najlepsza promocja piszcie sobie protokół na tym forum robicie tylko promocje dzieki ;] www.youtube.com/watch?v=pl_0IJlog_Q macie tez mozecie to pokomentować ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Raper chełmno IP: 89.231.148.* 22.02.11, 15:06 siemka sopel bardzo fajny kawalek moze jakos sie zgadamy jak co to odp na tym poscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sopel Re: Raper chełmno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.02.11, 16:41 możemy ;] właśnie tworze kolejny kawałek o tematyce rap pasja napisz do mnie na nk jak co wpisz Wojtek Sobczak ;] jak mnie nie znasz ;] Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Raper chełmno IP: 89.231.148.* 23.02.11, 15:22 znam cie znam na nk masz moje gg jak co to napisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wws Re: Raper chełmno IP: 89.231.148.* 24.02.11, 14:49 www.youtube.com/watch?v=UWUMB9acBkQ&feature=mfu_in_order&list=UL Odpowiedz Link Zgłoś