Gość: xxx IP: *.play-internet.pl 24.07.11, 20:08 Wiecie może dlaczego tak często zmieniają sie pracownicy ochrony biedronki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ivo Re: ochrona biedronki IP: *.tvgawex.pl 25.07.11, 02:01 jak wszedzie nie wolno sie spoufalac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: ochrona biedronki IP: *.play-internet.pl 13.08.11, 20:06 bo przyjdzie młody chłopak zamiast łapać złodzieji to sie oglada za dziewuchami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: ochrona biedronki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 20:28 Jak byś miał stać po 12 godzin za 700zł to też byś się zmieniał. Nikt nie wytrzymuje takiej roboty Maksymalnie wytrzymujesz 2 tygodnie. Znam tą robotę i już więcej bym tam nie poszedł. Wytrzymałem 2 tygodnie i przeszedłem do Impel. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosio Re: ochrona biedronki IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.11, 08:05 znam człowieka który pracował w biedronce , złapał złodzieja a póżniej na mieście dostał łomot, kto by tak chciał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja:) Re: ochrona biedronki IP: 89.231.149.* 25.10.11, 20:28 Bo szef Konsalnetu to niezdecydowany stary dziad... Tyle na ten temat... Dzisiaj była kolejna zmiana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ochrona biedronki IP: *.chelmno.mm.pl 26.10.11, 13:38 praca w ochronie to kupa godzin za marne pieniądze i do tego jeszcze umowa zlecenie. Myślę że ludzie pracują tam na "przeczekanie" tzn do chwili aż znajdą normalną pracę. Sam chwilę pracowałem w ochronie i było to" zło konieczne" - bo lepsze to niż nic - ale jeżeli ktoś ma możliwość pracy gdzie indziej to szybko z tamtąd ucieka. Wszystkie firmy ochroniarskie to shit płacą grosze i tylko inwalidzi dostają umowy o pracę. Jeżeli jesteś zdrowy i sprawny to nie zrobisz kariery w ochronie. To przykre ale prawdziwe, niestety takie są realia i myślę, że każdy pracownik ochrony to potwierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRUBAS 83 Re: ochrona biedronki IP: *.dynamic.mm.pl 27.08.15, 23:18 bO STALI ZLODZIEJE I HURTOWNICY ROZPOZNAJA PRACOWNIKA OCHRONY Z DALEKA DLATEGO SA WYMIENIANI W SKALI 8 BIEDRONEK TJ. REJON PO CZYM WRACAJA SPOWROTEM...............tak by złodziej który jest bywalcem a wieści niosa się szybko,nie nadazyli kto ich pilnuje WYJASNILEM TO MLODZIERZY?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ochrona biedronki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.15, 08:31 Przydałoby się wyłączyć Caps Lock-a i wziąć do ręki słownik. Złodzieje i hurtownicy (hurtownicy???) rozpoznają pracownika ochrony - haha. Ja nie jestem ani złodziejem, ani hurtownikiem - a pracownika ochrony ropoznaję. Może dlatego, że jest w mundurze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: ochrona biedronki IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.15, 19:07 Co ma wspolnego hurtownik izlodziej do ochroniarza prosze mi wyjasnic bo ciekawa jestem smiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: ochrona biedronki IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.17, 12:50 jakby byl po cywilnemu to bym to zrozumiał ale w tym ubranku rzuca sie w oczy stojac przy lodowce z lodami a ty przy kasie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zone Re: ochrona biedronki IP: 78.10.205.* 10.03.17, 00:56 Jest tragedia z tą ochroną Odpowiedz Link Zgłoś