Dodaj do ulubionych

KPP Chełmno

IP: *.play-internet.pl 23.12.11, 21:38
Czy jadąc samochodem z małym dzieckiem policjant który mnie kontroluje może zrobić mi akcje typu "zapraszam pana do radiowozu na kontrole stanu trzeżwości" Zostawiłem dziecko w swoim samochodzie i Panu musiałem dmuchnąć.Czy to jest normalne że trzeba przy radiowozie stać i czekać na zielone światełko a same biedne,przerażone dziecko w aucie tapicerki zrywa?
Wesołych Świąt dla obsługi KPP w Chełmnie.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: nsr Re: KPP Chełmno IP: 89.231.151.* 23.12.11, 21:56
      OMG to już przechodzi ludzkie pojęcie ... ciekawe czym to dziecko zrobiłeś. Bez komentarza.
      • Gość: kierol Re: KPP Chełmno IP: *.tvgawex.pl 24.12.11, 14:15
        Chyba tak ale kłania się uprzejmość i ogłada kontrolującego. Można przecież wykonać to stojąc przy swoim aucie.
    • Gość: as Re: KPP Chełmno IP: *.tvgawex.pl 24.12.11, 15:23
      Policja to psy :)
      • Gość: psy Re: KPP Chełmno IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.11, 22:33
        jadąc z małym dzieckiem masz prawo nie być kontrolowanym, bo wystraszy się dziecko. Jadąc z małym dzieckiem, nie masz prawa byontrolowanym na zawartośc alkoholu, po dziecko przestraszy się policjanta.
        jeżeli obawiasz sie tak bardzo o małe dziecko, nie woź go autem, bo to jest najniebezpieczne, rąbniesz w kogoś i też może się przestraszyć.
        Jednak najbardziej z tego wszystkiego najstraszniejsza jest twoja głupota. i najlepiej chodź pieszo, a dziecko woź wózkiem dzieciecym.
    • Gość: tatatatatata? Re: KPP Chełmno IP: 89.231.149.* 27.12.11, 22:22
      śmieszny jest ten watek :-D pewnie ze Pan ma prawo, w koncu to "stróż prawa" Mogles wziasc to dziecko z soba, a wlasciwie to... dziecko gryzace tapiceke...?? napewno to bylo dziecko??? no coż mam nadzieje ze alkomat nic nie wykazal :-D pozdrowki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka