Gość: www IP: 89.231.149.* 15.01.12, 17:47 Troche śniegu napadało a drogowców zaskoczylo????????????????-W Chelmnie ŚLIZGAWICA a piaskarek nie widać----śmiechu warte!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kierowca Re: Drogowcy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.12, 18:31 Dokladnie popieram zadnej posypanej ulicy i drogi w okolicy Chełmna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sparkler Re: Drogowcy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chelmno.mm.pl 15.01.12, 18:47 Mylicie się, aż jedna piaskarka w końcu ruszyła do boju ;)) Choć przyznam, że jak zwykle dają plamę i mają opóźnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Drogowcy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 15.01.12, 19:57 juz przestancie ,nudne to sie staje co gadacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sparkler Re: Drogowcy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chelmno.mm.pl 15.01.12, 20:07 Co by nie było, nie narzekajmy. Nie ma takiej, aż zimy nie to co zeszłego roku ;) Póki co to zima dopiero chyba się zaczyna ;) Wiadomo dzieci się cieszą, a kierowcy przeklinają śnieg lecz trzeba jakoś się z nim obejść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opel Re: Drogowcy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.12, 21:14 Na ul.Toruńskiej szklanka a pod brzozowska górę nie można na zimówkach podjechać. az tak ciezko przejechac im i posypac ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wku...ony Re: Drogowcy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvgawex.pl 15.01.12, 21:23 co za masakra, w toruniu to juz dawno cale miasto odsniezone i posypane SOLĄ i PIASKIEM... a w chełmnie jak zwykle cholerny SYF... za co oni pieniadze biora i dlaczego wygrali przetarg skoro sie nic nie zmienilo i jest tak jak sie spodziewalem - zero dzialania... h... nie miasto to chelmno tak samo ci co sa za to odpowiedzialni (urzad miasta0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugdfb Re: Drogowcy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.96.ld.cust.t-mobile.co.uk 15.01.12, 21:59 Szkoda to komentować!!! Ja nie mieszkam w PL,ale tu gdzie przebywam,w tej chwili jest +2' ,asfalt czarny (zero śniegu) a solarka (nie tam jakas piaskarka) sypala juz dwa razy ulice na ktorej mieszkam. Na poczatku gdy tu przyjechałem,wydało mi sie to bezsensowne,ale teraz sie nie dziwię,nawet gdy napada 5 cm śniegu,jezdnie pozostaja czarne,śnieg roztapia sie od razu,nie ma zaskoczenia jak co roku w PL Odpowiedz Link Zgłoś