Dodaj do ulubionych

Twój Lekarz

IP: *.play-internet.pl 26.01.12, 13:15
Czy nikt nie pilnuje tych świetych krów pracujących w rejestracji w przychodni Twój lekarz? Nie ma żadnego kierownika,który wyciągnął by konsekwencje?? To jest kpina.Panie siedza sobie w kilka,gadają,spijają kawki,a zarejestrować się do lekarza można tylko osobiście i w dodatku tylko jedna osoba raczy zajmować sie rejestracją.Telefon od rana wyłączony,żeby przypadkiem pacjent nie śmiał zakłocić miłego poranka."Drogie"panie,bierzecie za ta pracę pieniądze i jak się nie podoba poszukajcie innej!!! Co ma zrobić chory człowiek,jak chce sie zarejestrować do lekarza?? Musi wstać z 40-stopniową gorączką i przyjść,żeby ponownie wybrać się do swojego lekarza przyjmującego np.od 14.Czy ktoś zrobi z tym porządek???
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: Twój Lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.12, 13:42
      zgłoś to:
      Kierownik Przychodni

Jarosław Rożnowski

tel. (056) 686 44 71 wew. 31

fax (056) 686 30 11

e-mail j.roznowski@twojlekarz.info

• Gość: Chełmiński pacjent Re: Twój Lekarz IP: *.play-internet.pl 26.01.12, 14:49
        A kierownik Rożnowski to przypadkiem nie urzęduje w N. York, bo gdyby w przychodni bywał nawet czasami to sam by zauważył co się dzieje z jego pacjentami / z których i on żyje/. Zgadzam się z poprzedniczką, że chyba czas przenieść się do innej przychodni lekarskiej. W Twoim Lekarzu wróciła komuna. Personel snuje się jak święte krowy w Indiach. Dzisiaj jest wybór /konkurencja/ i takie zachowanie personelu świadczy o braku kompetencji kierownika lub zadufaniu w swoją doskonałość, że niechybnie może obudzić się z przysłowiową ręką w nocniku kiedy klienci jego przychodni odpłyną w siną dal.
        • Gość: pacjent Re: Twój Lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.12, 15:14
          Tak to prawda dodzwonić się do przychodni w Twoim Lekarzu to prawdziwy cud bo albo tel. wyłączony albo cały czas zajęty a jak się już dodzwonisz to ci powiedzą że na dzisiaj już nie ma miejsc do lekarza i każą dzwonić następnego dnia rano i znowu sytuacja się powtarza totalna porażka z tym co się tam dzieje :(
          • Gość: mieszkaniec Re: Twój Lekarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.12, 16:38
            aA do Chelmna przyjechal z jedna tekturowa walizka a teraz jaki pan macie duzo racji trzeba sie z tej przychodni ewakuowac a prawo jazdy za co zabrali za co no za co??????????????
            • Gość: wanda Re: Twój Lekarz IP: *.tvgawex.pl 26.01.12, 18:56
              Prawda ,też za nim się zarejestrowałam ,pół godziny wisiałam na telefonie w dodatku pani pielęgniarka pyta czy to pilne !!!
              Już tego nie komentuję !
              • Gość: pacjentka mit baby Re: Twój Lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.12, 20:11
                fajnie też jest, gdy przychodzi się z małym dzieckiem i pytają : "czy to coś pilnego?"
                • Gość: ina Re: Twój Lekarz IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.12, 20:23
                  przenieść się do konkurencji,czyli gdzie?przecież przy szpitalu w przychodni nic lepiej.
                  • Gość: aa Re: Twój Lekarz IP: *.tvgawex.pl 26.01.12, 21:17
                    Jak są limity i kazdy lekarz przyjmuje max 30 osbób dziennie to w pierwszej kolejności są rejstrowani ci którzy stoją od 6 rana pod przychodnią (chorzy) a nie ci co sie dopiero obudzili i nie chce im sie ruszyc i wolą zadzwonic.Teraz nawet po recepte musisz sie zarejstrowac do lekarza wiec limit 30 osób dziennie moment się wyczerpuje.
            • Gość: bae Re: Twój Lekarz IP: *.tvgawex.pl 26.01.12, 21:15
              Komu prawo jazdy zabrali Rożnowskiemu?
              • Gość: stary Re: Twój Lekarz IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.12, 21:34
                wiecie co???? , weźcie się przepiszcie do ZOZ-u , narzekający wszyscy,, to w Twoim Lekarzu będzie łatwiej się zarejestrować. To co się dzieje we wszystkich przychodniach obecnie,nie jest winą przychodni,ani personelu,, to wina cudownego rządu, który wybraliście nie idąc na wybory..
                Dotarło do Was ??? Nie sądzę , bo nic do Was nie dociera .... To Wy łazicie jak święte krowy w dniu wyborów po mieszkaniu w piżamach, skacowani i zniechęceni, a później najlepiej krytykować , bo tylko to umiecie, pozdrawiam
                • Gość: Chory Re: Twój Lekarz IP: *.play-internet.pl 26.01.12, 22:00
                  Czyżby pani z rejestracji???Bo tak zaciekle broni świętych krówek.:)Do lekarza przychodzą chorzy ludzie,nie zdrowi i nie mają sił stac pod przychodnią od 6 rano,żeby jakas paniusia łaskawie go/ją zarejestrowała.To może zaczniemy koczować od 4 rano w śpiworkach,przy ogniskach to uda nam sie dostac do lekarza.;) Panie w rejestracji powinny wykonywac swoja pracę i rejestrować pacjentów,czy to przychodzących osobiście,czy rejestrujących sie telefonicznie!!!! Sam widziałem jak słuchawka była odłożona,żeby nikt się nie mógł dodzwonić a panie sobie w najlepsze gadały.O czym to świadczy?Do roboty,a nie zasłaniać się rządem i więcej uprzejmości dla ludzi.
                • Gość: .... Re: Twój Lekarz IP: *.play-internet.pl 27.01.12, 00:56
                  mikusia chelmno

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Data: 30.08.2009r., 20:53

obslugi w rejestracji
                  bardzo mi sie nie podoba obsługa w rejestracji sa bardzo nie przyjemne te pielegniarki mysle ze sie zmieni personel koszmar!!!!

Znalezione na stronie o Twoim lekarzu w opiniach.Datę widać,czy to też wina obecnego rządu?Niech każdy odpowie sobie sam.Pozdrawiam
                  • Gość: tez chora Re: Twój Lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.12, 21:37
                    Zacznij oglądać wiadomości ,a nie czepiasz się bogu ducha winnych dziewczyn,one robią co muszą ,a cała wina za nieudolność rządu spada na szaraczków .Chciałabym widzieć WAS wszystkich na ich miejscu. ZYCZĘ KAŻDEMU TAKIEJ PRACY.
                    • Gość: do pielęgniarki Re: Twój Lekarz IP: *.play-internet.pl 27.01.12, 22:20
                      Na własne oczy widziane:dwie panie z rejestracji stoją i plotkują,trzecia pani rozmawia przez prywatną komórkę.Pacjentka stoi i czeka,aż się któraś z pań do niej raczy się ruszyć.Prawda-ciężka praca i jeszcze za to płacą.Dziękuję za życzenia,przydałaby się taka praca.:)
                    • Gość: do tez chora Re: Twój Lekarz IP: *.play-internet.pl 28.01.12, 12:16
                      Ja bardzo chętnie bym się z tymi paniami zamieniła posiadam wykształcenie medyczne ale niestety nie pracuje w zawodzie właśnie dlatego,że takie Pracownice Roku zajmuja miejsca osobom,które na pewno bardziej sumiennie przykładały by się do pracy i dla których piorytetem jest dobro pacjenta a nie kawa i plotki.Jeśli jest im tak źle i za mało zarabiaja to zawsze można zmienic kwalifikacje zawodowe i zrobić kurs np.szwaczki :)
              • Gość: Monika Re: Twój Lekarz IP: *.tvgawex.pl 28.01.12, 23:37
                Nie ma czegoś takiego jak limit osób które mają być przyjęte do lekarza. Nie mam pojęcia kto to wymyślił? Dziwne że jak Ci lekarze przyjmują pacjentów prywatnie to nie mają żadnych limitów !!!!!!!!!!
            • Gość: ja Re: Twój Lekarz IP: *.xdsl.centertel.pl 26.01.12, 21:30
              a ja nie mogę narzwkać kiedy chcę to się zarejestruję i to telefonicznie
          • Gość: wnuk Re: Twój Lekarz IP: *.tvgawex.pl 27.01.12, 22:30
            a ja swoją babcię rejestruję osobiście- bo nie mamy telefonu - trzeba iść o 7 i już gotowe. Tak sobie pomyślałem, że gdyby każdy miał telefon w domu to byłyby równe szanse.
            • Gość: smutne Re: Twój Lekarz IP: *.play-internet.pl 27.01.12, 22:58
              Czy sądzisz,że starsza pani spokojnie stojąca i czekająca aż rejestratorki skończą plotkować to gbur???I niestety nie każda babcia ma wnuka.który ją zarejestruje.
              • Gość: ancymon Re: Twój Lekarz IP: *.tvgawex.pl 27.01.12, 23:12
                Nie mam nic do starszych pań, bo... sama jestem starsza ) I dlatego mogę powiedzieć, że nie zdarzyło mi się być źle potraktowaną. Często korzystam z tej poradni, niestety my starsze panie musimy - i nie do końca mogę się zgodzić z opiniami przedstawionymi tu na forum. Pewnie każdy tu piszących będzie bronił swego, ale te osoby które korzystają częściej z porad lekarskich mają inny obraz. Wy młodzi to musicie wszystko+szybko+na wczoraj. Módlmy się tylko, żebyśmy nie miały tak jak dzieci mojej koleżanki w Londynie - miesiąc się czeka na wizytę u lekarza. Pozdrawiam.
                • Gość: 123 Re: Twój Lekarz IP: 89.231.150.* 28.01.12, 20:07
                  Starsza Pani (ancymon) >>> Na wstępie powiem, że jestem za prywatyzacją służby zdrowia, teraz kolejki w dużej mierze tworzą renciści i emeryci, mają dużo wolnego czasu i idą z każdą pierdołą, gdyby wprowadzić symboliczną opłatę (np. 5 zł), to od razu połowa by ozdrowiała... Prawda jest taka, że młodzi nie mają czasu chorować, no bo ile można czekać... już lepiej samemu się podleczyć, niż czekać w kolejce, a potem szprycować się antybiotykiem... ja chodzę do lekarza tylko po zwolnienie...
                  Co do opieki zdrowotnej w UK - Nie jest ona najlepsza na tle Europy, ale mam znajomego, który poważnie choruje i ani myśli o powrocie do kraju, tam ma zapewnioną fachową opiekę, może liczyć na pomoc za minimum składki, nie będąc obywatelem Korony... W Polsce nie ważny jest pacjent: przytrzymuje się go w szpitalu, albo wypisuje w zależności od interesu NFZtu itp. Pozdrawiam
                  • Gość: ancymon Re: Twój Lekarz IP: *.chello.pl 28.01.12, 20:50
                    Opłata po 5 złotych - bardzo proszę, jestem za. Tylko dla wielu to 5 złotych to ogromny wydatek, a zdrowie nie zawsze dopisuje. My emeryci oglądamy każdą złotówkę. A młodzi, no cóz... Jak ja byłam młoda to nie chorowałam, nawet mi nie przeszło przez myślę chodzenie po lekarzach - syrop z cebuli i do pracy często na nockę i po 12 godzin. Urodzić dziecko i powrót do pracy. Nie mniej jednak to fajne czasy były :) Mam nadzieję, że z tym zwolnieniem to był żart. Bo jak wszyscy pójdziecie na zwolnienie to my "wapniaki" będziemy musieli naprawdę po to 5 złotych płacić ;)
        • Gość: Anna Re: Twój Lekarz IP: *.chelmno.mm.pl 28.04.13, 18:39
          Ludzie co wy wypisujecie.Sami nie macie co robić to o piątej rano w kolejkę do lekarza:( wy jesteście chorzy!?

Jestem często w przychodni i nigdy nie spotkałam się z taką sytuacją!Natomiast "chorych i kłócących się nawet do bicia rzucających się tak!
    • Gość: :) Re: Twój Lekarz IP: *.tvgawex.pl 27.01.12, 00:35
      pacjentka została odesłana z kwitkiem -rak, leczenie już tylko bólu ,czy ona śpi , czy cierpi tych pań to nie interesuje one są takie z m ę cz o n e .....
      • Gość: 123 Re: Twój Lekarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.12, 08:06
        Dajcie pieniądze pacjentom, a zobaczycie co będzie się działo... jak kupujecie chleb, to potrzebujecie Narodowego Funduszu Chleba... nierentowne piekarnie i sklepy padają, a na półkach dziesiątki rodzajów chleba... bułeczki, rogaliki, bagietki...
    • Gość: ??? Re: Twój Lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.12, 10:30
      Pretensje do pielęgniarek - rejestratorek, a czy to ONE ustalają ilość pacjentów jakich mogą zarejestrować do lekarza. Dlatego pytają czy to pilne!
      • Gość: pacjent Re: Twój Lekarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.12, 12:03
        TWOJ LEKARZ wielkie G a szef tego balagaanu to juz wyzej kupe wali od swego wysokiego wzrostu ?? a tak w ogole to co on tam jeszcze robi prawko zabrali chyba ? decyzja Sadu czyli sa rowni i rowniejsi a to juz ciekawostka
      • Gość: 345 Re: Twój Lekarz IP: *.play-internet.pl 27.01.12, 13:15
        Nie czytasz ze zrozumieniem!!! Nie o tym mowa,że maja limity pacjentów,tylko o tym,że nie chce im się odbierać telefonów i są niemiłe.
    • Gość: Chory Re: Twój Lekarz IP: *.play-internet.pl 27.01.12, 14:59
      Najlepiej jak się przyjdzie po wyniki o minutę po 16, to powiedzą, że wydawanie do 16 i masz spadać. A siedzą we trzy i kawę pija i plotkują a wyniki leżą 3m od nich :)
      Pozdrawiam Panie z recepcji.
      • Gość: 123 Re: Twój Lekarz IP: 89.231.150.* 27.01.12, 17:46
        Czy Wy tego nie rozumiecie? Oni już wzięli pieniądze!!! bez względu na to czy potrafią leczyć, czy nie dostali swoje gaże z naszych podatków... i wiedzą, że dostaną kolejne. Wystarczy wprowadzić konkurencję-wolny rynek, czy nie widzicie różnicy w tym jak traktują Was lekarze podczas wizyty prywatnej... tam wiedzą, że ich chamskie, prostackie zachowanie, lub brak kompetencji równa się brakiem pieniędzy!!! Tylko najgorsze jest to, że działalność prywatną prowadzą na państwowym sprzęcie, w publicznych lokalach...
        • Gość: ciekawy Re: Twój Lekarz IP: *.chelmno.mm.pl 27.01.12, 20:16
          Jestem ciekawy kiedy wprowadzą im kasy fiskalne do działalności prywatnej?
    • Gość: ancymon Re: Twój Lekarz IP: *.tvgawex.pl 27.01.12, 22:27
      A mnie sie nigdy nic zlego tam nie przytrafilo. Za normalne zachowanie ma sie normalna obsluge. Gbur za gbur i tak powinno byc bo spoleczenstwa sie inaczej nie nauczy. Tylko narzekac Poolak po mistrzowsku potrafi. kto sie uczyl ten ma.
      • Gość: III klasa Re: Twój Lekarz IP: *.180.16.96.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.01.12, 22:56
        To jest moje forum, jest dużo innych forów - ale to jest moje
    • Gość: dups dupa Re: Twój Lekarz IP: *.play-internet.pl 01.02.12, 11:24
      jak patrze na panie z rejestracji to nóz mi się otwiera w kieszeni -nigdzie nie ma takiego braku kultury osobistej jak u tych pań ,fakt jest faktem ,że nawet proszę nie potrafią powiedzieć ,obrażone miny ,to już norma u nich -szef tego nie widzi ,albo nie chce zwalniać -odsyłają od ajfasza do kajfasza,żadna nigdy nie była miła!nigdy!!!!!!
      • Gość: hania Re: Twój Lekarz IP: *.play-internet.pl 01.02.12, 11:28
        panie w rejestracji powinny pojsc do pracy do chlewa ,może tam miałyby równych sobie.panoszą się i uważają za kogoś lepszego -jęśli chodzi o wyniki to jest żenujące -zaginęły i koniec zdania ,pai nie raczy nawet miło wytłumaczyć dlaczego .odwracają się do pacjentów plecami i sobie pogaduszki urządzają -ja leczę się i swoje dzieci prywatnie \mam tę możliwość i dziękuję \bogu za to\horror w \twój lekarz\
        • Gość: boys Re: Twój Lekarz IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.12, 23:31
          wszyscy się przepiszcie gdzie indziej, bedzie większy luz w Twoim Lekarzu ,ja tam problemów nie mam
      • Gość: koko Re: Twój Lekarz IP: 89.231.150.* 02.02.12, 16:50
        Dziwię się, że te panie z rejestracji jeszcze wogóle was znoszą. Za wasz brak kultury i brednie które wypisujecie powinno sie wam nakazać byscie się zapisali do przychodni, które pokazują w serialach telewizyjnych!!!!!!!
    • Gość: ramzi Re: Twój Lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 19:46
      Ch... w dupe twojemu lekarzowi !!!
    • Gość: PACJENT Re: Twój Lekarz IP: *.smgr.pl 21.06.12, 15:53
      TO JEST JESZCZE NIC!! W PONIEDZIALEK ZOSTALEM ZMUSZONY ZEBY POJSC DO LEKARZA PIERWSZEGO KONTAKTU UDALO MI SIE ZAREJESTROWAC DO DR KACZOROWSKIEJ MIMO ZE NIE JESTEM PACJENTEM TEJ PRZYCHODNI....
      MOJ LEKARZ Z GRUDZIADZA PO ZROBIENIU RTG KLATKI PIERSIOWEJ KREGOSLUPA STWIERDZIL ZE MAM DYSKOPATIE NIEWIELKIE ZWYRODNIENIA KREGOSLUPA I ZROSNIETE DWA KREGI SZYJNE....
      SPAC NIE MOGE CHODZIC NIE MOGE SIEDZIEC NIE MOGE.... Z TAKIM BOLEM NIE MOGE WYKONYWAC ZADNYCH CZYNNOSCI ZWIAZANYCH Z PRACA A JESTEM MAGAZYNIEREM...
      PANI DOKTOR POWIEDZIALA MI NA DZIEN DOBRY ZE TO TZN"LUMBAGO" TLUMACZAC NA POLSKI ZAPALENIE KORZONKOW:( TO JAKAS KPINA ODPOWIEDZIALEM POKAZUJAC JEJ MOJE WYNIKI Z POLIKLINIKI Z GRUDZIADZA WRAZ ZE ZDJECIEAMI KREGOSLUPA ZACZELA MI PRZEPISYWAC TABLETKI PRZECIW BOLOWE I STWIEDZILA ZE NIE MAM PRZECIW SKAZAN CO DO DALSZEJ PRACY
      ONA POWINNA LECZYC ZWIERZETA A NIE LUDZI TAKI JEST MOJE ZDANIE:(
    • Gość: ff Re: Twój Lekarz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.12, 22:16
      to jest tragedia, ostatnio chcialem zarejestrowac sie ok godz 18 do lekarza i Panie powiedzialy ze mam sie zapytac Pani doktor Kaczorowskiej czy przyjmie mnie , bo miala 50 pacjentow a dyzur do 19 . a co mnie obchodzi ilu miala pacjentow??godziny przyjmowania sa chyba ustalone i powiem ze nie bylo nikogo . przyjela mnie ale jej zachowanie bylo bardzo nieodpowiedznie. przyszedl za mna inny pacjent tylko by wypisac recepte i jego kategorycznie nie przyjela wrecz wyrzucila. do mnie ze zlosliwym usmiechem komentowala ze wypisze mi leki na 100% bo nie mam zaswiadczenia od specjalisty. najbardziej mnie denerwuje to jak sie odnosila tak jakby jawnie sie ze mnie smiala. no tam jest tragedia
      • Gość: chelminiak Re: Twój Lekarz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.12, 23:21
        Jaki szef taki personel pamietam jak przyjechal do Chelmna z tekturowa walizka a teraz ma Wszystkich w .......d opanuj sie chlopie
        • Gość: stary Re: Twój Lekarz IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.12, 22:55
          zaczynacie mnie wkurzać z tymi wpisami......

od przyjmowania skarg są określone instytucje ,w tym przypadku będzie to N F Z , dotarło??????
          komu nie pasuje Twój Lekarz ,to niech się przeflancuje do Z O Z -u , albo do jakiejkolwiek przychodni na terenie kraju.
          Ludzie,nie macie co robić?????
          • Gość: ja Re: Twój Lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.12, 13:42
            ja żeby isc do lekarza musze brac urlop z pracy na ten dzien,bo nawet zeby isc do lekarza na popoludniowa wizyte musze od 6 stac w kolejce zeby sie zarejestrowac na 14!to chore,o rejestracji telefonicznej moge pomarzyc,jak juz sie dodzwonie okazuje sie ze nie ma miejsc,mysle ze do lekarza na popoludniowe wizyty powinny byc rejestrowane tylko osoby pracujace a nie emeryci ktorzy urlopu aby isc do lekarza brac nie musza
            • Gość: stary Re: Twój Lekarz IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.12, 20:05
              i tu właśnie objawia się geniusz ekipy rządzącej,, w takim 2030 roku nie bedziesz mieć takich problemów ,bo w związku z podniesieniem wieku emerytalnego emerytów zajmujących Ci miejsce w kolejce do lekarza będzie zdecydowanie mniej :)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka