Dodaj do ulubionych

Lakiernik samochodowy

IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.12, 15:45
witam
proszę o polecenie godnego lakiernika z okolic chełmna ( tani i dobry :) )
samochód do małych poprawek lakierniczych.
Obserwuj wątek
    • Gość: jaa Re: Lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 17:02
      jak chcesz tanio i dobrze to kup sobie puszke farby i wałek i sobie maluj sam. a jak chcesz miec dobrze to i dobrze zaplacisz
      • Gość: jaaa Re: Lakiernik samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.12, 20:13
        oczywiście jak zawsze ktoś musi dołożyć swoje głupie 10 gr . drogo nie znaczy dobrze !!??
        • Gość: jaaa Re: Lakiernik samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.12, 20:15
          można zapłacić dużo i fuszerkę i tak zrobi a można zapłacić oczywiście odpowiednią korzystną cenę i będzie dobrze . i o takiego lakiernika mi chodzi.
          • Gość: zainter.poprawkami Re: Lakiernik samochodowy IP: 89.231.148.* 16.05.12, 14:01
            Masz rację.Mnie też denerwują takie głupawe odpowiedzi osób które nie mają żadnej wiedzy a mędrkują
            • Gość: lakiernik Re: Lakiernik samochodowy IP: *.chelmno.mm.pl 16.05.12, 21:52
              a co masz domalowania
              • Gość: jaaa Re: Lakiernik samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.12, 21:59
                opel astre zielony metalik parę "bąbli" troszkę rdzewki nic tragicznego.
                • cch1000 Re: Lakiernik samochodowy 17.05.12, 21:10
                  Też jestem zainteresowany, również dołączam się do zapytania poprzednika.
                  Na pewno nie radzę jechać do lakiernika w grubnie (za blokami) - masakra jeździłem do poprawki 4 razy nie było nic lepiej tylko gorzej.
                  • Gość: Zenek Re: Lakiernik samochodowy IP: *.tvgawex.pl 22.05.12, 15:02
                    Polecam lakiernika w grubnie kolo medosu i stacji diagnostycznej... nie mam namiarów ale wszystko idzie sprawnie bynajmniej tak było w moim przypadku....
                    • Gość: młody Re: Lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 10:21
                      polecam gościa w Kijewie.
                      • Gość: x Re: Lakiernik samochodowy IP: *.play-internet.pl 28.05.12, 15:55
                        zegan w brzozowie
                        • Gość: ler Re: Lakiernik samochodowy IP: *.chelmno.mm.pl 29.05.12, 07:52
                          Za Kolnem prawdopodobnie ktoś porządnie robi
                          • Gość: ;0 Re: Lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 10:08

Jasiński w Kijewie, może trochę drożej ale porządnie , samochód zawsze wypicowany jak ta lala.
                            Plecam
                            • Gość: juk Re: Lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.12, 13:21
                              ma ktoś namiary na tego Jasińskiego z Kijewa?
    • Gość: polecam Re: Lakiernik samochodowy IP: *.chelmno.mm.pl 09.09.12, 22:18
      polecam lakiernika w Grubnie koło Stolteru.Malował mi cale auto i jestem bardzo zadowolony.
      • Gość: ll Re: Lakiernik samochodowy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.12, 20:34
        banaszak w kolnie dobrze i tanio....
    • Gość: marek Re: Lakiernik samochodowy IP: *.kpsi.pl 12.08.14, 22:37
      W kolnie maluje od kilku lat i jestem zadowolony .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka