Dodaj do ulubionych

targowisko

IP: *.147.159.120.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.06.13, 14:55
witam
moim zdaniem produkty warzywne na rynku są niektóre droższe i nie są świeże,a myślałam że kupując na rynku są świeże.Kupując w markietach są świeższe i tańsze.Oczywiscie to moje zdanie a Wasze jakie jest
Obserwuj wątek
    • Gość: Czy Re: targowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.13, 19:53
      Moim zdaniem produkty warzywne w marketach są niektóre droższe i nie są świeże , a myślałem ze kupujac w marketach są świże . Kupując na rynku niektóre są świeższe i tańsze .
      • Gość: Przymys Re: targowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.13, 20:45
        Kupujcie gdzie chcecie. Mozecie przeciez obleciec wszystkie markety ,targowiska i wtedy dokonac wyboru.
        Chyba przymusu chodzenia na rynek i marudzenia potem nie ma. Tak samo i z marketami.

Wolny rynek , tylko nie zawsze wiadomo co i skąd jemy i ile w tym ....chemii, ze tak dlugo jest świeze... SMACZNEGO
        • Gość: mp Re: targowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 12:11
          <<, tylko nie zawsze wiadomo co i skąd jemy i ile w tym ....chemii, ze tak dlugo jest świeze... SMACZNEGO >>

chyba nie chcesz nam wmowic ze na targu to maja z własnej uprawy z ogrodka przy domu hahahahhaa
          • Gość: abs do wszystkich Re: targowisko IP: *.play-internet.pl 17.06.13, 12:58
            Dokładnie to 3 ,4 osoby to handlarze, reszta z nas to naprawdę rolnicy sprzedający polskie owoce i warzywa, wystarczy się przyjrzeć. Pozdrawiam
    • Gość: TOM Re: targowisko IP: *.ip.netia.com.pl 17.06.13, 12:20
      Czy to kolejna próba negowania targowiska na rynku? Życzę powodzenia w mieszaniu.
      • Gość: Do Uli Re: targowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 14:57
        Ula lec do Bidronki ... zawsze tanio , zawsze świeżo, chocicz jak idzę ...nie zawsze .. więc i w Bidronce uważaj.....
        • Gość: ula Re: targowisko IP: *.205.85.215.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.06.13, 17:35
          wiesz co ja właśnie tam robię nie chciałam reklamować ale tak jak piszesz są świeższe jak na rynku i to nie jest żadne mieszanie tylko opinia
          myślałam że na rynku to świeższe będzie ale ok pozdrawiam
          • Gość: Klima Re: targowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 19:19
            Pewno na Rynku nie mają klimy i jest nie właściwe zadaszenie...swiaza kapusta łatwo zwiednie.
            Ale kupiłem dziś pyszne, świeże truskawki.
            Te plastikowe z marketu moga się schować ... głeboko w.... nawet jeżeli ich wspaniala plastikowa świezość i koloryt trwa tydzień.

Fajne sa tez inne owoce .. wcale sie u mnie po miesiacu zapodziania w piwnicy nie stzarzeja ... tylko mumifikuja....... przypomina mi to .... fe...

Dzis w markecie promocja - chinski czosnek 7 % taniej - lec Ula lec - oszczedzisz... 7 groszy...

SMACZNEGO
            • Gość: tytus Re: targowisko IP: *.awacom.net 19.06.13, 22:11
              Jedynie arbuzy z marketu i to nie we wszystkich oczywiście. Reszta owoców jest fatalna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka