Gość: maks IP: *.tvgawex.pl 12.10.13, 13:27 mam pytanie czy tez macie problemy z siecią w plusie nie można nigdzie dzwonic wyskakuje ciagle błąd w połaczeniu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Problem z siecią PLUS IP: *.chelmno.mm.pl 12.10.13, 13:54 w czwartek wgl nie było sieci, zasięg zerowy, zarówno u mnie jak i kilku znajomych jeśli chodzi o telefon i tak samo było z interenem. Dzisiaj np nie mogłam nigdzie dzwonić mimo, że zasięg niby mialam.... ale to co jakiś czas tak jest, a nie bez przerwy... Plus ma jakiś problem z siecią, nie bój się to nie wina telefonu- nie zepsuł się :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Problem z siecią PLUS IP: *.tvgawex.pl 12.10.13, 16:42 Na ratuszu modernizacja nadajników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Problem z siecią PLUS IP: *.tvgawex.pl 12.10.13, 19:53 tak modernizują nadajniki, ze wogóle nie mozna dzwonić ani nikt do mnie nie może dzwonić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Problem z siecią PLUS IP: *.play-internet.pl 13.10.13, 08:32 Tak z tego co słysze kazdy narzeka ani nie mozna sie połaczyć, smsy dochodza z opóżnieniem ale nie tylko plus bo internet z play tez mi sie rozłącza . Dziś jest narazie OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nod Re: Problem z siecią PLUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.13, 17:10 Ide o zaklad ze problem dotyczy tylko użytkowników systemu pre-paid :) abonamentowcy zrobili by szum i tyle ....uzytkownikow telefonow na karte mozna ignorowac i nie informowac ich smsem o problemach z polączeniem ( za to z pier..sms z muzodajni i grami wysylaja po 5 dziennie) Wcale sie nie zdziwie jak czesc uzytkownikow oleje plusa i zmieni siec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak55 Re: Problem z siecią PLUS IP: *.pl 13.10.13, 17:16 popieram obrośli w piórka i za nic mają swoich żywicieli !!!! dajmy im nauczkę konkurencja nas przywita z radością.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plus Re: Problem z siecią PLUS IP: *.play-internet.pl 13.10.13, 18:38 Jest awaria serwerów i dlatego nie mozna sie dodzwonic problem bedzie wystepował do czasu wymiany serwerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddddddddddddd Re: Problem z siecią PLUS IP: *.tvgawex.pl 13.10.13, 21:49 niewiem co jest ale od czwartku mam problemy z siecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abonamet Re: Problem z siecią PLUS IP: *.tvgawex.pl 13.10.13, 21:48 Abonamentowcy też mają z tym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plusowiczka Re: Problem z siecią PLUS IP: *.opera-mini.net 14.10.13, 09:40 tak od trzech dni mam problem aby się gdzie kolwiek dodzwonić, to nie jest zresztą pierwszy raz. Jest to dla mnie uciążliwe bo wykonuje wiele telefonów. Mam nadzieję że plus poprawi swoją jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masakra Re: Problem z siecią PLUS IP: *.opera-mini.net 14.10.13, 12:59 o właśnie i dziś znowu to samo Odpowiedz Link Zgłoś