Dodaj do ulubionych

Polecam Wam TestMeToo

IP: 89.231.149.* 08.11.13, 13:57
Zarejestruj się, a oboje będziemy dostawać,
testować i oceniać produkty. Już ponad 700 osób dostało i testowało produkty L’oreal i Dr Irena Eris.
Następne (nie tylko kosmetyki) wkrótce.
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=46cf107255cca0adcb6d43d58331151d
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Polecam Wam TestMeToo IP: *.smgr.pl 18.06.14, 00:08
      Na Testmetoo zarejestrowałam się wczoraj. Nie podoba mi się, to, że żeby brać udział w testach musisz namówić znajomych do rejestracji. W innym przypadku nie będziesz w stanie zostać testerem. Za to od stycznia jestem zarejestrowana na Streetcom i bardzo sobie tą stronkę cenię. Tydzień po rejestracji dostałam paczkę Bepanthenu, 12 dużych tubek dla siebie i znajomych. Teraz kończę testować kwas chlebowy, dostałam dla siebie 6 dużych butelek i 17 małych dla znajomych. Może ten testmeto się rozkręci, ale bardziej trzymam się Streetcomu. \Ogólnie polega to na tym, że dostajesz paczkę z produktami a w zamian raportujesz rozmowy nich. Raporty przynajmniej ja wypełniam może z godzinkę jak dzieci idą spać i mam już z głowy. Czekam na dalsze kampanie, bo wiem, że dziewczyny testowały kaszki dla dzieci, żelazka i inne bajery :) Jeśli ktoś chciałby sprawdzić o co chodzi dokładnie, to podaję link do serwisu ekspert.streetcom.pl/pl/secured/user/share-registration/9d5232ec8b3f97353335532cffd5eabb Od razu mówię, że jest to mój link polecający i dostanę kilka punktów za każdą rejestrację, nie mam po co tego ukrywać, jednak mam nadzieję, że spodoba wam się ten serwis tak samo jak mi :) W razie pytań możecie pisać do mnie na mail, to wyjaśnię wszelkie wątpliwości: kasia_tomka@wp.pl . Zaznaczam, że jest to całkiem darmowe a każdy lubi dostać coś za darmo i podzielić się tym z najbliższymi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka