IP: *.chelmno.mm.pl 23.01.16, 16:28
Mam pytanie chciałbym iść do fryzjera do Donatelli podobno pracuje tam jakiś chłopak i dziewczyna Alicja macie jakieś opinie które z nich wybrać jakieś doświadczenia a może inny fryzjer godny polecenia z Chełmna albo Świecia? Uprzedze głupie komentarze nie jestem z branży fryzjerskiej po prostu szukam dobrego fryzjera bo mam już dość eksperymentów
Obserwuj wątek
    • Gość: misia Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.16, 17:29
      chętnie też poznam opinie bo sama zamierzam się tam wybrać czy jest warto?
      • Gość: Iza Re: Fryzjer IP: *.tvgawex.pl 23.01.16, 18:59
        Ależ nikt wam nie broni reklamować tego salonu, mają wprawę , trenowali strzyżenie i farbowanie na psach. Powodzenia.
        • Gość: Gość Re: Fryzjer IP: *.chelmno.mm.pl 23.01.16, 22:41
          A skąd masz takie informacje? Byłaś tam? Może masz innego fryzjera godnego polecenia? Chyba że jesteś konkurencją i piszesz złośliwie nie reklamuje ich bo jeszcze tam nie byłam po prostu pytam o opinię ludzi którzy tam byli
    • Gość: ile można Re: Fryzjer IP: *.tvgawex.pl 24.01.16, 00:42
      W Chełmnie masz miliony zakładów ale reklamuje się jak widać tylko jeden...Idż tam sprawdż jak ci się spodoba to ok :) ale czekaj ty tam pracujesz i nie wiesz czy fajnie strzyżesz czy nie??
      • Gość: Gość Re: Fryzjer IP: *.chelmno.mm.pl 24.01.16, 12:18
        Ludzie mają jednak nagrane w głowach i wszędzie wesza podstęp chyba tylko chelminskie forum się tym cechuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka