Gość: Ciekawy IP: *.play-internet.pl 04.04.17, 13:34 Czy ktoś tam był? Czy dobra pizza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosc Re: Me gusta IP: *.tvgawex.pl 04.04.17, 21:47 Ciasto bez smaku, do tego kruche trochę nie pasuje to do pizzy. Za to dużo składników, dobrej jakości. Gdyby poprawili to ciasto psujące efekt byłoby naprawdę dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ice-maria1 Re: Me gusta 04.04.17, 22:34 O godz 20:30 nie przyjmuja zamówienia na pizze na dowóz. co do przedmowcy to na pizzy wiejskiej w której miał być boczek kielbasa nie bylo prawie nic same pieczary i cebula. Ciasto o dziwo mi smakowalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all Re: Me gusta IP: *.play-internet.pl 05.04.17, 12:35 dla mnie również ciasto jak nie od pizzy, do tego całkowicie bez smaku. Składników tyle co wszędzie, kolejne miejsce, które zniknie za pół roku a na jego miejscu otworzy się kolejny bar z szybkim jedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oa Re: Me gusta IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.04.17, 14:30 porazka ciasto do pizzy nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edit24 Re: Me gusta IP: *.dynamic.mm.pl 02.05.17, 18:42 Widzę, że w temacie ekipa z chaos`u się rozpisała. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edvin Re: Me gusta IP: *.awacom.net 06.04.17, 08:15 Smaczne pizze jak i sałatki, bardzo fajna aranżacja. Minus to długi czas oczekiwania na podanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ese Re: Me gusta IP: 89.191.154.* 06.04.17, 13:30 Szkoda, że wszystko zostało tam po J&B. Szczerze cieszyłem się że będzie tam zmiana, wyobrażałem sobie małe ładne stoliki i miałem nadzieję że wywalą te obskurne stoły i kanapy z J&B. Chciałem tam zjeść ale widząc że nie wiele się zmieniło we wnętrzu to dałem sobie spokój. Dajcie znać, czy żarcie nie jest też takie same jak w J&B? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Me gusta IP: *.play-internet.pl 06.04.17, 14:32 nie jest takie same, jest zdecydowanie gorsze niż było w J&B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALEX Re: Me gusta IP: *.tvgawex.pl 10.04.17, 20:42 Byłem dziś wcale mnie nie zdziwił poziom lokalu jak i obsługi,pizza sucha bez smaku słaba 3ka na 10. moim zdaniem lipa ale podkreślam MOIM ZDANIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patalongowski Re: Me gusta IP: *.play-internet.pl 11.04.17, 10:04 a mi smakuje, na początku pizza nijaka bez smaku, teraz jakby się poprawili. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Me gusta IP: *.dynamic.mm.pl 11.04.17, 14:34 nie kłam. w cch żadna pizera na dzień dobry nie robi kichy a potem się poprawia. w cch pierw robią dopbre aby nagonić klientów a potem robią kiche bo klient jest to mozna przycinać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ese Re: Me gusta IP: 89.191.154.* 11.04.17, 12:58 Zamówiłem tam kebaba "Me gusta" i był bardzo smaczny. :) Osobiście polecam, niedługo z pewnością wypróbuję inne żarełko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Me gusta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.17, 12:16 Jak wszędzie pizza kebab itp wszystko oklepane .Warto wybrać się do większego miasta i zmienić menu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fghn Re: Me gusta IP: *.tvgawex.pl 15.04.17, 19:26 Ciasto do pizzy jak najbardziej pysze.. cienkie i nie słodkie jak w pablo sama drozdzowka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Me gusta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.04.17, 20:50 Pizza pyszna, cienkie, chrupiące ciasto, które trzyma wszystko w ryzach. Kebaby dobre, chodź wolę w barili. Porównując np do Pablo, to jest sukces.. Ostatnimi czasy w Pablo ciasto słodkie, mokre, wszystko się zwala z pizzy, tragedia. Polecam me gusta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen Re: Me gusta IP: *.dynamic.mm.pl 15.04.17, 21:02 Ucięliście sobie darmową reklamę. Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Me gusta IP: *.play-internet.pl 20.04.17, 20:06 jadłam tylko kebsa, identyczny jak w barilli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Me gusta IP: *.dynamic.mm.pl 20.04.17, 21:02 Pizze możecie sobię porównywać dobra niedobra, bo jest w cch jedna pizzeria która robi pizze taką jaka powinna być, ale kebsów w cch nie robią. to jest jakaś polska parodia kebaba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berlin Re: Me gusta IP: *.dynamic.mm.pl 20.04.17, 22:24 Niestety to prawda. a juz zenujace jest jak wkładają tam surowke od hamburgera i schabowego z lat 90 tych. Smak miesa tez pozostawia wiele do zyczenia i przypomina bude wymieszaną z sierscią od psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eses Re: Me gusta IP: 89.191.154.* 24.04.17, 09:23 Jadłem mięsnego kebaba od nich i był ZAJEBISTY. Polecam mięsny kebab megusta. Sos czosnkowy było aż czuć jogurt naturalny z czosnkiem co jest wielkim plusem bo to oznacza że był własnej roboty :) Serio polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: Me gusta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.04.17, 22:20 Super Pizza,tak trzymac.Barilla i reszta moga sie juz pakowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechu Re: Me gusta IP: *.tvgawex.pl 01.05.17, 15:12 byłem wczoraj na pizzy i smakowała mi nie mogę powiedzieć złego słowa moim zdaniem najlepsza pizza w cch obecnie sos czosnkowy też dobry i duża ilość ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaS Re: Me gusta IP: *.play-internet.pl 02.05.17, 12:24 Kebab Me Gusta pycha! Aż się boję, że nie posmakuje nic innego, bo za każdym razem będę zamawiała właśnie jego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4liga Re: Me gusta IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.17, 20:13 jak można zamawiać w kólko to samo? nigdy nie potrafiłem tego zrozumieć. Nie lepiej posmakować wszystkiego i wybrać swoje ulubione. Tak jak u Pani Wietnamki wszyscy biorą kurczaka w chrupiacym cieście a nigdy nic innego nie brali, beka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agas Re: Me gusta IP: *.play-internet.pl 08.05.17, 15:18 Ja osobiście wolę zamawiać to, co sprawdzone, więc i tak się zdarza ;) Odpowiedz Link Zgłoś