IP: *.play-internet.pl 04.04.17, 13:34
Czy ktoś tam był? Czy dobra pizza?
Obserwuj wątek
    • andrzej_681 Re: Me gusta 04.04.17, 15:53
      bardzo dobra!!!!
      • Gość: Gosc Re: Me gusta IP: *.tvgawex.pl 04.04.17, 21:47
        Ciasto bez smaku, do tego kruche trochę nie pasuje to do pizzy. Za to dużo składników, dobrej jakości. Gdyby poprawili to ciasto psujące efekt byłoby naprawdę dobrze.
        • ice-maria1 Re: Me gusta 04.04.17, 22:34
          O godz 20:30 nie przyjmuja zamówienia na pizze na dowóz. co do przedmowcy to na pizzy wiejskiej w której miał być boczek kielbasa nie bylo prawie nic same pieczary i cebula. Ciasto o dziwo mi smakowalo
          • Gość: all Re: Me gusta IP: *.play-internet.pl 05.04.17, 12:35
            dla mnie również ciasto jak nie od pizzy, do tego całkowicie bez smaku. Składników tyle co wszędzie, kolejne miejsce, które zniknie za pół roku a na jego miejscu otworzy się kolejny bar z szybkim jedzeniem.
      • Gość: oa Re: Me gusta IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.04.17, 14:30
        porazka ciasto do pizzy nie polecam
      • Gość: Edit24 Re: Me gusta IP: *.dynamic.mm.pl 02.05.17, 18:42
        Widzę, że w temacie ekipa z chaos`u się rozpisała. :D
    • Gość: edvin Re: Me gusta IP: *.awacom.net 06.04.17, 08:15
      Smaczne pizze jak i sałatki, bardzo fajna aranżacja. Minus to długi czas oczekiwania na podanie.
    • Gość: ese Re: Me gusta IP: 89.191.154.* 06.04.17, 13:30
      Szkoda, że wszystko zostało tam po J&B. Szczerze cieszyłem się że będzie tam zmiana, wyobrażałem sobie małe ładne stoliki i miałem nadzieję że wywalą te obskurne stoły i kanapy z J&B.

Chciałem tam zjeść ale widząc że nie wiele się zmieniło we wnętrzu to dałem sobie spokój.

Dajcie znać, czy żarcie nie jest też takie same jak w J&B?
      • Gość: gostek Re: Me gusta IP: *.play-internet.pl 06.04.17, 14:32
        nie jest takie same, jest zdecydowanie gorsze niż było w J&B
    • Gość: ALEX Re: Me gusta IP: *.tvgawex.pl 10.04.17, 20:42
      Byłem dziś wcale mnie nie zdziwił poziom lokalu jak i obsługi,pizza sucha bez smaku słaba 3ka na 10.
      moim zdaniem lipa ale podkreślam MOIM ZDANIEM
      • Gość: patalongowski Re: Me gusta IP: *.play-internet.pl 11.04.17, 10:04
        a mi smakuje, na początku pizza nijaka bez smaku, teraz jakby się poprawili. Polecam
        • Gość: . Re: Me gusta IP: *.dynamic.mm.pl 11.04.17, 14:34
          nie kłam. w cch żadna pizera na dzień dobry nie robi kichy a potem się poprawia.
          w cch pierw robią dopbre aby nagonić klientów a potem robią kiche bo klient jest to mozna przycinać
    • Gość: ese Re: Me gusta IP: 89.191.154.* 11.04.17, 12:58
      Zamówiłem tam kebaba "Me gusta" i był bardzo smaczny. :)

Osobiście polecam, niedługo z pewnością wypróbuję inne żarełko.
      • Gość: Iza Re: Me gusta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.17, 12:16
        Jak wszędzie pizza kebab itp wszystko oklepane .Warto wybrać się do większego miasta i zmienić menu
    • Gość: fghn Re: Me gusta IP: *.tvgawex.pl 15.04.17, 19:26
      Ciasto do pizzy jak najbardziej pysze.. cienkie i nie słodkie jak w pablo sama drozdzowka...
    • Gość: Klient Re: Me gusta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.04.17, 20:50
      Pizza pyszna, cienkie, chrupiące ciasto, które trzyma wszystko w ryzach. Kebaby dobre, chodź wolę w barili. Porównując np do Pablo, to jest sukces.. Ostatnimi czasy w Pablo ciasto słodkie, mokre, wszystko się zwala z pizzy, tragedia. Polecam me gusta
      • Gość: amen Re: Me gusta IP: *.dynamic.mm.pl 15.04.17, 21:02
        Ucięliście sobie darmową reklamę. Amen!
    • Gość: Ania Re: Me gusta IP: *.dynamic.mm.pl 16.04.17, 17:17
      Ok
    • Gość: asia Re: Me gusta IP: *.play-internet.pl 20.04.17, 20:06
      jadłam tylko kebsa, identyczny jak w barilli
    • Gość: Tomasz Re: Me gusta IP: *.dynamic.mm.pl 20.04.17, 21:02
      Pizze możecie sobię porównywać dobra niedobra, bo jest w cch jedna pizzeria która robi pizze taką jaka powinna być, ale kebsów w cch nie robią. to jest jakaś polska parodia kebaba
      • Gość: berlin Re: Me gusta IP: *.dynamic.mm.pl 20.04.17, 22:24
        Niestety to prawda. a juz zenujace jest jak wkładają tam surowke od hamburgera i schabowego z lat 90 tych. Smak miesa tez pozostawia wiele do zyczenia i przypomina bude wymieszaną z sierscią od psa.
    • Gość: eses Re: Me gusta IP: 89.191.154.* 24.04.17, 09:23
      Jadłem mięsnego kebaba od nich i był ZAJEBISTY. Polecam mięsny kebab megusta. Sos czosnkowy było aż czuć jogurt naturalny z czosnkiem co jest wielkim plusem bo to oznacza że był własnej roboty :) Serio polecam.
      • Gość: Smakosz Re: Me gusta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.04.17, 22:20
        Super Pizza,tak trzymac.Barilla i reszta moga sie juz pakowac.
    • Gość: lechu Re: Me gusta IP: *.tvgawex.pl 01.05.17, 15:12
      byłem wczoraj na pizzy i smakowała mi nie mogę powiedzieć złego słowa moim zdaniem najlepsza pizza w cch obecnie sos czosnkowy też dobry i duża ilość ja polecam
    • Gość: AgaS Re: Me gusta IP: *.play-internet.pl 02.05.17, 12:24
      Kebab Me Gusta pycha! Aż się boję, że nie posmakuje nic innego, bo za każdym razem będę zamawiała właśnie jego!
      • Gość: 4liga Re: Me gusta IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.17, 20:13
        jak można zamawiać w kólko to samo? nigdy nie potrafiłem tego zrozumieć. Nie lepiej posmakować wszystkiego i wybrać swoje ulubione. Tak jak u Pani Wietnamki wszyscy biorą kurczaka w chrupiacym cieście a nigdy nic innego nie brali, beka...
        • Gość: Agas Re: Me gusta IP: *.play-internet.pl 08.05.17, 15:18
          Ja osobiście wolę zamawiać to, co sprawdzone, więc i tak się zdarza ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka