Dodaj do ulubionych

Dr Kaczorowska

IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.05.17, 13:19
Czy jesteście zadowoleni z opieki medycznej dr Kaczorowskiej? Proszę o szczere opinie. Chcę wiedzieć czy ona zawsze się tak zachowuje czy tylko ja mam z nią problem. Jest arogancka, niemiła, lekcewazaca...
Obserwuj wątek
    • Gość: E.P. Re: Dr Kaczorowska IP: *.146.80.245.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.05.17, 20:25
      Raz miałam wątpliwą przyjemność pójść do tej pani. Był to pierwszy i zdecydowanie ostatni raz. Była arogancka i bezczelna. Koleżanki z pracy opowiadały, że swoim zachowaniem potrafi nawet doprowadzić do łez...
      • antosia551 Re: Dr Kaczorowska 17.05.17, 21:51
        oj to prawda.az żal że taka kobieta przyjmuje pacjentów. Jest bardzo nie miła i arogancka. Potrafi obrażać pacjentów.
      • Gość: obserwator Re: Dr Kaczorowska IP: *.dynamic.mm.pl 25.05.17, 20:06
        Myślę ze jak ma dni płodne to nie jest taka arogancka.
        • 32waldek Re: Dr Kaczorowska 18.06.17, 22:39
          A co do tego maja dni plodne
    • Gość: bhvyhvb h Re: Dr Kaczorowska IP: *.awacom.net 17.05.17, 22:26
      Niestety to prawda...
    • Gość: keczol Re: Dr Kaczorowska IP: *.dynamic.mm.pl 17.05.17, 22:43
      He, a ja myślałam, że tylko do mnie ta Pani ma jakiś problem. ;)
      Myślę, że powinna zmienić zawód, bo bycie "lekarzem", nie upoważnia jej do traktowania pacjentów z góry. Ale spokojnie, karma wraca :)
    • Gość: Ania Re: Dr Kaczorowska IP: *.dynamic.mm.pl 17.05.17, 22:46
      Jestem bardzo zadowolona :)
    • Gość: ggg Re: Dr Kaczorowska IP: *.dynamic.mm.pl 25.06.17, 00:17
      Mam o dr Kaczorowskiej jak najlepsze zdanie. Zawsze byla wporzadku wobec mnie i pomogla. Dziwia mnie te wszystkie wpisy na jej temat, bo moim zdaniem na wielu lekarzy mozna by narzekac, ale nie na nia.
      • Gość: Yutgdsefvgthjhdc Re: Dr Kaczorowska IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.06.17, 12:47
        Jest nadęta, złośliwa, pretensjonalna. I jak na lekarza - mocno spuchnięta na gębie
        • Gość: ggg Re: Dr Kaczorowska IP: *.dynamic.mm.pl 25.06.17, 16:19
          Kto jest nadety i zlosliwy to nie mam watpliwosci, biorac pod uwage fakt, ze autorka tego tematu napisala tez wczesniejsza odpowiedz.
          • Gość: 000 Re: Dr Kaczorowska IP: *.play-internet.pl 25.06.17, 16:42
            O, widzę, że bohaterka osobiście włączyła się do dyskusji
            • Gość: ggg Re: Dr Kaczorowska IP: *.dynamic.mm.pl 25.06.17, 17:43
              Jak patrze na niektore wypowiedzi to juz teraz nie dziwie sie, ze P.Dr. mogla niektorych gorzej potraktowac. Jak by do mnie tacy "ludzie" przychodzili to bym byl rownierz nie mily a najlepiej wypisalbym skierowanie do weterynarza, bo to on sie zajmuje bydlem.
              • Gość: obserwator Re: Dr Kaczorowska IP: *.dynamic.mm.pl 14.07.17, 18:38
                Skierowanie to najpierw wypisz sobie do szkoły. Naucz się pisać poprawnie ( również a nie równierz itp. ).
        • 32waldek Re: Dr Kaczorowska 20.07.17, 20:00
          Bardzo fajna kobietka-przytulilbym chetnie
    • Gość: Kinga Re: Dr Kaczorowska IP: *.dynamic.mm.pl 26.06.17, 00:33
      Wylądowałam u pani doktor z anginą w stosunku do mnie była niegrzeczna i bezczelna. Nie spotkałam się nigdy wcześniej z takim traktowaniem u lekarza.
    • Gość: pola Re: Dr Kaczorowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.17, 01:03
      Przesadzacie! Dr Święcicki to jest gburowaty. Nie powiedziałabym tego o dr Kaczorowskiej. Byłam u niej kilka razy i ani razu nie trafiłam na jakiś gorszy humor.
      • Gość: ese Re: Dr Kaczorowska IP: 89.191.154.* 28.06.17, 07:55
        Święcicki to najlepszy lekarz w Chełmnie. Rozmawia z tobą jak z człowiekiem. Normalnie można z nim dojść do tego co ci jest, wyleczył mnie już kilka razy i czasem aż głupio jest mi powiedzieć mu tylko zwykłe "dziękuje".
        • Gość: Beata Re: Dr Kaczorowska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.06.17, 22:04
          Również mam pozytywna opinie o dr Święcickim. Jak dla mnie Dr Kaczorowska nadaje się tylko do wypisania recept o ile to potrafi.
          • 32waldek Re: Dr Kaczorowska 07.07.17, 17:42
            Dajcie spokoj pani doktor jest spoko lekarzem pare razy u niej bylem jest ok a i jako kobieta jest calkiem niezla podsumowujac fajna kobieta
      • mastersync Re: Dr Kaczorowska 08.12.19, 19:14
        Puknij się w łeb . Kaczorowska świnia jakich malo . Swiecicki całkiem całkiem
    • Gość: Nela Re: Dr Kaczorowska IP: *.tvgawex.pl 15.07.17, 23:38
      ja tej baby wstrętnej nie trawię, u męża rozwijał się rak a to babsko nie wysyłało go na żadne badania tylko kazało herbatki ziołowe pić, z ciekawości kiedyś zarejestrowałam się, bezczelna, chamska i arogancka, taki ktoś nie powinien leczyć ludzi
      • Gość: Ja Re: Dr Kaczorowska IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.20, 14:03
        Co Ty za farmazony gadasz u mnie to Ona skierowała mnie na badania i jak się okazało że mam coś na nerce to odrazy dostałam zieloną kartę i wylądowałam na onkologi zresztą moją koleżanką która była w stanie krytycznym też się zajęła i w dwa dni załatwiła jej hospicjum a to wcale nie takie proste
    • Gość: zawedzeni Re: Dr Kaczorowska IP: *.dynamic.mm.pl 07.02.18, 12:13
      zwiedzeni: Już od dawna dr.Kaczorowska nie potrafi postawić diagnozy. Leczy zapisując leki, które powinien zalecić specjalista. Moim zdaniem może zaszkodzić pacjentowi .
    • Gość: Kasia Re: Dr Kaczorowska IP: *.play-internet.pl 11.02.18, 18:30
      Kaczorowska jedynie nadaje się do leczenia zwierząt a zwłaszcza świń. Traktuje ludzi przedmiotowo jak śmieci dla niej pacjent to kolejna sztuka
    • dagadame Re: Dr Kaczorowska 22.09.19, 18:19
      Pani Kaczorowska jest arogancka, bezczelna i wścibska, ingeruje w sprawy prywatne których w ogóle nie powinna naruszać. Jestem wściekła za ostatnią wizytę mojej mamy z moim bratem u Niej, Pani doktor "zabawiła" się w psychologa twierdząc że mój brat jak nie pójdzie leczyć się do psychologa albo NAJLEPIEJ psychiatry to w najgorszym wypadku popełni samobójstwo! Serio?!?! Pani Kaczorowska w pierwszej kolejności powinna się tam wybrać! Nie polecam nikomu wizyty u tej Pani!
      • maras700 Re: Dr Kaczorowska 24.09.19, 20:28
        Trochę przesadzone .Pani doktor zawsze mówi prawdę i za to Ją cenię.Nie owija w bawełnę i nie mówi ,że gó..o pachnie.
        • Gość: AgataA Re: Dr Kaczorowska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.02.21, 09:01
          Dla mnie zawsze Pani doktor jest mila. Nie tylko jest lekarzem , ale też potrafi porozmawiać jak człowiek z człowiekiem , wesprzeć , stara się pomóc . Niektórzy lekarze tylko wypisują recepty , tutaj Pani Doktor Kaczorowska stara się podnieść na duchu pacjenta . Bardzo mi pomogła i cieszę się , że trafiłam właśnie na tą Panią Doktor .
      • Gość: Ewelina Re: Dr Kaczorowska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.09.19, 17:53
        Okropna, arogancka, bezczelna, uważa się za kogoś lepszego niż pacjent. Jako diagnosta też kiepska- z anginą odesłała mnie do domu i kazała kupić groprinosin...na drugi dzień dr Kawczyńska odrazu stwierdziła ostrą antenę ropną i zapisała antybiotyk.
        • Gość: Ewelina Re: Dr Kaczorowska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.09.19, 17:59
          *miało być angine ropną nie antenę, słownik zadziałał 😉
    • skorp01 Re: Dr Kaczorowska 23.11.19, 10:28
      o już nie przesadzajcie. Jest niezła , Nie jednemu pomogła i chwała za to. Nie każdemu musi się podobać.
      • Gość: Daredevil Re: Dr Kaczorowska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.12.19, 15:09
        Zawsze jest taka to taki typ czlowieka ten ktos zyje?
    • Gość: Gibs Re: Dr Kaczorowska IP: *.centertel.pl 11.05.21, 06:22
      Zgadzam się jest bardzo arogancka i niemiła.
      Nie mam zamiaru już do niej iść. Wychowania poniżej krytyki
      Kiedyś widziałem jak pokazała na ulicy dziecku środkowy palec bo jechał rowerem pod prąd.
      Zamurowało mnie.
    • vcbuba Re: Dr Kaczorowska 27.05.21, 10:16
      Pani doktor miewa zle dni raz wita pacjeta z usmiechem raz burczy , pukam do drzwi widze rozmawia przez telefon witam sie i wychaodze konczy gadac myslicie ze zawola do gabinetu ? niestety nie mozesz siedziec do osranej smierci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka