Dodaj do ulubionych

Intermarche

IP: *.146.65.65.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.12.17, 08:31
Wczoraj kupiłem u nich jedną torebkę cukru drobnego do wypieków. Po wysypaniu do naczynia okazało się, że jest zbrylowany niczym węgiel w kawałkach. Rozumiem, że czysta sól kopalna bez obróbki chemicznej może się skawalić ale cukier drobny?. To dowodzi jak jest przechowywany na zapleczu. Pewnie w wilgotnym pomieszczeniu. I nie ma tam z kim rozmawiać. Prezes, wiceprezesi , dyrektorzy, kierownicy działów, kierownicy stoisk, kierownicy półek i reszta personelu, który wzrusza ramionami. Podobnie z warzywami często nieświeze.
Obserwuj wątek
    • Gość: Klient Re: Intermarche IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.12.17, 19:32
      Ten intermarche to jeden wielki syf... mięso nie świeże, a pieczywo z pleśnią gdzie pani tlumaczy sie ze bylo pieczone dzis no to coś tu nie halo w jeden dzień nic sie nie psuje!!!!!
      • Gość: klient Re: Intermarche IP: *.centertel.pl 31.12.17, 12:03
        Dobry sklep
        • Gość: GłośnaCisza Re: Intermarche IP: *.dynamic.mm.pl 31.12.17, 17:13
          Ja dzisiaj zauważyłem ze na soku 100%wyciskanym była wymazana data wiec ratują się jak mogą .
    • Gość: Nie polecam Re: Intermarche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.18, 18:03
      Pan Prezes myśli, że jest pępkiem świata. Jeździ po swoich pracownikach. Zero człowieczeństwa i szacunku. Franczyza uderza do głowy.
    • Gość: Niezadowolony Re: Intermarche IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.08.18, 09:48
      Ciągle się ceny nie zgadzają, kupiłam przed wczoraj jogurt który był na promocji po 0.99. A pani kasierka skasował mi po 2.99. I mówiła że to tyle kosztuje. Raz bułki źle naliczyli. Wiecznie się coś nie zgadza. Nie polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka