Dodaj do ulubionych

KATOLICKIE LICEUM OGOLNOKSZTALCACE

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.04, 22:44
OPINIE!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Troll Re: KATOLICKIE LICEUM OGOLNOKSZTALCACE IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.04, 22:56
      ZAJEBISTA BUDA!!!!
    • Gość: Uczeń KLM Re: KATOLICKIE LICEUM OGOLNOKSZTALCACE IP: *.unislaw.sdi.tpnet.pl 09.11.04, 22:56
      Wybierasz sie tam?
      Bo ludzie z tej szkoły nie spotykają się na tym forum,lecz je przeglądają i
      analizują w ścisłym gronie z pedagogami.
      Informacje możeszuzyskać w sekretariacie.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Brudny Harry Re: KATOLICKIE LICEUM OGOLNOKSZTALCACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 23:10
        Ta,a świstak siedzi...Chrześcijanska inteligencja ha ha
        • Gość: Uczeń KLM Re: KATOLICKIE LICEUM OGOLNOKSZTALCACE IP: *.unislaw.sdi.tpnet.pl 09.11.04, 23:22
          Pozwól,kolego,że porozmawiamy juro.
          Muszę się przygotować próbnej matury.
          Pozdrawiam
          ps. w przerwach napewno znajdę chwilkę czasu
          Oj nie KLM KLO
          To przemęczenie
          • yehl_girl Re: KATOLICKIE LICEUM OGOLNOKSZTALCACE 10.11.04, 20:34
            witaj sebek ^^' (plytkiiiiiiiiiii.........rlZ beRezaaaaaaaaaaa)
            • Gość: Lucek Re: KATOLICKIE LICEUM OGOLNOKSZTALCACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 23:47
              a ja nawet skonczylem ta szkole i zyje hehehe :]
        • Gość: Harry (aus KLO) Re: KATOLICKIE LICEUM OGOLNOKSZTALCACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 20:10
          Ktos ma ku.. podobna xywa do mnie jak widze
    • Gość: BrudnyHary Re: KATOLICKIE LICEUM OGOLNOKSZTALCACE IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 19.11.04, 23:15
      a co pobijesz mnie?
      • Gość: Harry Re: KATOLICKIE LICEUM OGOLNOKSZTALCACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 23:55
        Nie, pacyfista jestem [zazwyczaj]. Po pierwsze glupio ze sa jeszcze ludzie
        nazywani "Harry" [tak jak ja:]]. Po drugie slyszalem ze jest jeszcze jeden taki
        w Chelmnie (Jacek J. - Hary przez jedno "r").
      • Gość: Harry Re: KATOLICKIE LICEUM OGOLNOKSZTALCACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 00:06
        Ojej, error. Jacek B., a nie J., pomylka.
    • Gość: gość Re: KATOLICKIE LICEUM OGOLNOKSZTALCACE IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 19.11.04, 23:47
      za darmo nie chcialbym tam chodzić a cio dopiero placic hajs co miesiac za nauke
      • Gość: XXXX Re: KATOLICKIE LICEUM OGOLNOKSZTALCACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 15:06
        KATOL JEST OK.! fajne jest to ,że 10% z tej budy to chrześcijanie a reszta
        lepiej nie mówić...
        • Gość: gość Re: KATOLICKIE LICEUM OGOLNOKSZTALCACE IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 13.12.04, 23:15
          i ty sie tym szczycisz XXX, - wstydź sie
          • Gość: sasser Re: KATOLICKIE LICEUM OGOLNOKSZTALCACE IP: 81.210.32.* 14.12.04, 23:27
            Szkoła katolicka powinna byc zdelegalizowana. W normalnym panstwie swieckim to
            jest dramat aby byla szkola wyznaniowa. Wspolczuje wam ze chodzicie do takiej
            szkoly, ale rodzicow sie nie wybiera, a to oni Was wyslali. Mi osobiscie byloby
            wstyd bedac na przyklad za granica i na pytanie do jakiej szkoly chodzisz
            odpowiedziec ze do KATOLICKIEJ. Pod ziemie bym sie zapadl. Szkola powinna byc
            swiecka, laicka a nie WYZNANIOWA. To dla Was przykre, ale prawdziwe. Szkoly
            katolickie byly w SREDNIOWIECZU i ich bytnosc teraz w Polsce to oznaka
            zacofania. Ale jak juz mowilem starych sie nie wybiera wiec im wybaczcie za was
            poslali do katolickiej, nielegalnej szkoly
            • Gość: dżiajdżoł Re: KATOLICKIE LICEUM OGOLNOKSZTALCACE IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.12.04, 12:01
              Jak nie wiesz o czym mówisz to się wcale nie wypowiadaj bałwanie Przypuszczam,
              że zarówno z tą szkoła jak i z zachowaniem katolickim w życiu nie miałeś
              doczynienia
            • Gość: koleś Re: KATOLICKIE LICEUM OGOLNOKSZTALCACE IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 15.12.04, 16:09
              to wspulczuje ci starych, bo moi starzy wybór szkoly pozostawiają mi i uwarzam
              że wszyscy powinni tak robić
              • Gość: old32 Re: KATOLICKIE LICEUM OGOLNOKSZTALCACE IP: 81.210.32.* 15.12.04, 16:20
                saser ma racje, szkoly powinny byc normalne, a nie katolickie, dziwie sie ze
                sie zgodziliscie na lazenie do czego takiego
    • Gość: dziewczyna z KLO Re: KATOLICKIE LICEUM OGOLNOKSZTALCACE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 12:00
      Wybralam ta szkole bo jest tutaj dobry poziom, wiem jak jest w innych szkolach
      i jestem zadowolona, ze ja wybralam (moi starzy nie wybierali za mnie szkoly,
      sama chcialam tutaj isc...)
      a co powiecie na to jakie sa u nas wyniki egzaminow panstwowych (najlepsze w
      Chelmnie!) ?
      • Gość: gośc Re: KATOLICKIE LICEUM OGOLNOKSZTALCACE IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 09.01.05, 00:22
        jak w kaloliku mature pisze 15 osób to nie ma co sie dziwić że średnia z matury
        jest wysoka
      • Gość: zaqx Re: KATOLICKIE LICEUM OGOLNOKSZTALCACE IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 09.01.05, 15:15
        Jeżeli masz na myśli egzaminy maturalne ze średnią 4,75!!!, to poczekaj na
        wyniki nowej matury.
        Pozdrawiam
    • Gość: j4rO 666 Re: KATOLICKIE LICEUM OGOLNOKSZTALCACE IP: *.crowley.pl 09.01.05, 04:17
      a ja tez dawno temu chodzilem do tej szkoly;)) a jaka tam ona katolicka??? tak
      samo jak z koziej dupy traba;))bylo git...zalewanie paly takie ze wszyscy
      padali jak kloda w poprzek drogi...hahaha no i beka straszna byla z ziomami
      pozdro dla Włodiego, Jeżuna, Kuzima, Ani.W i jeszcze calej reszty i paru
      zwyrwoli ze Świecia ;)) Stara gwardia nie rdzewieje;)) A to byly najlepsze
      czasy dla tej szkoly (roczniki 82;83;84) bo teraz to my juz stare dziady
      jestesmy ;)) hahahaha
    • Gość: j4rO 666 Re: KATOLICKIE LICEUM OGOLNOKSZTALCACE IP: *.crowley.pl 09.01.05, 04:22
      serdeczne pozro dla Pana J.W (byly wychowawca) JEST PAN MOIM MISTRZEM :)))Taki
      człowiek byl, jest i bedzie tylko jeden w tej szkole!!! EJMEN SOŁ BI IT;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka