Dodaj do ulubionych

Chcę Poznac dziewczyne jak mam zacząć

IP: 81.210.32.* 24.01.05, 14:58
chcę poznać dziewczyne taką na stałe albo nawet do pogadania gdzie mam szukać
jakiś wpożądku kobitek pomużcie
Obserwuj wątek
    • enrico_carboni Re: Chcę Poznac dziewczyne jak mam zacząć 24.01.05, 15:19
      po pierwsze wyjdz z domu i sie rozejrzyj czlowieku...
      po drugie powiedz w rodzicą żeby ci zabrali klawiaturę i zabronili siadać przed
      kompem, bo nie tylko monitor ci oczy wypali...

a jak to mówili przodkowie:
      "Szukajcie a znajdziecie"
      oraz
      "Proście a będzie Wam dane".
      poza tym
      "Kto szuka nie błądzi"
      no i może jeszcze:
      "Nie tylko strach ma duże oczy"

Pozdrowionka.
      • Gość: kobitka Re: Chcę Poznac dziewczyne jak mam zacząć IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 21:04
        czesc zalezy ile masz latek mozesz poznac fajne dziewczyny w wieku 16 20 lat w
        komisie najczesciej w piatek ,jak chcesz poznac jakies fajne jec do arenki albo
        megica do wyboru to 2 z lepszych klubow bynajmniej jak dla mnie pozdro dla
        ciebie
        • Gość: wiesniur Re: Chcę Poznac dziewczyne jak mam zacząć IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 24.01.05, 21:25
          ja ci stary numalnie muwie, tyko mi ino nie jeć na disko boo tam to take puste
          baby ze ino szok, tak wisz, we wtym dysko to take "biale dupy" nomalnie... ja ci
          zem radzil bym nomalnie poszukaj nomalnie gdziej we wtym we w no... jak to
          bylo.... kure... no mam !! we w pozudnym lokalu bo tam su UNE, te pozunde
          kobity... ni jeno :) bo na dysko toć jeno ero ni kobit... pozdrowiom cie ni
          • Gość: geeza Re: Chcę Poznac dziewczyne jak mam zacząć IP: *.ipt.aol.com 26.01.05, 18:32
            if you're havin' girls problems i feel bad for you son
            • Gość: ************** Re: Chcę Poznac dziewczyne jak mam zacząć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:05
              To nieprawda ja jezdze czasem na disco i nieuwazam ze jestem pusta!!!!!!!!!!!!
              Najwidoczniej tylko ty natrafiasz na takie pustaki jak ty wiśniaku.A moge
              wiedziec gdzie w Chełmnie jest porzadny club?Bo z tego co ja wiem to w Chełmnie
              niema takich.
    • Gość: STARFISH Re: Chcę Poznac dziewczyne jak mam zacząć IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 12:06
      NAJPIERW PROPONUJĘ - IDŹ PO ROZUM DO GŁOWY, ALBO PRZYNAJMNIEJ OLEJ...!
      JAKIEJ TY PANIENKI SZUKASZ, HE?
      MAŁOLATY JEDNE
      • Gość: andrzej Re: Chcę Poznac dziewczyne jak mam zacząć IP: 81.210.32.* 27.01.05, 18:05
        ja poszukuje dojrzalej 30-stki, chciałbym z nia spedzic upojne noce( i przy
        okazji zarobic troche kasy)-a obrotnym jestem chłopcem;)-chetnych prosze o
        wpisy w tym watku..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka