Dodaj do ulubionych

ZAMYKAJĄ LIDER PRICE

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:38
DOSZEDŁ WNIOSEK O ZAMKNIECIE MARKETU LIDER PRICE MIESZKAŃCY COS TRZEBA Z TYM
ZROBIC DLA NIEKTÓRYCH TO TRAGEDIA IŻ PENSJE S A JKAKIE SA A W LIDERZE MOŻNA
SIĘ OBKUPIC mieszkancy cchełmna co robimy
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:40
      A tam to zle miałam od nich zawrze świerze jedzenia i miałam do niego bardzo
      blisko.s
      • Gość: ddd Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 23:07
        jakie swieze jedzenie znowu ??? 3ci zywot kurczaka? o tym mowisz... tam to
        jedynie lody i mandarynki sa spoko...
    • Gość: Sandra Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: 81.210.32.* 02.02.05, 23:17
      sklep jak sklep!ale tam byly rzeczy niskiej jakosci! w gardle stawalu mi!
      Jedynie chyba buleczki lub chlebek dalo sie zjesc!
      • Gość: alka [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:24
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Romek Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 23:27
      Witam.
      No poważnie zamykają??
      Szkoda.To nic że pare razy wchrzamałem przetermoniwane żarcie,ale jakoś biegunki
      po nim nie miałem.Da sie kupowac za grosze i sr..!!
      Napiszcie coś więcej proszę!!
    • Gość: <żabka> Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: 81.210.32.* 02.02.05, 23:37
      Nie ma to jak Biedronka- Leć do biedronki :)
    • Gość: ktos Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 07:19
      juz dawno powinni go zamknac.
    • Gość: xxxx Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 18:36
      o fuck kolejną miejscówkę do jazdy nam zabierają a tak po zatym to ,.....,
    • Gość: gość Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 18:55
      nareszcie zamykaję to gó..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!(dzięki ci Boże)
      • Gość: Sandra [...] IP: 81.210.32.* 03.02.05, 21:25
        • Gość: M42 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:28
          • Gość: szydercy Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 23:50
            Tak wszyscy plujecie na ten sklep,tylko dlaczego wiekszość z Was robi tam
            zakupy,prawie wszystkie persony chełmińskie,przeciez sie ich widuje,pamietajcie
            ten co ma duzo jeszcze więcej chce oszczędzić
    • Gość: niee Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:44
      nieeee tylko nie to O KU..
      tam mieli spody do pizzy i najtańsze litrowe lody
      :((((
      • Gość: recesja... Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:01
        Najlepsze to tak Były lody (1L)czekoladowe i jogurty kremowe

P.S te powiedzonka kolegi Sandry są tak samo świeże jak kurczaki o których była mowa wyżej. A ta żekoma Sandra musi być zdezelowana, Ze sie zachwyca tymi powiedzonkami.
        • Gość: KAZIO [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 20:59
      • Gość: AAAAAAAAAAA Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: *.idea.pl 06.02.05, 19:37
        I NIECH ZAMKANA TEN SKLEP RAZ NA ZAWSZE!I TO JAK
        NAJSZYBCIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!MNIE TEN FAKT BARDZO CIESZY!
    • Gość: Ja Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: 81.210.32.* 04.02.05, 21:55
      Jesteście wszyscy głupi !! Ja lubi lider i zarcie jest tyz dobre więc nie
      gadajta ze bo nim mata sracze itd !! Nara
    • Gość: tyty Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 14:57
      ok
    • Gość: Ł............!!! Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 15:13
      no właśnie, miejscówkę kolejną nam zabnieraja!!!, to jest problem, a nie tam
      jakiś sklep:P, no ale tak na serio, to kto wie, ze to jest na serio prawda,
      moze ktos tak sobie napisal na forum, a wy to wszystko łykacie!!!
      • Gość: AUUUU Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: *.lipno.com.pl / 80.48.21.* 06.02.05, 14:44
        A MOŻE JEST KTOS ODWAŻNY, KTO PRACOWAŁ W TYM SKLEPIE I OPOWIE JAK TAM TRAKTUJE
        SIĘ PRACOWNIKÓW????
    • pytalski.chelmno Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE 05.02.05, 23:44
      i dobrze...inter szajs
      • Gość: arni Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:40
        lider jest ok tanie browarki
        • Gość: Nora Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: 81.210.32.* 06.02.05, 21:04
          A skąd ty masz takie informacje że Lidera zamykają !!!???? A zresztą i tak na
          to nic nie poradzisz, jak to prawdą się okaże. Jak chcesz coś zrobić to petycje
          zrób, ale to wymagać będzie sporo wysiłku z twojej strony, sporo biegania za
          podpisami. Jesteś odważny i wiesz że masz pewne informacje to zadziałaj!!!!I
          wtedy naprawdę się okaże ilu Lider ma zwolenników i przeciwników !!! pzdr
    • pumka_gumka Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE 20.02.05, 22:00
      mandarynki mieli najlepsze na świecie... Ja tam nie narzekam. Trzeba umieć
      dokonywać trafnych wyborów, a nie teraz sr.. się, że chipsy zaszkodziły. Tak to
      jest, jak żal dupę ściśnie i szkoda wydać więcej, jak 99gr... Mleko jest ok.
      • Gość: sk8 Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 09:11
        niech zamykają to góó... a na jego miejscu niech zrobią jakiś
        sk8park dla ziomów. pozdro PEACE!!!
        • Gość: zyta Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 09:13
          sk8 co ty mozesz wiedziec moja babka zawsze robi tam zakupy ale z tym pomyslem
          to moze byc buda dla dzieci
        • Gość: lord_lew Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:29
          Jak już to skate-park dla sk8.
          A nie dla ziomów, ziomie!
          ============
          Be free! Be me!
      • Gość: Fiona Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 14:56
        pumka_gumka zgadzam sie z Tobą,ja też robie tam zakupy,ale mam tylko kilka juz
        wypróbowanych produktów które tam kupuję tak jak piszesz np.mleko dobre i
        tanie ,owoce również i wiele innych,a jak ktoś kupuje byle tanio to i w super
        delikatesach kupi najgorsze bedziewie
        • pumka_gumka Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE 22.02.05, 19:00
          ciesze sie, ze ktos mysli podobnie jak ja... Zreszta mistrzami w wyszukiwaniu
          tam dobrych rzeczy sa moi dziadkowie. Lubie do nich wpadac na brzoskwinie z
          puszki. Pychota.
          • Gość: Fiona Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 09:15
            No i o to własnie chodzi,kupić tanio i dobrze,ale to trzeba umieć...
      • Gość: Zimek Miasta Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 08:18
        Macie racje mandarynki na 6+dzięki pozdro
        • Gość: JAA Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: 81.210.32.* 12.03.05, 19:09
          JA TAM PRACUJE JEST TAM OK
        • Gość: JAA Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: 81.210.32.* 12.03.05, 19:11
          TO JEST BUJDA Z TYM ZAMKNIĘCIEM
          • Gość: ewka Re: ZAMYKAJĄ LIDER PRICE IP: 81.210.32.* 19.03.05, 22:03
            ja sie przyznaje , byłam tam tylko raz w życiu pare lat temu :) bliżej mam
            biedronkę!!! pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka