Dodaj do ulubionych

STOP ARENA KOKOCKO !!!!!

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:40
Mam dość tej głupiej arenie kokocko zbieram głosy na zamknięcie jej kto jest
za??prosze o komętarz
Obserwuj wątek
    • Gość: alenka Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:41
      Ej kto ci na tekie żeczy pozwala zabraniam arena kokocko jest fajna
      • Gość: Sandra Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: 81.210.32.* 03.02.05, 21:30
        elo! ja tez jestem Sandra ni! i komnetuje duzo tematów tu na blogu i zawsze
        podpisuje sie Sandra! ale tego temtu niezrobilam ja zeby niebylo z ja! Ja
        jestem ta Sandra R !Zawsze podpisuej seie Sandra i dla wiadomosci to ni ja
        zrobilam ten temat !a ty ma imieniczko czemu tak sodzisz o KOKOCKU???
        • Gość: HEHEHEHEHE Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:28
          SORRY ALE CZY TY JESTEŚ POJ******A
          NIGDY W ŻYCIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          JEJ NIE ZAMKNĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Smooth Jazz Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:20
            No sorry dziewczyny, ale aż się słabo robi czytając Wasze wypowiedzi z takimi
            NIEWYOBRAŻALNYMI ORTOGRAFAMI... czasem się zastanówcie zanim coś napiszecie.
            Nie znam Was i będę Was oceniał, ale napewno wielu czytających ten wątek wyrobi
            sobie o Was jakieś zdanie (założę się, ze niezadowalajace Was)...
            ... a tak do tematu: koleżanko Sandro co Ci przeszkadza Arena? Na tym i na
            podobnym wątku, także założonym przez Ciebie, wystepowało już nie raz
            sformułowanie typu: "Nie podoba się? To nie musisz tam jeździć, ani o tym
            rozmawiać, ani nawet o tym myśleć" i ja to potwierdzam w 100%.
            • krwawa.mery Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! 04.02.05, 15:56
              Widocznie koleżance Sandrze nudzi się i nie ma pomysłów na nowy wątek. A jak
              nie masz nic do powiedzenia to siedź cicho i na drugi raz nie poruszaj takich
              durnych postów. "Arena" jest spoko i byłaś tam chociaż raz, żeby wyrabiać sobie
              o niej niechlubne zdanie? Nie podoba ci sie to tam nie jeździj. Myślisz, że
              ktos byłby taki głupi, żeby na prośbe jakiejs małolaty zamykać taki opłacalny
              interes? Mylisz się, zajmij się czymś normalnym i więcej nie podejmuj takich
              głupich tematów.
              • Gość: basia Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:11
                To nie jest żaden cyrk ze zwierzętami, zeby nie pozwalać wjeżdać do miasta :P,
                to jest normalny klub na bardzo wysokim poziomie i jak stwierdził mój
                przedmówca dobrze opłacalny i nikomu nie szkodzi, a jak się nie podoba to nie
                jeździj i znajdź sobie bardziej kreatywne zajęcie
                • Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 13:48
                  myślisz że to od ciebie zależy????
                  czy ją zamkną -mylisz się
                  nigdy jej nie zamkną!!!!:)
      • Gość: Michal Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.pluznica.sdi.tpnet.pl 05.03.05, 11:15
        Arena jest super jest na 2 miejscu w Polsce najlepszych dyskotek w
        rankingu !!!!!!!!!!!!
      • Gość: DJ Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.05, 14:41
        KOKOCKO JEST SUPER NIE POZWALAM KRYTYKOWAC!!!
        • Gość: Łysa Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 11:09
          oczywiscie ze ARENA jest najlepsza na swiecie i nigdy jej nie zamkna!!!!!!!!
          ZROZUMIANO....?????????POZDRAWIAM
    • Gość: Jaca Czarze Arena ma istniec!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.05, 17:58
      kolezanko co kogo obchodzi ze ty nie lubisz areny ciebie tez moze wielu nie
      lubi a nie kaza ci sie zmknac wiec walnij sie w leb kobieto i nie wypisuj
      takich bzdur bo mafia czarze nie spi!!!!!!!!!
      • Gość: motylek021 Re: Arena ma istniec!!! IP: 81.210.32.* 04.03.05, 19:54
        widze ze koleżanko Ci sie nudzi ze wypisujesz takie głupkowate posty na temat
        Arenki!!!! tam są zajebiste imprezki wiec napewno jej nie zamkną ARENA KOKOCKO
        GÓRĄ jak imprezy to tylko TAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: NATALIA Re: Arena ma istniec!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 12:00
          HEJ TY CHYBA MASZ GORĄCZKĘ SAMA WIDZISZ CO WSZYSCY MYŚLĄ O TWOIM TEMACIE JA
          JESTEM PO ICH STRONIE BO ARENA JEST ZAJEFANA JEZDZE NA DYSKI KIEDY TYLKO MOGE I
          ZAWSZE JEST TAM DUZO LUDZI TO ZE CI JEDNEJ MAŁOLACIE SIE NIE PODOBA TO NIE
          ZNACZY ZE MIELI BY ZAMKNĄĆ TAKĄ ZAJEBISTĄ DYSKOTEKĘ POZDRO DLA
          IMPREZOWICZÓW!!!!!
          • Gość: Techno Zone Re: Arena ma istniec!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.03.05, 21:58
            Arena to jeden z lepszych klubow w naszym wojewodztwie i w Polsce na dodatek
            wspina sie coraz wyzej w rankingach najlepszych klubow. To jest jeden z powod
            ow dlaczego arena ma istniec drugim jest to ze zazdroscisz tym ktorzy tam
            chodza. ARENA RULEZ !!!!!!!!!!!
            • kalel Re: Arena ma istniec!!! 19.03.05, 22:27
              buhhahahahha
              kiedyś ludzie narzekali że nie ma porządnego klubu w okolicy teraz znalazła się
              jakaś dama co jej Arena nie pasuje hmmmmmmm żałosne ale może ten ktoś to
              zazdrosny właścieciel Manhatanu ??? hehehheheheheheheheehheehehehhehehehe
              to się ubawiłem
              pozdro 4 all oprócz tej co jej klubik przeszkadza hehhe
              • Gość: EnikA Re: Arena ma istniec!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:46
                ŚMIESZNA JESTEŚ!!!!!!!!!!!
                BUHAHAHAHAHAHAHAH
                • Gość: .. .. co??? najlepszy klub???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 23:17
                  nie powiedziałbym że jeden z najlepszych klubów w Polsce (kto uważą przeciwnie
                  to chyba nigdy w życiu nie był na innej dysce), może w 10 w kuj-pom sie łapie,
                  ale nic poza tym, wiocha powoli się tam robi, wali komerchą aż na odległość ,
                  fuj
                  • kalel Re: co??? najlepszy klub???? 04.04.05, 11:27
                    komerchą wali na odległość ?????? to nie underground hehehehe czym ma pachnieć
                    stęchlizną
    • Gość: aids Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: 81.210.32.* 30.03.05, 12:50
      TAM TYLKO MNOZY SIE SEKS I AIDS. ZAMKNAC BUDE !!!
    • Gość: el dupa Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:17
      komENtasz pisze się przez EN i RZ
    • Gość: a Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: 81.210.32.* 01.04.05, 18:35
      a
    • Gość: natalia.Si agata.P Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 11:13
      jestes chyba jebnieta w mózg naszej Arenki nie zamkna jak ci sie tam nie podoba
      to zwijaj żagle gdzies indziej nikt takich ludzi tam nie potrzebuje wiec sie
      nie wypowiadaj bo jestes chyba ograniczona jeżeli myślisz że przez taka idiotke
      zamkna taka dyske
    • Gość: aga Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 19:22
      Chyba cię pogieło I gdzie będziesz biegać. W Chełmnie nie ma nic ciekawego a
      Kijewo już też wygasło.
      • Gość: Paul van Dyk Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 18:32
        ARENA jest do bani tam przychodza same cpuny i menele nie wypowiadajac sie o
        dziwkach ktorych tam jest za duuuzo. A ci co mowia ze jest super sa BURAKAMI,
        ktorzy nigdy nie byli na dobrych imprezach. ZAMKNAC BURDEL!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Aaaaaaaa Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 18:42
          ty chyba jesteś poje..y. Burdel to chyba masz w domu a jak ci sie nie podoba
          to tam nie jeździj i od Kokocka się odpie..
    • Gość: gad Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 11:12
      a gdzie bedziesz się bawił jak zamkną
    • Gość: junior Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 11:12
      dlaczego Ci to przeszkadza?
    • Gość: omis Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 11:12
      a co się tak denerwujesz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka