Gość: Sandra IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:40 Mam dość tej głupiej arenie kokocko zbieram głosy na zamknięcie jej kto jest za??prosze o komętarz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alenka Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:41 Ej kto ci na tekie żeczy pozwala zabraniam arena kokocko jest fajna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: 81.210.32.* 03.02.05, 21:30 elo! ja tez jestem Sandra ni! i komnetuje duzo tematów tu na blogu i zawsze podpisuje sie Sandra! ale tego temtu niezrobilam ja zeby niebylo z ja! Ja jestem ta Sandra R !Zawsze podpisuej seie Sandra i dla wiadomosci to ni ja zrobilam ten temat !a ty ma imieniczko czemu tak sodzisz o KOKOCKU??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEHEHEHEHE Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:28 SORRY ALE CZY TY JESTEŚ POJ******A NIGDY W ŻYCIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEJ NIE ZAMKNĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smooth Jazz Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:20 No sorry dziewczyny, ale aż się słabo robi czytając Wasze wypowiedzi z takimi NIEWYOBRAŻALNYMI ORTOGRAFAMI... czasem się zastanówcie zanim coś napiszecie. Nie znam Was i będę Was oceniał, ale napewno wielu czytających ten wątek wyrobi sobie o Was jakieś zdanie (założę się, ze niezadowalajace Was)... ... a tak do tematu: koleżanko Sandro co Ci przeszkadza Arena? Na tym i na podobnym wątku, także założonym przez Ciebie, wystepowało już nie raz sformułowanie typu: "Nie podoba się? To nie musisz tam jeździć, ani o tym rozmawiać, ani nawet o tym myśleć" i ja to potwierdzam w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa.mery Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! 04.02.05, 15:56 Widocznie koleżance Sandrze nudzi się i nie ma pomysłów na nowy wątek. A jak nie masz nic do powiedzenia to siedź cicho i na drugi raz nie poruszaj takich durnych postów. "Arena" jest spoko i byłaś tam chociaż raz, żeby wyrabiać sobie o niej niechlubne zdanie? Nie podoba ci sie to tam nie jeździj. Myślisz, że ktos byłby taki głupi, żeby na prośbe jakiejs małolaty zamykać taki opłacalny interes? Mylisz się, zajmij się czymś normalnym i więcej nie podejmuj takich głupich tematów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:11 To nie jest żaden cyrk ze zwierzętami, zeby nie pozwalać wjeżdać do miasta :P, to jest normalny klub na bardzo wysokim poziomie i jak stwierdził mój przedmówca dobrze opłacalny i nikomu nie szkodzi, a jak się nie podoba to nie jeździj i znajdź sobie bardziej kreatywne zajęcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 13:48 myślisz że to od ciebie zależy???? czy ją zamkną -mylisz się nigdy jej nie zamkną!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.pluznica.sdi.tpnet.pl 05.03.05, 11:15 Arena jest super jest na 2 miejscu w Polsce najlepszych dyskotek w rankingu !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.05, 14:41 KOKOCKO JEST SUPER NIE POZWALAM KRYTYKOWAC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysa Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 11:09 oczywiscie ze ARENA jest najlepsza na swiecie i nigdy jej nie zamkna!!!!!!!! ZROZUMIANO....?????????POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Czarze Arena ma istniec!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.05, 17:58 kolezanko co kogo obchodzi ze ty nie lubisz areny ciebie tez moze wielu nie lubi a nie kaza ci sie zmknac wiec walnij sie w leb kobieto i nie wypisuj takich bzdur bo mafia czarze nie spi!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek021 Re: Arena ma istniec!!! IP: 81.210.32.* 04.03.05, 19:54 widze ze koleżanko Ci sie nudzi ze wypisujesz takie głupkowate posty na temat Arenki!!!! tam są zajebiste imprezki wiec napewno jej nie zamkną ARENA KOKOCKO GÓRĄ jak imprezy to tylko TAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NATALIA Re: Arena ma istniec!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 12:00 HEJ TY CHYBA MASZ GORĄCZKĘ SAMA WIDZISZ CO WSZYSCY MYŚLĄ O TWOIM TEMACIE JA JESTEM PO ICH STRONIE BO ARENA JEST ZAJEFANA JEZDZE NA DYSKI KIEDY TYLKO MOGE I ZAWSZE JEST TAM DUZO LUDZI TO ZE CI JEDNEJ MAŁOLACIE SIE NIE PODOBA TO NIE ZNACZY ZE MIELI BY ZAMKNĄĆ TAKĄ ZAJEBISTĄ DYSKOTEKĘ POZDRO DLA IMPREZOWICZÓW!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Techno Zone Re: Arena ma istniec!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.03.05, 21:58 Arena to jeden z lepszych klubow w naszym wojewodztwie i w Polsce na dodatek wspina sie coraz wyzej w rankingach najlepszych klubow. To jest jeden z powod ow dlaczego arena ma istniec drugim jest to ze zazdroscisz tym ktorzy tam chodza. ARENA RULEZ !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalel Re: Arena ma istniec!!! 19.03.05, 22:27 buhhahahahha kiedyś ludzie narzekali że nie ma porządnego klubu w okolicy teraz znalazła się jakaś dama co jej Arena nie pasuje hmmmmmmm żałosne ale może ten ktoś to zazdrosny właścieciel Manhatanu ??? hehehheheheheheheheehheehehehhehehehe to się ubawiłem pozdro 4 all oprócz tej co jej klubik przeszkadza hehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EnikA Re: Arena ma istniec!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:46 ŚMIESZNA JESTEŚ!!!!!!!!!!! BUHAHAHAHAHAHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. .. co??? najlepszy klub???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 23:17 nie powiedziałbym że jeden z najlepszych klubów w Polsce (kto uważą przeciwnie to chyba nigdy w życiu nie był na innej dysce), może w 10 w kuj-pom sie łapie, ale nic poza tym, wiocha powoli się tam robi, wali komerchą aż na odległość , fuj Odpowiedz Link Zgłoś
kalel Re: co??? najlepszy klub???? 04.04.05, 11:27 komerchą wali na odległość ?????? to nie underground hehehehe czym ma pachnieć stęchlizną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aids Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: 81.210.32.* 30.03.05, 12:50 TAM TYLKO MNOZY SIE SEKS I AIDS. ZAMKNAC BUDE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el dupa Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:17 komENtasz pisze się przez EN i RZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia.Si agata.P Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 11:13 jestes chyba jebnieta w mózg naszej Arenki nie zamkna jak ci sie tam nie podoba to zwijaj żagle gdzies indziej nikt takich ludzi tam nie potrzebuje wiec sie nie wypowiadaj bo jestes chyba ograniczona jeżeli myślisz że przez taka idiotke zamkna taka dyske Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 19:22 Chyba cię pogieło I gdzie będziesz biegać. W Chełmnie nie ma nic ciekawego a Kijewo już też wygasło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul van Dyk Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 18:32 ARENA jest do bani tam przychodza same cpuny i menele nie wypowiadajac sie o dziwkach ktorych tam jest za duuuzo. A ci co mowia ze jest super sa BURAKAMI, ktorzy nigdy nie byli na dobrych imprezach. ZAMKNAC BURDEL!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaaaaaaa Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 18:42 ty chyba jesteś poje..y. Burdel to chyba masz w domu a jak ci sie nie podoba to tam nie jeździj i od Kokocka się odpie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gad Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 11:12 a gdzie bedziesz się bawił jak zamkną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 11:12 dlaczego Ci to przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omis Re: STOP ARENA KOKOCKO !!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 11:12 a co się tak denerwujesz Odpowiedz Link Zgłoś