Dodaj do ulubionych

Przekleństwa!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 17:17
Macie coś do tego jak dziewczyna przeklina? Od trzech lat przeklinam i nie
potrafie przestać- nauczyłam się w szkole i przez zrąbaną przeszłość. Jestem
ładna, zadbana, atrakcyjna i pochodze z dobrego domu z kulturą. Mam 20 lat i
na I rzut oka nikt by nie pomyślał że mam różki. Wstyd mi troche i staram się
hamować, ale to nie zawsze wychodzi...
Obserwuj wątek
    • Gość: igor Re: Przekleństwa!!!!!! IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 27.02.05, 20:52
      jak dla mnie przeklenstwa to naturalna sprawa-posluguje sie nimi na
      codzien,wiec nie widze w tym nic zlego.a ludzie powini cie oceniac za
      caloksztalt a nie tylko za to ze przeklinasz.pozdro
      • Gość: do igora- dwudz... Re: Przekleństwa!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 20:57
        Dzieki!! Fajnie byłoby żeby każdy miał takie podejście jak Ty- MĄDRE SŁOWA!!! :)
    • Gość: kika Re: Przekleństwa!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 21:12
      Jak się nauczyłaś, to się oduczysz. Jeśli będziesz chciała. Nie cierpię
      przekleństw. To oznaka prymitywizmu. Zwłaszcza koszmarnie muszą brzmieć w
      ustach młodej, ładnej i zadbanej dziewczyny. No i nie wiem co sądzić o tym
      dobrym domu. Jaki on dobry skoro rodzice dopuścili do tego, że małolata zaczęła
      przeklinać i robi to do dziś?

A jeśli takie mądre są słowa kolegi, że ocenia się po wnętrzu to dlaczeo poza
      tym o siebie dbasz (bo piszesz, że jesteś zadbana). Przecież to nie istotne. A
      poza tym to głupota. Najważniejsze jest pierwsze wrażenie. Niezbyt atrakcyjny
      wygląd można zastąpić atrakcyjnym wnętrzem. Ale na pewno nie rynsztok, który
      leci z buzi. A pozatym po takiej bluzgającej osobie ciężko spodziewać się
      atrakcyjnego i wartościowego wnętrza.
      • Gość: do kika Re: Przekleństwa!!!!!! IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 27.02.05, 22:53
        kika wyluzuj!jezeli chodzi o wyglad zewnatrzny to to jest tez bardzo wazne(sama
        na pewno dbasz o siebie-to normalne)napisalas ze "niezbyt atrakcyjny wyglad
        mozna zastapic..."-naprawde w to wierzysz??!!kto obecnie tak mysli?chyba nikt
        (takie sa realia).a co do tych przeklenstw...dla mnie slowo np.kur** to
        normalne slowo(choc wiem ze nie kazdy tak jak ja mysli)
        • Gość: do dwudziestolatki Re: Przekleństwa!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 08:39
          Co z tego ze jesteś ładna i zadbana pierwsze wrażenie wg Ciebie jest ok.,ale
          jak otworzysz te swoje usteczka to rynsztok?wybacz,oprocz tego ze przeklinasz
          to masz jeszcze pusto w głowie.
    • Gość: kika Re: Przekleństwa!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 06:22
      Więc nie rozumiem po co zakładać taki wątek?
      • Gość: do Kika Re: Przekleństwa!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 08:41
        Masz rację co do tej dziewuchy...............
        • Gość: Sandra Re: Przekleństwa!!!!!! IP: 81.210.32.* 28.02.05, 19:14
          Ten wątek jak na dwudziestolatke jest troche dziecinny! no ale cóż mi tam
          przekleństwa nieprzeszkadzają !Sama przeklinam!ale nie ciągle!Pozdrawiam!
    • Gość: Klepcia:P Re: Przekleństwa!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 19:49
      A ja lubie przeklinac !!!!i mama to gdzieś jak sie to komus nie podoba!!
      • Gość: fiona Re: Przekleństwa!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 15:19
        A niesłusznie, bo nie każdemu musi się podobać to co wylatuje z Twojej buzi
    • Gość: dr Franciszek Re: Przekleństwa!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:24
      qrwa ja pier**lę nie możesz napierda**ć przekleńst w zajeba**ch miejscach
      publicznych to qrwa dziewczynie nie przystoi, a tak wogóle huj mnie to obchodzi
      że jesteś nierozkapiszonowana, i z dobrego domu po huj o tym piszesz, pozdro
      qrwa, nie jest to zaje..ie wyku..sty wątek, więc po co się tu wpisałam??
      • Gość: wiosenka Re: Przekleństwa!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 13:48
        jejku uszy mie zwiędły ale masz słownik
        • Gość: bezele Re: Przekleństwa!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 15:40
          no to ja powiem tak ja ku..a lubie przeklinac bo wtedy kazdy wie ze mam go w
          dupie i daje sobie tez poprzez przeklinanie troche luzu gdy jestem wku.....ny

bezeel

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka