Dodaj do ulubionych

Stodniowka w LO Kopernika

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 08:44
No i jak było podobało się
Obserwuj wątek
    • Gość: studniowkowicz :P Re: Stodniowka w LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 10:34
      yeah bylo super!!! :) dziekuje wszystkim organizatorom, nastroj byl
      fantastyczny, my jak dorosla mlodzierz mysle ze spisalismy sie na zloty
      medal :))) lepiej niz rok temu... teraz bolą mnie nogi :DDD pozdro paps.
    • Gość: McCoy_king Re: Stodniowka w LO Kopernika IP: 81.210.32.* 29.01.06, 15:16
      stUdniowka chyba...:/
      • Gość: mleko Re: Stodniowka w LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 16:27
        zaje faj nie :)lekka srubka ale ogólnie pasuje!!pozdro dla MiG-U
        • Gość: tancerz Re: Stodniowka w LO Kopernika IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 29.01.06, 17:25
          świetnie.... zajebiscie sie wybawiłem.... a dziś padam na cyce... :)
    • Gość: szamanka Re: Stodniowka w LO Kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 19:02
      Oj dobrze pamietam moją studniówkę. 100 lat temu to chyba było;)Na stołach
      tylko cukierki i chipsy, pod stołem wódka, a na sali przeciąg jak cholera...
      Tydzień w łóżku potem przeleżałam:/ Tańce fajne, owszem, ale obcasy dokuczały;)
      3/4 dziewcząt była ubrana w te same kreacje, tyle że o różnych kolorach
      (Wiedziałam, że tak będzie hehehe;)). Był jeszcze jeden mankament- bal odbył
      się 3 stycznia... człowiek jeszcze po sylwestrze wydobrzeć nie
      zdążył...Pozdrawiam;)
      • Gość: czuly Re: Stodniowka w LO Kopernika IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 29.01.06, 21:02
        Nie no bylo zajebiscie wytanczylem sie i napilem sie za cale 3 lata liceum
    • Gość: LiPtOn Re: Stodniowka w LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 19:42
      juz na samym początku było wiadomo ze bedzie lipnie i tak zeczywiscie było ale
      to jest moje zdanie :)...
      • Gość: lol Re: Stodniowka w LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:49
        to czy bylo lipnie zalezalo od ciebie, moze nie umiales sie bawic?? :P
    • Gość: aniucha Re: Stodniowka w LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:38
      oj o suuuuuuuuper bylo:) partner dopisal:* pozdrowionka dla mojego malenstwa:*
    • Gość: ON Re: Stodniowka w LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:57
      Studniówka była super !!!!! Dziewczyny wyglądały niesamowicie, w szczególności
      Agnieszka Sitek.
    • Gość: fotki Re: Stodniowka w LO Kopernika IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 31.01.06, 13:54
      www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/artikkel?Dato=99999999&Kategori=STUD&Lopenr=60130020&Ref=AR
    • Gość: kanabis Re: Stodniowka w LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 11:41
      Dzis, oglądałem fotki z naszej studniówki w chełmińskim brukowcu. buha, ale
      Magda M dawała czadu...

Pozdrawiam wszystkich! Narta
      • Gość: xx Re: Stodniowka w LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 11:58
        i tak nie przebijecie studniówki w ZSZ nr 2 pozdro dla wszystkich z tej szkoły
        • Gość: z Re: Stodniowka w LO Kopernika IP: *.netia.com.pl 03.02.06, 12:20
          no faktycznie, jest czego pozazdroscic - slyszalem ze wam ogrzewanie wylączyli
          buahahahahahahahahaha
          • Gość: lol XD Re: Stodniowka w LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 17:06
          • Gość: lol XD Re: Stodniowka w LO Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 17:07
            no to ze tak sie wyraze... ch..a wiesz :D goraco bylo jak cholera :DDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka