Dodaj do ulubionych

Plus GSM-oszuści????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 20:52
Co jakiś czas znika mi w dziwny sposób po kilka złotych z konta! Dla mnie to
cholernie dziwne i chcę się dowiedzieć czy u Was jest tak samo zanim zrobie
dym w plusie. pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: Do Ballacka Re: Plus GSM-oszuści???? IP: 81.* / 81.210.32.* 12.03.06, 21:10
      Tak masz racje mi tez co jakis czas znikaja z konta pieniadze :( I chyba nie
      tylko nam !!! Slyszalam ze bardzo duzo osob mialo ta nieprzyjemna sytuacje ze
      sciaganiem pieniedzy z konta :-) Pzdrx dla Ciebie
      • Gość: Ballack Re: Plus GSM-oszuści???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:40
        Cza coś z tym zrobić!!! Dzięki !! pozdrowka też dla Ciebie!!! 3m sie
        • Gość: Znawca Re: Plus GSM-oszuści???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:42
          Dla wszystkich niewiedzących w plusie jest aktualizacja i faktycznie moga
          znikac pieniadze ale jako rekompensate kazdy abonent sieci plus gsm dostal od
          operatora 30 minut jako zwrot poniesionych kosztow
      • Gość: ziomu$ Re: Plus GSM-oszuści???? IP: 80.51.206.* 12.03.06, 21:47
        tak zgadza sie moja laska stracila 2 karty bo co chwile jej przychodzil jaki
        komunikat za sms ktorych wogolenie wykonywala!!potem sie dowioedziala ze to
        jakas awaria w plusie i napisala wniosek,pare dni temu oddali jej te 60 zl i
        narazie ma spokoj ...
        • Gość: :/ Re: Plus GSM-oszuści???? IP: 81.* / 81.210.32.* 12.03.06, 21:57
          taaa a ja uaktywniłam sobie 30 minutek darmowych wygadałam moze z minutke i juz
          tego nie ma :/ kurde to co ja miałam to w jeden dzien wykozystac czy co? ten
          plus cos sciemnia
          • Gość: :))) Re: Plus GSM-oszuści???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 00:13
            to jak ja wyslałem sms-y, wysłałem moze z 6 i wcielo mi 5 zł!!!! i zmienilem
            odrazu siec bo oszukuja jak nie wiem....pozdro
            • Gość: Keyt Re: Plus GSM-oszuści???? IP: 80.51.206.* 13.03.06, 13:57
              Mi z kata pobieraja co jakis czas i to nie 0,50 tylko po 5zl stracilam juz na
              to chyba 2 karty Trzeba cos z tym robic tak byc nie moze
    • Gość: lemur Re: Plus GSM-oszuści???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 15:32
      pewnie macie wredne rodzenstwo ktore potajemnie wysyla esy z waszych
      telefonow :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka