IP: 82.146.225.* 25.09.06, 12:00
to forum to taka sama siara jak to miasto. Na każdym kroku można spotkać
młodych i starych żuli pijących buzony ! Prowincja jak Ch** !
Tu nie ma ciekawych ludzi. Bo wszyscy uciekli. Jest szaro i ponuro tak samo
jak szarzy są ludzie. Ubrani bez polotu.
Polpak miał inwestować tu, ale zwiał bo włodarze nie chcą inwestycji, dlatego
nikogo już nie dziwi, że zaczyna panować coraz większa bieda.
Obserwuj wątek
    • Gość: ej ty kolo! Re: Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 15:09
      no to wychodzi na to ze ty tez jestes szary, ubrany bez polotu itp. i istnieje
      duze prawdopodobienstwo, ze ty tez stoisz na rogu i łoisz buzuny... tyle
      wywnioskowalem z twej wypowiedzi. chcwd
      • Gość: dno Re: Chełmno IP: 82.146.225.* 25.09.06, 16:48
        a skąd ty śmieciu możesz wiedzieć jaki ja jestem. napisałem jakie są widoki na
        mieście, gdy sie po nim spaceruje. A jak ty tego nie widzisz to musisz być
        ślepy, albo sam chlejesz pod Biedronką.
        aha i Chcwd.
    • Gość: Dno Re: Chełmno IP: 82.146.225.* 25.09.06, 17:24
      I te nastoletnie szmaty które patrzą się na każdego którego mijają na chodniku,
      a potem własnie powstają tego typu tematy co sądzicie o ( i tu konkretne imie i
      nazwisko).
      • Gość: pelo Re: Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 17:36
        E!! Sznury wypie..c od CCH. Cos sie nie podoba to morde czymac
        • Gość: dno Re: Chełmno IP: 82.146.225.* 25.09.06, 17:51
          jesteś własnie przykładem takiego śmiecia któremu odpowiadają zaszczane klatki
          i meliny.
          Trzymaj tak dalej, to życie ci jeszcze dopier*****
    • Gość: DO "DNO" Re: Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 17:54
      DNO : ILE TY MASZ LAT?? TAKI DOSWIADCZONY W ZYCIU JESTES JUZ? CIEKAWE...
      • Gość: Pelo Re: Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 17:57
        Ja nie mieszkam qrwo zaje**na na melinie tylko w zaje.... dzielncy w domu na
        jaki bys przez cale zycie chodzenia na puszki i wpierd***nia trawy nie
        zarobil.Pozdro dla ziomkow z Rewirow
        • Gość: dno Re: Chełmno IP: 82.146.225.* 25.09.06, 18:01
          A masz poziom pisania jak jakiś obszczymurek. Myślisz, że jak mnie powyzywasz
          to będziesz kimś ? Jesteś jeszcze nikim i raczej bez pomocy rodziców tego
          niczego nie osiągniesz. Pewnie jeździsz do Kokocka i uważasz sie za fajnego.
      • Gość: dno Re: Chełmno IP: 82.146.225.* 25.09.06, 18:02
        nigdzie nie napisałem , ze jestem doświadczony.
        Widze, że żyje się wam jak w bajce.
        • Gość: taaa Re: Chełmno IP: 80.51.54.* 25.09.06, 18:06
          Dno masz racje, nie przejmuj si to jakies malolaty co pier*** farmazony nie z
          tej ziemi, boicie sie prawdy jak jest!! cChełmno to dno , czemu normalmi ludzie
          uciekaja z tad??!! bo tu nie ma przyszlosci...
          • Gość: dno Re: Chełmno IP: 82.146.225.* 25.09.06, 18:10
            Najbardziej boli to, że tu każdy każdego obgaduje! Zupełnie jak na jakiejś wsi
            która ma 1000 mieszkańców:/
            To miasto mogłoby być zagłębiem turystycznym . Mamy piękne zabytki, ale władze
            mają to gdzieś. Mieszkancy są bierni. jest im dobrze tak jak jest. Młodzież
            która widzi brak perspektyw ucieka z miasta. Niekoniecznie za granicę. Ale cóż.
            Może kiedyś sie poprawi.
            • Gość: Tomi Re: Chełmno IP: 80.51.54.* 27.09.06, 10:04
              Do Dna: Wiesz jak pzreczytalem Twoj post, to sobie pomyslalem..."w sumie ma
              chlopak racje po troszku"...ale jak zaczales bluzgac w tych nastepnych postch,
              to sorry, ale doszedlem do wniosku, ze niczym sie nie roznisz od tych
              Twoich "obszczymorkow", itp. Przede wszystkim powinienes nauczyc sie kultury i
              pokory i dopiero wtedy mozesz zaczac bluzgac na wszystko i wszystkich dookola.
              Naprawde, wlasnie przez takich jak Ty to Chelmno jest takie beznadziejne. I
              widzisz brachu, tak stales sieswoim wlasnym wrogiem. Zal i trwoga...ale mimo
              wszystko pozdrawiam :) oby jak najmniej takich prostakich ludiz jak TY. Narka
              • Gość: Tomi Re: Chełmno IP: 80.51.54.* 27.09.06, 10:05
                ...obszczymurkow, hihi
              • Gość: A. Re: Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 13:14
                Tomi ma rację! Właśnie tak chciałam napisać! Bluzganie na wszystkich i wszystko
                dookoła...! Czuję się w jakiś sposób potępiona za to, że mieszkam w Chełmnie
                (mimo, że miałam okazję stąd wyjechać - nie zrobiłam tego)... Mam pracę,
                zainteresowania, grono przyjaciół, podoba mi się moje miasto i żyje mi się
                tutaj dobrze. W każdym mieście są ludzie, którzy piją na ulicy; w każdym
                mieście są problemy! Trzeba sobie radzić ze wszystkim. Jeśli chcę pójść do kina
                lub dobrej knajpki po prostu robię sobie przejażdżkę poza Chełmno - i nie
                narzekam:) Dno musi mieć ciężkie życie... Wyprowadź się stąd, jak źle się tutaj
                czujesz. Zdaję sobie sprawę z tego, że zaraz ktoś mnie tutaj wyzwie i
                skrytykuje, ale generalnie mam to gdzieś... Pozdro dla Tomiego i mieszkańców
                Chełmna:)))
                • Gość: Tomasz Re: Chełmno IP: 80.51.54.* 27.09.06, 22:29
                  Dziekuje i rowniez pozdrawiam! :)
        • Gość: NO WŁAŚNIE....;P Re: Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 18:06
          KAZDY ŻYJE JAK CHCE, TO JEGO INDYWIDUALNA SPRAWA...!! POZDRO
          • Gość: Pelo Re: Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 19:54
            Nie jezdze do kojka bo nie lubie dyskotek. A poza tym wole cos pozyteczniejszego
            robic. Np zajac sie treningiem. pozdro
            • Gość: Karla Re: Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:14
              ...prawda jest taka,że zrobił się zajebisty syf w tym mieście...
    • Gość: żdzich Re: Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 12:06
      Chełmno zajebista mieścina spokój w niej kocham jej zabytki i kochaną straż
      miejską
      • Gość: heh Re: Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 10:22
        to miasto zieje nuda :/ nic tu sie nie dzieje... nie ma nawet gdzie wyjsc,
        zadnej porzadnej knajpy. w sumie jest kregielnia, ale tam ile mozna usiedziec w
        takim halasie :(((
    • Gość: ja Re: Chełmno IP: *.multicon.pl 27.09.06, 18:05
      cch to wielkie dno, nie ma zadnych normalnych pab-ów najwieksza melina jest w
      nowym akropolu chodza tam same kur...wy,
    • Gość: *)(* Re: Chełmno IP: 80.51.54.* 27.09.06, 18:30
      JAk wam cos nie pasuje to sie wyprowadzcie..nikt was tu nie trzyma..chociaz
      faktem jest,ze brakuje paru fajnych miejsc..
    • Gość: *)(* Re: Chełmno IP: 80.51.54.* 27.09.06, 18:30
      JAk wam cos nie pasuje to sie wyprowadzcie..nikt was tu nie trzyma..chociaz
      faktem jest,ze brakuje paru fajnych miejsc..
    • Gość: onaa Re: Chełmno IP: 80.51.54.* 27.09.06, 18:32
      Jak wam cos nie pasuje to się wyprowadzcie..nic was tu nie trzyma...ale
      faktycznie brakuje pare dobrych miejsc..bo bary to,,lepiej tam nie chodzić''
      • Gość: Ktos Re: Chełmno IP: 80.51.54.* 27.09.06, 18:38
        Własnie nikt was tu nie trzyma jedzcie sobie np. do swiecie moze wam sie przyda
        przy okazji jakas terapia
    • Gość: timon Re: Chełmno IP: 80.51.54.* 27.09.06, 21:52
      chełmno to nuda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka