Dodaj do ulubionych

wesele/hotel

04.06.07, 11:20
mam pytanie, czy ktos z forumowiczów orientuje się gdzie mozna zrobic przyjecie weselne na ok.120 osob w Chełmnie lub okolicach?najlepiej z baza noclegowa. bardzo prosze o namiary- adres, telefon do wlascicieli. dziekuje!

ps.a moze znacie fajny zespół?;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ina Re: wesele/hotel IP: *.nott.cable.ntl.com 04.06.07, 22:53
      Z tego co wiem wesele na tyle gości można zrobić nad jeziorem
      Starogrodzkim,jest tam od razu hotel.Kiedyś wyprawiał tam wesela Relax.Pani
      kierownik wszystko załatwiała,miła obsługa i dobre jedzenie.W tej chwili
      niewiem jak to dokładnie jest,ale najlepiej iść i porozmawiać.Nr.do Relaxu
      6861502 poproś panią kierownik,albo idz porozmawiaj.
      Wiem też,że wesela organizują w Karczmie,ale ile osób się tam zmieści to
      niestety niewiem.Nieznam numeru.
      Morzesz też zajrzeć do "Centralki" .Niestety więcej nic niewiem.
      Jeśli chodzi o zespół sama czekam na kilka propozycji pod tematem Zespół na
      wesele z Chełmna.Niestety wszyscy znają tylko jeden.
      Powodzenia w szukaniu sali.
      • Gość: Nadja Re: wesele/hotel IP: *.tvgawex.pl 06.06.07, 12:32
        Dobrą opcją jest wynajęcie sali np na Bieńkówce spokojnie wejdzie 120 osób,
        zamawiasz oddzielnie kucharkę i obsługę.Wynajmnij busa z kierowcą który będzie
        odwoził Twoich gości do chełmińskich hoteli to jakieś 7 km.Całośc wyjdzie Cie
        przy takiej ilości gości jakieś 6 tysięcy taniej.Nie wiem czy którakolwiek z
        wymienonych poprzednio sal pomieści 120 osób.Jeżeli już to nad jeziorem ale
        najlepiej sie upewnić.
        • Gość: gość Re: wesele/hotel IP: *.tvgawex.pl 10.06.07, 20:03
          bylem w zeszłym roku na weselu nad starogrodzkim.120 osób mieści się z pewnością
          , jedzenie i obsługa super.
          grał zespół marioband.
          polecam znam tylko maila: marioband@wp.pl
          • Gość: yellowpeach Re: wesele/hotel- starogrodzkie IP: *.chello.pl 10.06.07, 22:45
            a czy nad tym Starogrodzkim to jest sala centrum wymiany młodzieży czy jakas inna jeszcze?jesli tak czy macie jakies namiary? je nie jestem z Chełmna tylko okolic (Lisewo) wiec nie bardzo sie orientuję. a wiecie cos n/t restauracji Relaks? dziekuje pieknie za informacje!
    • Gość: na tak ! Re: wesele/hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 21:58
      Zerknij tutaj:
      www.agroresmer.republika.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka