IP: 80.51.140.* 07.10.07, 16:21
O co chodzi w gawexie ? net muli jak ch.... czesto go nie ma doslownie zenada
!!! nic nie mozna zrobi na kompie bo nic sie nie da przez tego je..... neta w
mohaa tez grac nie idzie bo ping ciagle 300 jak nie wiecej a jak juz jest maly
ping to o 23:00 :/ zal gowno nie internet a jeszcze ci kolesie wkrecaja ze
wirusy mam a mam pc po formacie i i tak ping skacze a net muli jak mulilo
zrobcie cos z tym a nie tylko jakies powody zalosne wymyslacie !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Emilka Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 07.10.07, 21:50
      o co Ci człowieku chodzi.JA nie narzekam cały czas mam i jakoś mi nie muli
      • Gość: Nieznany Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 08.10.07, 08:30
        dziewczyno ale to zalezy co sie robi na kompie i o ktorej godzinie !! jak chce
        cos zrobic po poludniu to doslownie nie idzie bo moja szybkosc netu wynosi 80 kb
        !!! a powinna wynosic 600 moze ty masz lacze to wieksze 1 mb ale ja mam to 600
        ale kiedys dzialal dobrze ten net a teraz to nichuja
        • Gość: Emilka Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 08.10.07, 08:32
          Nie chce nic mowic ale,teraz kazdy ma 1Mb i tez siedze zawsze po poiludni i
          wieczorami i jakos jest ok
          • Gość: Nieznany Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 08.10.07, 11:17
            hehehe 1 mb no tyle to jak bym mial to bym skakal na glowie z radosci chcesz to
            zrobie ci screena jaka mam szybkosc i wstawie tu i sama ocenisz :)
            • Gość: Emilka Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 08.10.07, 15:15
              Ale to jest juz standard jezeli chodzi o szybkosc
              • Gość: ero Re: GAWEX !!! IP: *.cpe.marton.net.pl 08.10.07, 17:43
                fakt to standart, zadamy wiecej! :)
                ale "Nieznanemu" chyba cos sie zepsulo jednak ...
                tak dziala gawex jedym dobrze drugim fatalnie ehh
                PS: Emilko - bardzo ladne imie,czy tak samo ladne jak Ty? ;>
                • Gość: bolilol Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 08.10.07, 18:47
                  heh u mnie jest taka sama sytuacja jak u aytora postu , a zeby bylo
                  weselej to dzis po pracy moja mama poszla pogadac w sprawie netu i
                  ten sam kit wcisneli co Tobie - ze to przez wirusy , pliki adware ,
                  i przez "zmulony" komp ... hehe tylko takie rzeczy ja juz mialem
                  okazje wysluchiwac w wakacje . Moze mi jeszcze powiedza ze o 23
                  wirusy sie wylanczaja podobnei pliki arware- bo net o tej porze tj
                  23- do 3 dziala bardzo dobrze .. ale jesli chodzi o poludnie i
                  popoludnie to nic nie idzie zrobic i chodzi fatalnie ... echh szkoda
                  pisac.. moze warto wyprobowac neostarde :/
                  • Gość: Emilka Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 08.10.07, 19:34
                    A moze to faktycznie wina waszych kompow bo mi jakos dziala idealnie.A
                    probwa;iscie odlaczyc modem a potem go podlaczyc u mnie skutkuje
                    • Gość: Nieznany Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 08.10.07, 19:54
                      Dziewczyno ja mam pc za 5 tys mam zajebisty pc ani jednego wirusa bo pc mam po
                      formacie i to nic nie daje ! naprawde chcesz to chodz do mnie to ci pokaze jak
                      to chodzi to jedno wielkie gowno za przeproszeniem a nie internet nie wiem od
                      czego to jest ale jest lipnie a na jakiej ulicy mieszkasz moze to cos robi
                      roznice sam nie wiem ale powinna byc normalna szybkosc netu !! a nie jakies
                      marne 100 kb i to przy dobrym wietrze :)
                      • Gość: Emilka Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 08.10.07, 20:08
                        No bo ja mieszkasz na jakims zadupiu t sie nie dziwie.Znam osoby ktore nie maja
                        internetyu i to nie z winy Gawexu tylko z powodu miejsca zamieszkania
                        • Gość: Nieznany Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 08.10.07, 20:49
                          ja mieszkam na grudziadzkiej i mam 2 osoby znajome z grudziadzkiec co maja to
                          samo co ja ;] tak ze nie mow ze zadupe bo centrum miasta ;]
                          • Gość: Emilka Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 08.10.07, 21:04
                            To wlasnie najgorsze zadupie jakie moze byc
                            i nie dziwie sie ze nie masz
                            • Gość: Nieznany Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 09.10.07, 08:37
                              to pochwal sie nam gdzie ty mieszkasz ;]
      • Gość: LEXY Re: GAWEX !!! IP: *.cpe.marton.net.pl 11.10.07, 21:03
        sluchajcie to ze niby ulice maja jakies znaczenie to jest nie prawda maja
        powiem tak ja i moj sasiad mamy neta z gawexu i mi chodzi dobrze a jemu nie
        ostatnio prosil mnie zebym mu zobaczyl do kapa i sie okazala ze ma pewlno wirow
        i trojanow a po zrobienu net chodzi naprwde dobrze wiec moze pierw pomyslcie nad
        ochrona kapow i dobrym formacie a nie nazekacie ze wam nic nie dziala ja tez bym
        mogl nazekac jac ze mi niedziala za bardzo net kiedy sciagam filmy gram w sieci
        i jeszcze slucham muzyki to wiadomo ze bedzie troche mulil
      • Gość: znawca Re: GAWEX !!! IP: *.cpe.marton.net.pl 27.10.07, 19:30
        bo na kabelku supełek masz... ;)
    • Gość: GOść Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 09.10.07, 15:52
      TAK JEST TAM ZAWSZE!!!!!!!ZWODZA LUDZI!!!CZEGO JA TAM NIE SłYSZAłAM!NIE DZIWCIE
      SIE PODłANCZALI MI NETA I GO żLE PODłONCZYLI TACY FACHOWCY NET DZIAłAł 2 DNI I
      SIE ROZłONCZYł NIE WIEDZIELI CO SIE STAłO CZEKAłAM 3 TYG ZACZYM NAPRAWIA MASAKRA
      STALE ZWODZA ITD.POZDRO
      JAK NARESZCIE POłASKAWILI SIE PRZYJSC TO PAN STWIERDZIł ZE NIE WYJDA JAK JUZ NIE
      ZROBIą!!!!NAPRAWIALI W DOMU I U MNIE NA UL DWIE GODZ PO CZYM PAN WYSZEDł I
      POWIEDZIA ł ZE ZA 5 MIN BEDZIE JAKOS JUZ NIE DOTARLI PO WYJSCIU TYLKO NET SIE
      WłONCZYł JAK COS POPRZESTAWIALI!!!!!POZDRO DLA WSZYSTKICH I DLA PANOW Z GAWEXU!!!1
      • Gość: bolilol Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 09.10.07, 19:01
        Emilko Twoje stwierdzenie i wypowiedzi przerosly wszystko =) walnac
        na odczepnego ze ul Grudz. to zadupie to juz smieszne ale nei o to
        tu chodzi poprawy nadal nie widze google wczytuje mi 5-7 sec(hehe) a
        o reszcie nie wspomne i zapewne poprawy nie bedzie. Net nie "zmula"
        z powodu kompa - lacze jest przeciazone w porach wieczornych (18-
        22) i za dnia (12- 18 heh) jedyna opcja przejsc na tryb nocny (
        najlepiej zostac nietoperzem) i w nocy "na internet wchodzic"

PS. Moze czyta temat ktos z dawnego "Martonu" jak u Was sytuacja
        wyglada bo jesli pozytywnie to z mila checia zmienie kablowke i
        internet :) ??
        • Gość: bolilol Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 09.10.07, 19:03
          myslalem juz ze mi wypowiedzi nie wczyta - juz mialem zamiar isc
          sobie kawke zrobic i wrocic z nadzieja ze ja wladuje a odziwo po 10
          sec zaladowalo brawo hahaha :)
          • Gość: Emilka Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 09.10.07, 19:47
            W obecnej Multimedii tragedia.Bylam dzisiaj swiadkiem jak wiele osob rezygnuje z
            ich uslug bo robia przekrety,ale co tam.Mieszkancy sa oburzeni!!!
            • Gość: Nieznany Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 09.10.07, 21:09
              nie wiem jak wy ale ja bym proponowal sie zebrac i isc tam pogadac z nimi bo tak
              nie powinno byc to jest poprostu okradanie innych !!! jest umowa jasna i podana
              predkosc a ja nawet nie mam cwiartki tego co powinienem miec !!! szczyt chamstwa !!
              • Gość: koli Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 10.10.07, 15:49
                jasne! płacimy niemałe pieniądze za neta i jeszcze takie problemy z
                nim!
                • Gość: ona;) Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 10.10.07, 16:33
                  jeszcze jestem cierpliwa ale co tydzień w weekendy nie mam internetu
                  poprostu szczyt wszystkiego.Ile ja już kasy wydałam na telefonowanie
                  do nich to normalnie szok, i co oczywiście słysze że oczywiście
                  sprawdzą i oddzwonią, ale nikt nie jest łaskawy ruszyć swego tyłka i
                  iść sprawdziś w weekend no bo przeciez jak to...oni mają wolne...
                  i tak jest tydzień w tydzień... niewiem co się dzieje z tym netem
                  ale zaczyna mnie to już powoli irytować h nie mialam internetu
                  najlepszy sposób płacić za wykorzystany czas, akurat wtedy kiedy
                  musze wejsc na neta to oczywiście jego brak
                  • Gość: bolilol Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 10.10.07, 17:23
                    Dajmy to do "Sprawy dla reportera " =) , a tak serio moze "Czas
                    Chelmna" zainteresuje sie robieniem w bambuko ludzi
                    korzystajacych z netu ??
                    • Gość: Nieznany Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 10.10.07, 18:23
                      TO JEST POMYSL !!!! MOZE WTEDY SIE IM ZROBI GLUPIO I COS Z TYM ZROBIA BO
                      POKAZYWAC JAKI ONI MAJA NET W BIURZE TO UMIEJA A JAK ZNAM ZYCIE TO ONI MAJA DUZO
                      SZYBSZY NET ;] A JAK IM NIE DZIALA TO OD RAZU ROBIA A DO GOGOS TO IM SIE NAWET
                      NIE CHCE RUSZYC TEJ SMIERDZACEJ LENIWEJ DUPY !!! TRZEBA SIE BEDZIE UGADAC I
                      ZAJAC TA SPRAWA BO TO JEST CZYSTE OKRADANIE LUDZI !!!!!!!!!!
                  • Gość: anulaa Re: GAWEX !!! IP: *.cpe.marton.net.pl 10.10.07, 21:08
                    ja mam net z Mulitedi i nie narzekam zajebiscie śmiga i nie mam
                    zadnych awariii.... :) a jak miałam Gawexa to cały czas net
                    niedziałał ...
                    • Gość: bolilol Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 11.10.07, 16:23
                      z skad my to znamy Anulo ... kurka zdania co do mutlimedii sa
                      podzielone popytalem sie znajomych i czesc twierdzi ze jest bardzo
                      dobrze a reszta ze nieciekawie ... czy to naprawde zalezy od ul. na
                      jakiej mieszkamy (??) bo znowu ktos w tym watku napisal (chyba
                      Emilka) ze u Niej necik z Gawex;u smiga bardzo dobrze..
                      • Gość: cameleon Re: GAWEX !!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.07, 20:37
                        Hehe niezle sie ubawilem czytajac wypowiedzi Emilki :)))
                        • Gość: Emilka Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 11.10.07, 21:14
                          Bo jestes zalosny tylko tyle moge ci powiedziec nic wiecej.
                        • Gość: Nieznany Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 11.10.07, 21:20
                          OMG !!! ludzie pisalem juz ze mam dobry PC mam kasperskiego najnowszego i
                          wszystkie aktualizacje i nie wykryl nic bo mam pc po formacie !!! mialem nortona
                          nowego i tez aktualizacje do niego i tez nic nie znalazl !!! a net muli jak
                          mulilo codziennie skanuje pc i nic nie ma !!! a jak gram przez netra to moge
                          miec all odlaczone i ping minimum 300 jak cos sciagam jakies filmy czy muze to
                          tez bardzo dlugo sciaga sciagalo mi jedna mp3 ktora miala 4,3 mb sciagalo mi 2
                          godziny i 10 minut !!!!!! to totalne przegiecie i nie piszcie juz ze to od pc i
                          od wirow bo to nie prawda !!!!!!! i nie piszcie juz ze glowna ulica
                          (grudziadzka)to zadupie bo plakac sie chce !!! i to do pano z biura bo wiem ze
                          czytaja forum !!! nie mowcie ze jak sprawdzam szybkosc na stronie
                          www.speedtest.pl albo www.adsl.cz to zle mierzy bo mierzy dobrze !!!!!!!! mi po
                          poludniu mierzy jakies od 80 do 150 kbps downloadu a o uploadzie nie wspomne a
                          znam zioma ktoremu mierzy normalnie !!!!! poprostu nie chce sie wam wylazic z
                          tego zasranego biura i tyle ale jak to by wam tak net chodzil to byscie latali
                          jak nienormalni !!! tak ze bajki to wciskajcie starym ludziom i dzieciom do 12
                          roku rzycia bo oni sie nie znaja na tym ale nie mi i innym urzytkownikom bo to
                          SMIECHU WARTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zrobcie cos z tym !!!!! kiedys tak sie
                          chwliliscie ze beda swiatlowody i gdzie one sa ???? moze krasnoludki je ukradli
                          ?????? jak juz macie klamac i wciskac kit to w ogole nic nie mowcie albo mowcie
                          prawde !!!! a nie kazdy sie czyms zaslania to jest smieszne i dziecinne !!!! to
                          tyle !
                          • Gość: Emilka Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 11.10.07, 21:50
                            A modem masz do listwy podpiety i ja wylaczasz??
                            • Gość: Nieznany Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 11.10.07, 22:12
                              modem stoi sobie na biurku i jest podlaczony ciagle do netu i nic nie robie przy
                              nim nawet czytalem na stronie gawexu co robic jak netu nie ma itp no to sie
                              stosuje do tego ale i tak gowno a nie internet !!!!!!! a ty jak masz wiszacy na
                              suficie ?? bo to pytanie twoje bylo chyba oczywiste :/
    • Gość: Thefi Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 11.10.07, 23:25
      Faktycznie od jakiegoś czasu net zaczyna siadać i to konkretnie ściąganie w granicach 80kb to prędkość +-600kb a płacę panom za 2x więcej. Więc albo oszukują mnie co do prędkości netu albo poprostu tak muli. Prędkość można sprawdzić na niezależnej stronie www.numion.com
      • Gość: bolilol Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 12.10.07, 13:17
        Emilko Emilko wybawycielko nasza :) co ja bym bez Ciebie zrobil :)
        a co do netu nadal jest taki "shit" jak byl - i cos mi sei wydaje ze
        bez naszej interwencji wogole nic nie ulegnie zmianie.. szkoda tylko
        ze tak malo uzytkownikow Gawex'u wypowiedzialo sie na forum... w
        grupie sila wiec trzeba cos obmyslic ...
        • Gość: Emilka Re: GAWEX !!! IP: *.cpe.marton.net.pl 12.10.07, 14:54
          Skoro nie macie internetu tu akim cudem piszecie na forum
          • Gość: Nieznany Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 12.10.07, 15:57
            Emilko prosze cie ty sie juz nie wypowiadaj tu bo zenada twoje posty ! my mamy
            net ale chodzi ch..owo jednym slowem a ty sie naucz czytac i przemysl zanim cos
            napiszesz bo smiechu warte sa niektore twoje posty :)
            • Gość: monia Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 12.10.07, 16:25
              jak ci chodzi ciulowo to mozesz zrezygnowac u mnie wszysko chodzi jak marzenie
              i raczej nie mam z nim problemu
              • Gość: kolega Re: GAWEX !!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.07, 18:08
                Emilka jest jak Jola z Big Brothera :))
            • Gość: Emilka Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 12.10.07, 18:20
              Ostatnia dobra rada nie zenada tylko prawda.Jak sie nie znasz to sie nie odzywaj
              w ogole.I jeszcze jedno nie ogladam takiego badziewia jak BB
              • Gość: Nieznany Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 12.10.07, 18:54
                Dziewczyno nie znasz to sie ty skoro piszesz takie bzdury ;]
                • Gość: Emilka Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 12.10.07, 21:28
                  Szczerzemowiac w takich sytuacjach jak nie ma netu to wiem co robic.I zawsze
                  dziala takze to Ty sie nie znasz.
                  Zal mi Cie
                  • Gość: kolo Re: GAWEX !!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.07, 08:13
                    Emilka co niby robisz jak Ci nie dziala?
                    • Gość: bolilol Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 13.10.07, 14:08
                      Emilko -wtykasz kabelek gdzies indziej =) ?? sorka ale nie
                      wytrzymalem :)
                      dzis w nocy tez netu nie mieliscie tj ok. 1?? wydaje mi sie ze
                      chodzi troszke lepiej... tzn mam juz 128 kb/s a nie mniej ,do 1 mb
                      troche brakuje ale to juz jakis postep :)
    • Gość: :D:D:D Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 14.10.07, 18:35
      wylacz wszystkie programy to przez nie masz takiego pinga miej
      wlaczony tylko internet i medala
    • Gość: WKURZONY NA GAWEX Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 15.10.07, 12:28
      JA TEZ NIE MAM CZESTO NETA A LUDZIE Z KABLÓWKI WMAWIAJĄ MI ZE TO
      MOJA WINA A PO ZATYM MODEMY FIRMY WEBSTAR SA DO DUPY I POPRAWNIE NIE
      DZIAŁAJĄ ALE GAWEXU TO NIE INTERESUJE PODPISAŁES UMOWĘ TO PŁAĆ
      • Gość: bolilol Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 15.10.07, 14:18
        a moze napisac jak wyglada sprawa z netem do firmy w Bydzi.. wtedy
        tutejsi informatycy zatrzesa portkami i wezma sie do roboty ??
        • Gość: aga Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 16.10.07, 08:12
          Ja ma neta z Gawexu i jestem bardzo zadowolona,a to czy jest zmulony
          to chyba raczej nie zależy od ceny kompa,co z tego,że ktoś pisze za
          ile tysięcy ma komputer,raczej moze byc tak,że jest zawalony jakimiś
          nie potrzebnymi plikami itd i to zwalnia prace kompa i neta
          • Gość: bolilol Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 16.10.07, 18:01
            Aga - ale czemu w takim razie o godz 22-23 do 4-5 nad ranem net
            chodzi bardzo dobrze- Powiedz mi ??? wirusy wtedy i inne programy
            nie dzialaja ??
            • Gość: aga Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 16.10.07, 19:17
              no rzeczywiście coś w tym musi być skoro tak mowisz i skoro tyle
              ludzi ma problemy,ja po prostu nie moge narzekać...pozdrawiam
              • Gość: Nieznany Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 16.10.07, 19:58
                jak komus net dziala dobrze to niech nie pisze ze to nasza wina bo zenujace to
                jest niech przeczyta calosc a nie ostatnie 3 posty :/ chodzi o to ze kompy nasze
                sa dobre przynajmiej moj nie mam wirow pc czysciutki a jak grram to tylko mohaa
                mam odpalone i ch..a ale tu nie chodzi o samo mohaa tylko o caloksztalt zeby
                google wczytywalo okolo 10 sekund to juz przesada albo szybkosc netu 100 kb to
                jest smiechu warte !! i nie piszcie ze jak komus dziala net to wina mojego pc
                albo mam wiry czy zamulony pc bo tak nie jest jak nie wiecie to nie piszcie
                bzdur a wy tu piszecie ze bla bla ja juz nie raz to slyszalem od tych co sie w
                biurze lokuja i znam to na pamiec juz :/ mieli do mnie przyjsc w poniedzialek i
                nie przyszli standardowo !! no bo poco isc jakies 80 metrow na ta grudziadzka
                jaklepiej siedziec w biurze i baki zbijac :/ po co tam pracujecie jak naprawde
                nic nie robicie tak pracowac to kazdy potrafi nic tylko bajki opowiadacie a nic
                nie robicie !! wiem ze czytacie to panowie z biura i powiedzcie mi gdzie sa te
                swiatlowody co o nich opowiadaliscie kiedys ?? podobno jak beda to net ma byc
                najlepszy predkosc podwojona a nie ma nic tylko jakies bajki i kity i nic wiecej
                !! bajki to sie opowiada dzieciom w przedszkolach !!
                • Gość: Nieznany Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 27.10.07, 16:03
                  nie wiem jak wam ale mi cos ostatnio chwilami dziala dobrze net ale to tylko
                  chwile :/ ale przynajmiej co sie polepsza w sumie to bardzo malo ale zawsze juz
                  cos :)
                  • Gość: tez wlurzony Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 27.10.07, 19:08
                    no ja wczoraj od ok 16 do 21 wogole nie mialem i wez tu sie nie
                    wkurzaj;p
                    • Gość: ss Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 29.10.07, 02:31
                      na kopernika to jest norma zamulony internet z gawexu albo nie ma go wcale
    • Gość: Marcel Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 29.10.07, 08:04
      Witam , miniony weekend pod wzgledem szybkosci internetu był
      masakryczny , nic nie dało sie zrobić , jedynie co to google
      ladowało sie fenomenalnie. porazka ;/
      • Gość: mac Re: GAWEX !!! IP: *.cpe.marton.net.pl 29.10.07, 11:26
        i to nie tylko z Gawexu ale tez z martonu muliło . Masakra była w ten weekend.
    • Gość: ja :) Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 29.10.07, 12:10
      Ja zwykle mam bardzo szybki net i nie moge narzekać ale w ten
      weekend też mi mulił,własciwie to dopiero jakieś pół godziny temu
      zaczął działać,a tak to chodziło mi tylko gadu,google się otwierało
      ale poza tym nic, w dodatku modem był cały czas zalogowany więc
      byłam przekonana,ze to nie wina gawexu tylko coś z kompem ale z tego
      co widzę po Waszych wpisach to najwidoczniej nie. Może to dlatego,że
      trwają u nich teraz te prace konserwacyjne?
    • Gość: Adrian Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 29.10.07, 17:24
      ja pie.. ależ się zgadzam z założycielem wątku....Ten internet to "kpina ze
      współczesnej techniki" mam mb łącze, a internet przycina,co chwile połączenie
      jest zresetowane, na komunikatorach połowa wiadomości dochodzi-loteria, nie
      idzie sobie porozmawiać swobodnie na gg nie mówiąc już o pobieraniu plików nie
      można swobodnie poruszać się po sieci Żenada zawsze kpiłem z niego a teraz sam
      zmuszony jestem go mieć z przyczyn losowych i jestem bardzo nie zadowolony
      obsługą w firmie,która jest nie miła i nie kompetentna chętnie bym złożył
      zażalenie lecz z góry wiem,że to mi nie pomoże bo nie tylko ja mam kłopoty z
      netem, nie jestem pojedynczym przypadkiem. Ta Firma to po prostu
      beznadzieja,więc moje zażalenie nie naprawi jakości internetu gawex,gdyż
      musiałby nastąpić jakiś przełom chyba na szeroką skale nie ukrywam,że fakt
      posiadania takiego internetu bardzo mnie bulwersuje lecz z przyczyn losowych
      będę musiał przeboleć go kilka miesięcy. Śmiem jednak twierdzić,że w slumsach
      Rio de Janeiro mają lepszej jakości łącze i już ja sie postaram by zrobić
      "reklamę" tej firmie która kpi z klientów bagatelizując sprawy tak istotne jak
      zaspokojenie konsumentów,i która nie liczy się z klientami,biorąc od nich
      pieniądze serwując w zamian internet tej klasy........
      • Gość: bolilol Re: GAWEX !!! IP: 80.51.140.* 30.10.07, 08:51
        Bardzo dobrze napisane poprzedniku... z tego co sie dowiedzialem
        przez weekend trwaly prace konserwacyjne... jeden jedyny serwer
        Gavexu byl przeciazony - procesor pracowal na 100% i Panowie po 3
        tyg to zauwazyli, i to ze lacze chodzi bardzo nei stabilnie i jest
        zapchane... wiec w weekend stawiany byl 2 serwer majacy odciazyc
        lacze (czy to prawda z tyhm 2 serwem nei wiem) ale jak sami
        zauwazyliscie przez weekend cos im nie wyszlo i necik chodzil
        jeszcze gorzej jezeli wogole dzialal? wczoraj zauwazylem poprawe..
        dzwoniac po weekendzie uslyszalem ze zostaly Panom z Gawexu jedynie
        niewielkie poprawki ktore powinni zalatwic do srody wiec na dni
        wolne przewidywana jest poprawa i necik od tego momentu powinien
        zaczac dzialac dobrze.. ale czy tak bedzie niewiadomo...
        Pozatym jest mozliwosc skladanai zazalen i zadosc uczynienai tzn
        jest mozliwosc anulowania oplaty za miesiac badz obnizenia jej jesli
        internet u Panstwa chodzil fatalnie... zobaczymy jak to bedzie w
        przyszly weekend.. poczekamy zobaczymy i tak jak poprzednik pisze
        samemu nic nie wskurasz tutaj trzeba rewolucji =) Pozdro
        • Gość: jola Re: GAWEX !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 12:44
          ja mialam te same problemy i te same odpowiedzi od pracowników Gawex
          ze to wirusy i wina komputera .Napisalam wypowiedzenie i skarge do
          Bydgoszczy i teraz mam net z Telekomunikacji i jestem zadowolona.A
          jesli chodzi o obsluge klientów przez prazowników to żenada.
    • cybo73 Re: GAWEX !!! 31.10.07, 21:44
      LUDZIE TO PORAŻKA MAKSYMALNA O GODZINIE 21.41 PRĘDKOŚC NETA 170 Kb/s
      PRZECIEZ TO KPINA!!!!!!! NIC NIE DZIAŁA.
      SAM JUŻ NIE WIEM CO Z NIMI ZROBIĆ
    • cybo73 Re: GAWEX !!! 31.10.07, 21:44
      LUDZIE TO PORAŻKA MAKSYMALNA O GODZINIE 21.41 PRĘDKOŚC NETA 170 Kb/s
      PRZECIEZ TO KPINA!!!!!!! NIC NIE DZIAŁA.
      SAM JUŻ NIE WIEM CO Z NIMI ZROBIĆ
      • Gość: gosc Re: GAWEX !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 21:53
        kupcie neostrade z TP lub net24 z netii i macie spokój. A nie jakieś
        sciemnianie z kablowki. 1 Mb do klienta a w świat 6Mb. Niezła sciema.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka