Dodaj do ulubionych

kto następny wpadnie na złodziejstwie z PO?

IP: *.gprs.plus.pl 15.07.08, 23:14
to co pokazali w tv to skandal, prezydent dużego miasta robi
przekręty jak jakiś zaściankowy starosta albo sołtys, przeciez to
skandal, no ale jakie korzenie tej całej partii takie i owoce na
wierzchołku, nie będzie inaczej niestety......
Obserwuj wątek
    • Gość: polak Re: kto następny wpadnie na złodziejstwie z PO? IP: 89.127.168.* 16.07.08, 20:48
      po. zostaw w spokoju na kolana i do pisu kaczko!!!!
    • Gość: olaf Re: kto następny wpadnie na złodziejstwie z PO? IP: *.chelmno.mm.pl 16.07.08, 20:57
      ... kolejny słuchacz telewizyjnych "kaczek" ech szkoda gadać
      • Gość: polak Re: kto następny wpadnie na złodziejstwie z PO? IP: 89.127.168.* 16.07.08, 21:19
        olaf ok
      • Gość: polak Re: kto następny wpadnie na złodziejstwie z PO? IP: 89.127.168.* 17.07.08, 09:33
        gonzo super gosc !!!!!!!!!!
    • Gość: gonzo do michała Re: kto następny wpadnie na złodziejstwie z PO? IP: *.chelmno.mm.pl 16.07.08, 21:37
      Myślę ze nastepny który wpadnie to będziesz ty pisowski
      aparatczyku i myślę że po owocach /zgniłych / cię poznają jak mówi
      jeden wąsacz z twojej paczki , stołek za stołek synku tak było u
      was i przecież nikt wam nie powie że białe jest białe a czarne jest
      czarne , bo przecież prezes mówił a on jest nieomylny , wielki ci on
      jest.
      • Gość: donek Re: kto następny wpadnie na złodziejstwie z PO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 10:17
        miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,4545044.html
        Może ci ???
    • Gość: obserwator Re: kto następny wpadnie na złodziejstwie z PO? IP: *.dip.t-dialin.net 18.07.08, 07:14
      Wszedzie przy wladzy tak jest,obudzcie sie i nie badzcie zdziwieni
      • Gość: koło Re: kto następny wpadnie na złodziejstwie z PO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 08:11
        Gość portalu: obserwator napisał(a):

> Wszedzie przy wladzy tak jest,obudzcie sie i nie badzcie zdziwieni

Odpowiem ci tak obserwatorku -"pitolicie hipolicie".
        Nie wszędzie ,to jest głównie polska norma a w konkretnym przypadku
        toruńska obłuda !!!!

• Gość: komentator Re: kto następny wpadnie na złodziejstwie z PO? IP: *.0-24.192.121.192.host.songnetworks.se 18.07.08, 12:48
          no pewnie że nie norma ale w tej partii to ma przyzwolenie jak widać
          po milczeniu tuska ktory nic nie zrobil jak na razie
          • Gość: do komentatora Re: kto następny wpadnie na złodziejstwie z PO? IP: *.chelmno.mm.pl 18.07.08, 19:30
            Jak sie na ciebie patrzy to ,człowiek mysli , skąd mu się ten
            wyrafinowany rozum bierze ? a nie wie biedak ze milczenie czasem
            jast złotem , a czasem nie dyskutuje się z ludżmi ..../powiem
            delikatnie muminkami/ a premier jest poważnym człowiekiem i tak
            tego nie zrozumiesz , bo jesteś tylko komentator i to Kiepski jak
            Ferdek.
            • Gość: ulka35 Re:W kraju coraz gorzej ,w regionie dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 02:54
              gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,5469451,CBOS__pogorszyly_sie_opinie_o_sytuacji_w_kraju.html?skad=rss
              Tuskowi POparcie spada ,bo facet pozostaje ślepy na rządy takich
              osób jak toruniewski marszałkunio -Rydz-Całbecki ze swoją kliką.
              • Gość: Michał do gonzo IP: *.gprs.plus.pl 20.07.08, 11:27
                a ty prostaku nic wyksztusić nie potrafisz z siebie? tylko bluzgi i
                obelgi skorumpowany capie?
                • Gość: gonzo do michała Re: do gonzo IP: *.chelmno.mm.pl 20.07.08, 15:26
                  Ponieważ nie jestem chamem mój drogi inteligencie nie użyję takiego
                  słownictwa jak ty , coś ci poradzę przeanalizuj te swoje dwa zdania
                  i jeżeli potrafisz liczyć policz obelgi / czy po szczeniacku
                  bluzgi / może otworzą ci się te zaropiałe ślepka i zrozumiesz to
                  czego i tak nie zrozumiesz , gorące uściski twój szczerze oddany
                  Gonzo ./Jestem pełen zachwytu dla twojej inteligencji padam do
                  twojego płaskostopia /.
                  • Gość: Michał Re: do gonzo IP: *.gprs.plus.pl 21.07.08, 13:04
                    poziom przekazu dostosowalem do poziomu odbiorcy czyli ciebie
                    prymitywie, a bluzgi ktore wczesniej pisales nie znikna tylko
                    dlatego ze tarez ich nie uzywasz,

• Gość: gonzo do michała o Re: do gonzo IP: *.chelmno.mm.pl 21.07.08, 20:59
                      Kłaniam się w pas twojemu pustogłowiu erudyto, przecież tak lubicie
                      pisiorki , twój Wielki Gonzo .
                      • Gość: Michał Re: do gonzo IP: *.gprs.plus.pl 22.07.08, 09:59
                        szkoda słów na takiego ćwoka, zegnam
                        • Gość: gonzo do michala Re: do gonzo IP: *.chelmno.mm.pl 22.07.08, 20:46
                          Nie rób mi tego misiek , pisz do mnie bo " se cós zrobiem " twój
                          Wielki Gonzo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka