IP: *.chelmno.mm.pl 27.07.08, 12:31
Wie ktos moze czy w te wakacje beda jednodniowe wycieczki do Stegny tak jak
poprzedniego roku?
Obserwuj wątek
    • Gość: rowerzysta Re: Stegna??? IP: 89.127.168.* 27.07.08, 19:40
      alez tak rowerem
      • Gość: jhjh Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 27.07.08, 21:23
        ty k..wa mnie nie wk...iaj bo ja pytam powaznie a ten rower moge ci wsadzic w
        odbytnice!!!
        • Gość: mmm Re: Stegna??? IP: 89.127.168.* 27.07.08, 21:55
          rowerkiem ha ha ha ha
          • Gość: morze Re: Stegna??? IP: 80.51.140.* 27.07.08, 22:10
            Niestety w tym roku nie ma z nikad zadnych 1 dniowych wyjazdow. Z
            tego co wiem jedynie z Famu sa w soboty ale chyba tylko dla
            pracownikow.
            • Gość: rowerzysta Re: Stegna??? IP: 89.127.168.* 27.07.08, 23:14
              a jednak rowerkiem
        • Gość: KS Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 28.07.08, 00:07
          Spiknij się palancie z tym analfabeta co kupuję calibre to akurat nad trynke
          zajedziecie a nie buraku do Stegny cię marzy.
          • Gość: Roni Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 28.07.08, 09:32
            Ty KS jestes taki chojrak to sie ku..wa przedstaw..to moze wtedy dwoch sie
            wybierzemy nad trynke
            • Gość: stegna Re: Stegna??? IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.08, 10:30
              cały czas wyjazdy do stegny ze znicza wczoraj wrociłem tylko trzeba
              isc sie zapytac,uprzedzam przed duzymi korkami
              • Gość: lisewo Re: Stegna??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 10:35
                Z lisewa jeżdżą często autobusy pana Makowskiego firmy Grawit do
                Stegny. Z tego co wiem to nie tylko w weekendy ale nawet w dni
                powszednie bo jest duże zainteresowanie i pogoda sprzyja wyjazdom...
              • Gość: ... Re: Stegna??? IP: 89.231.148.* 28.07.08, 12:11
                a za ile wyjazd ze Znicza?
            • Gość: KS Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 29.07.08, 01:07
              Roni chłopcze jak chcesz kogoś poznać żeby z nim nad Trynkę chodzić to proponuje
              wejść na gey.pl a nie zaczepiać tutaj parówo jedna bo nie jestem zainteresowany
              znajomością z tobą.
              I nie przeklinaj bo ci Bozia język upier...
              • Gość: heh Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 29.07.08, 11:46
                no no no juz po pierwszej w nocy a Ty nie spales-jestem pelen podziwu... a na
                takie strony jak Ty podajesz to w przeciwienstwie do Ciebie nie zagladam!Pisalem
                ze mozemy sie razem wybrac nad trynke ale w innym celu niz ty sadzisz pedalku a
                Tobie od razu sie kojarzy jakas parowa geje heh. Jak k..rwa jestes niewyzyty to
                wejdz sobie na te geye.pl i zwal sobie swoja paroweCZKE!!!! (nie chodzi o
                Chełminianke)- KS!!!! co??? Ty k..rwo!!!
                • Gość: KS Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 29.07.08, 14:17
                  Roni, heh czy jak ci tam. Prawda jest taka, że tylko winny się tłumaczy.
                  Nie wstydź się, ujawnij swoje preferencje.PAMIĘTAJ! Prawda cię wyzwoli!
                  I nie przeklinaj. Jesteś gayem to luz ale prostaków nikt lubi.
                  • Gość: heh Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 29.07.08, 19:00
                    to ty caly czas o tych gejach napierd..asz wiec widocznie miales jakies przykre
                    zdarzenie zwiazane z nimi i dupa cie do teraz boli...(ale to nie bylem ja bo ja
                    w chlopcach nie gustuje)... KS-K..wa Spoleczna
                    • Gość: KS Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 29.07.08, 20:00
                      Roni chłopczyku sam mi zaproponowałeś randkę nad Trynkę.
                      Cytuje: "moze wtedy dwoch sie wybierzemy nad trynke"
                      A teraz znowu się tłumaczysz "(ale to nie bylem ja bo ja
                      > w chlopcach nie gustuje)" nie wypieraj się swojej prawdziwej natury, pogódź
                      sie z tym i proszę cię lordzie paróweczko zmień obiekt swych westchnień. I
                      zauważ, że nie ja naperda..lam (jak to eufemistycznie ująłeś) o gejach tylko o
                      jednym geju. Geju Ronim który miał tyle odwagi ze na forum ujawnił swoje
                      seksualne upodobania. Szkoda tylko tak pechowo ulokowałeś swoje uczucia.
                      Może ktoś z czytających o podobnej orientacji się nad tobą zlituje w końcu każdy
                      zasługuje na miłość nawet lord paróweczka.
                      Ponawiam również apel abyś przestał przeklinać.
                      • Gość: heh Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 29.07.08, 22:14
                        Po pierwsze napisalem o wybraniu sie nad Trynke ale w celu zaje...nia tobie w
                        leb...Po drugie ciekawe czy to co napisales powiedzial bys mi prosto w oczy?(
                        pewnie nie masz odwagi!!!).
                        • Gość: KS Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 30.07.08, 00:32
                          Roni, Roni. Wycieczki nad jeziorka, patrzenie sobie w oczy i takie tam
                          romantyzmy, no powiedz przecież to trąci parówą na kilometr.
                          Prawdziwy facet jak chce komuś zajeb...ać to porostu to robi a ty znowu
                          tłumaczenia co chciałeś.
                          Przestań się pogrążać.
                          Po drugie nie powiedział bym ci nic prosto w oczy bo jak już powiedziałem nie
                          mam przyjemności na bliższą znajomość z tobą.
                          Tradycyjnie apeluje o nieprzeklinanie.
                          • Gość: heh Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 30.07.08, 10:43
                            oj KS ty to naprawde musiales miec jakies przykre zdarzenie z przed lat...Ciagle
                            ci sie wszystko kojarzy z jakimis parowkami,gejami itp. No trudno bylo minelo
                            ale dasz rade z tym zyc i mimo ze ktos bez twojej zgody rozszerzyl twoje "
                            4litery " nie zalamuj sie, kiedys moze uda ci sie podniesc i wyleczysz tą
                            przesladowczo- gejowską manie... Szczerze mowiac troche mi ciebie zal a nawet
                            bardzo..
                            • Gość: KS Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 30.07.08, 12:08
                              Z parówą to mi się tylko ty kojarzysz Roni i twoje gejowskie wypowiedzi i
                              nagabywania, no ale w dup.e z tym jak mawiają stare pedały :)
                              Paróweczki już się nie da z ciebie wyplenić ale przynajmniej jesteś mniejszym
                              burakiem bo przestałeś przeklinać.
                              • Gość: heh Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 30.07.08, 12:57
                                Moze mialbys chociaz troche odwagi sie przedstawic? Ja tam nie mam pojecia jak
                                gadaja "stare pedaly" jak ty to ujales ale wnioskujac z twoich wypowiedzi widze
                                ze ty to musisz wiedziec wszystko o swiatku gejowskim...Sam przeciez
                                zaproponowales strone gejowska reszte dopowiedz sobie sam ty bruuutallu hehe
                                nara geju
                                • Gość: KS Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 30.07.08, 19:21
                                  Bruuutallu hehe dobre. No Roni przestałeś przeklinać i nawet żartujesz, moja
                                  nauka w las nie poszła. Brawo.
                                  Z tym przedstawianiem to nie przesadzaj nie jesteśmy na komendzie.
                                  Chyba, że chcesz mi zapłatę przesłać za korki z kultury, tolerancji i
                                  samoakceptacji to ci podam numer konta.
                                  Nara paróweczko.

• Gość: heh Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 30.07.08, 22:26
                                    Wiedzialem ze speniasz sie przedstawic...no ale coz to mozesz mi przeslac swoj
                                    adres a ja ci wysle hehe .Jesli chodzi o mnie to ja na pewno nie jestem na
                                    komendzie ale jesli o ciebie chodzi to calkiem mozliwe...aha i nie gadaj mi
                                    tutaj o kulturze bo na pewno ty jej nie posiadasz(to ty zaczales uzywac
                                    niekulturalnych wyrazen wiec kultura jest dla ciebie obca!!!) nara Gejku
                                    • Gość: KS Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 31.07.08, 00:19
                                      Ja nie mam kultury? Roni to ty chciałeś mnie uwieść nad trynkę i tam zrobić
                                      różne rzeczy paróweczko.
                                      I już ci mówiłem ileś tam razy, że nie zależy mi na znajomości z tobą więc po co
                                      ci się mam przedstawiać. Ostatecznie możemy uznać, że "speniałem".Szukasz
                                      miłości czy przyjaciela to dawaj swoje dane. Zobaczymy jaki twardziel z ciebie
                                      bo podejrzewam ze tylko w gębie mocny jesteś ale u paróweczek to zaleta.
                                      Nara lordzie paróweczko.
                                      • Gość: heh Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 31.07.08, 10:03
                                        ale mi tez nie zalezy na znajomosci z toba...Nie chce mi sie juz pisac bo widze
                                        ze i tak nie bedziesz mial odwagi narazie lamusie
                                        • Gość: rowerzysta Re: Stegna??? IP: 89.127.168.* 31.07.08, 20:49
                                          dla zgady kupie kolegom tandem i rowerkiem
    • Gość: rowerzysta Re: Stegna??? IP: 89.127.168.* 28.07.08, 10:38
      rowerkiem do lisewa
    • Gość: hera Re: Stegna??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 11:06
      odradzam wyjazd w sobotę lub niedzielę przy ładnej pogodzie!!!!
      Wracaliśmy wczoraj z rodziną i odcinek od Stegny do Malborka (ok.40
      km) przejechaliśmy w 4 godziny(!).
      • Gość: LUK Re: Stegna??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.08, 12:21
        Po co jechac zakorkowana trasą ze Stegny na Malbork przez 4 godziny,
        skoro można nadrobić 10 km i jechać trasa Stegna-Jantar-Mikoszewo-
        Dworek i - 2 warianty:
        1. wpadamy na rtrase nr 7 i ciągniemy do Nowego Dworu Gdańskiego i
        wpadamy na dalej zakorkowaną trase do malborka( zbyt wiele nam nie
        da ten manewr, i tak stoimy w korku ale praktyczny manewr jeśli
        jedziemy do Stegny i nie chcemy stać w korku 2 godzin przed wjazdem
        do Stegny)
        2. wariant sprawdzony wczoraj- Z Dworek przecinamy trase nr 7 i z
        mapa w ręku przez Lichnowy i inne pipidówki(czasami drogi rukowe)
        kierujemy sie na południe tak by wpaśc na trase 22 i omijamy korki z
        trasy Stegna-Malbork.
        Odcinek ten daje sie pokonać w godzine no i chyba lepsza godzina w
        ruchu niz 4 godziny w korku.
        A tak właściwie to po co do Stegny jechać skoro można do Mikoszewa i
        Jantaru :)woda ta sama a ludzi miej :)
      • Gość: M Re: Stegna??? IP: 89.127.168.* 28.07.08, 13:01
        ja jade na koniu to moge cie wsiasc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka