Gość: dfff IP: *.chelmno.mm.pl 27.07.08, 12:31 Wie ktos moze czy w te wakacje beda jednodniowe wycieczki do Stegny tak jak poprzedniego roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rowerzysta Re: Stegna??? IP: 89.127.168.* 27.07.08, 19:40 alez tak rowerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhjh Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 27.07.08, 21:23 ty k..wa mnie nie wk...iaj bo ja pytam powaznie a ten rower moge ci wsadzic w odbytnice!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morze Re: Stegna??? IP: 80.51.140.* 27.07.08, 22:10 Niestety w tym roku nie ma z nikad zadnych 1 dniowych wyjazdow. Z tego co wiem jedynie z Famu sa w soboty ale chyba tylko dla pracownikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzysta Re: Stegna??? IP: 89.127.168.* 27.07.08, 23:14 a jednak rowerkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 28.07.08, 00:07 Spiknij się palancie z tym analfabeta co kupuję calibre to akurat nad trynke zajedziecie a nie buraku do Stegny cię marzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roni Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 28.07.08, 09:32 Ty KS jestes taki chojrak to sie ku..wa przedstaw..to moze wtedy dwoch sie wybierzemy nad trynke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stegna Re: Stegna??? IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.08, 10:30 cały czas wyjazdy do stegny ze znicza wczoraj wrociłem tylko trzeba isc sie zapytac,uprzedzam przed duzymi korkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisewo Re: Stegna??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 10:35 Z lisewa jeżdżą często autobusy pana Makowskiego firmy Grawit do Stegny. Z tego co wiem to nie tylko w weekendy ale nawet w dni powszednie bo jest duże zainteresowanie i pogoda sprzyja wyjazdom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Stegna??? IP: 89.231.148.* 28.07.08, 12:11 a za ile wyjazd ze Znicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 29.07.08, 01:07 Roni chłopcze jak chcesz kogoś poznać żeby z nim nad Trynkę chodzić to proponuje wejść na gey.pl a nie zaczepiać tutaj parówo jedna bo nie jestem zainteresowany znajomością z tobą. I nie przeklinaj bo ci Bozia język upier... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 29.07.08, 11:46 no no no juz po pierwszej w nocy a Ty nie spales-jestem pelen podziwu... a na takie strony jak Ty podajesz to w przeciwienstwie do Ciebie nie zagladam!Pisalem ze mozemy sie razem wybrac nad trynke ale w innym celu niz ty sadzisz pedalku a Tobie od razu sie kojarzy jakas parowa geje heh. Jak k..rwa jestes niewyzyty to wejdz sobie na te geye.pl i zwal sobie swoja paroweCZKE!!!! (nie chodzi o Chełminianke)- KS!!!! co??? Ty k..rwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 29.07.08, 14:17 Roni, heh czy jak ci tam. Prawda jest taka, że tylko winny się tłumaczy. Nie wstydź się, ujawnij swoje preferencje.PAMIĘTAJ! Prawda cię wyzwoli! I nie przeklinaj. Jesteś gayem to luz ale prostaków nikt lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 29.07.08, 19:00 to ty caly czas o tych gejach napierd..asz wiec widocznie miales jakies przykre zdarzenie zwiazane z nimi i dupa cie do teraz boli...(ale to nie bylem ja bo ja w chlopcach nie gustuje)... KS-K..wa Spoleczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 29.07.08, 20:00 Roni chłopczyku sam mi zaproponowałeś randkę nad Trynkę. Cytuje: "moze wtedy dwoch sie wybierzemy nad trynke" A teraz znowu się tłumaczysz "(ale to nie bylem ja bo ja > w chlopcach nie gustuje)" nie wypieraj się swojej prawdziwej natury, pogódź sie z tym i proszę cię lordzie paróweczko zmień obiekt swych westchnień. I zauważ, że nie ja naperda..lam (jak to eufemistycznie ująłeś) o gejach tylko o jednym geju. Geju Ronim który miał tyle odwagi ze na forum ujawnił swoje seksualne upodobania. Szkoda tylko tak pechowo ulokowałeś swoje uczucia. Może ktoś z czytających o podobnej orientacji się nad tobą zlituje w końcu każdy zasługuje na miłość nawet lord paróweczka. Ponawiam również apel abyś przestał przeklinać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 29.07.08, 22:14 Po pierwsze napisalem o wybraniu sie nad Trynke ale w celu zaje...nia tobie w leb...Po drugie ciekawe czy to co napisales powiedzial bys mi prosto w oczy?( pewnie nie masz odwagi!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 30.07.08, 00:32 Roni, Roni. Wycieczki nad jeziorka, patrzenie sobie w oczy i takie tam romantyzmy, no powiedz przecież to trąci parówą na kilometr. Prawdziwy facet jak chce komuś zajeb...ać to porostu to robi a ty znowu tłumaczenia co chciałeś. Przestań się pogrążać. Po drugie nie powiedział bym ci nic prosto w oczy bo jak już powiedziałem nie mam przyjemności na bliższą znajomość z tobą. Tradycyjnie apeluje o nieprzeklinanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 30.07.08, 10:43 oj KS ty to naprawde musiales miec jakies przykre zdarzenie z przed lat...Ciagle ci sie wszystko kojarzy z jakimis parowkami,gejami itp. No trudno bylo minelo ale dasz rade z tym zyc i mimo ze ktos bez twojej zgody rozszerzyl twoje " 4litery " nie zalamuj sie, kiedys moze uda ci sie podniesc i wyleczysz tą przesladowczo- gejowską manie... Szczerze mowiac troche mi ciebie zal a nawet bardzo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 30.07.08, 12:08 Z parówą to mi się tylko ty kojarzysz Roni i twoje gejowskie wypowiedzi i nagabywania, no ale w dup.e z tym jak mawiają stare pedały :) Paróweczki już się nie da z ciebie wyplenić ale przynajmniej jesteś mniejszym burakiem bo przestałeś przeklinać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 30.07.08, 12:57 Moze mialbys chociaz troche odwagi sie przedstawic? Ja tam nie mam pojecia jak gadaja "stare pedaly" jak ty to ujales ale wnioskujac z twoich wypowiedzi widze ze ty to musisz wiedziec wszystko o swiatku gejowskim...Sam przeciez zaproponowales strone gejowska reszte dopowiedz sobie sam ty bruuutallu hehe nara geju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 30.07.08, 19:21 Bruuutallu hehe dobre. No Roni przestałeś przeklinać i nawet żartujesz, moja nauka w las nie poszła. Brawo. Z tym przedstawianiem to nie przesadzaj nie jesteśmy na komendzie. Chyba, że chcesz mi zapłatę przesłać za korki z kultury, tolerancji i samoakceptacji to ci podam numer konta. Nara paróweczko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 30.07.08, 22:26 Wiedzialem ze speniasz sie przedstawic...no ale coz to mozesz mi przeslac swoj adres a ja ci wysle hehe .Jesli chodzi o mnie to ja na pewno nie jestem na komendzie ale jesli o ciebie chodzi to calkiem mozliwe...aha i nie gadaj mi tutaj o kulturze bo na pewno ty jej nie posiadasz(to ty zaczales uzywac niekulturalnych wyrazen wiec kultura jest dla ciebie obca!!!) nara Gejku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 31.07.08, 00:19 Ja nie mam kultury? Roni to ty chciałeś mnie uwieść nad trynkę i tam zrobić różne rzeczy paróweczko. I już ci mówiłem ileś tam razy, że nie zależy mi na znajomości z tobą więc po co ci się mam przedstawiać. Ostatecznie możemy uznać, że "speniałem".Szukasz miłości czy przyjaciela to dawaj swoje dane. Zobaczymy jaki twardziel z ciebie bo podejrzewam ze tylko w gębie mocny jesteś ale u paróweczek to zaleta. Nara lordzie paróweczko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Stegna??? IP: *.chelmno.mm.pl 31.07.08, 10:03 ale mi tez nie zalezy na znajomosci z toba...Nie chce mi sie juz pisac bo widze ze i tak nie bedziesz mial odwagi narazie lamusie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzysta Re: Stegna??? IP: 89.127.168.* 31.07.08, 20:49 dla zgady kupie kolegom tandem i rowerkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzysta Re: Stegna??? IP: 89.127.168.* 28.07.08, 10:38 rowerkiem do lisewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hera Re: Stegna??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 11:06 odradzam wyjazd w sobotę lub niedzielę przy ładnej pogodzie!!!! Wracaliśmy wczoraj z rodziną i odcinek od Stegny do Malborka (ok.40 km) przejechaliśmy w 4 godziny(!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUK Re: Stegna??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.08, 12:21 Po co jechac zakorkowana trasą ze Stegny na Malbork przez 4 godziny, skoro można nadrobić 10 km i jechać trasa Stegna-Jantar-Mikoszewo- Dworek i - 2 warianty: 1. wpadamy na rtrase nr 7 i ciągniemy do Nowego Dworu Gdańskiego i wpadamy na dalej zakorkowaną trase do malborka( zbyt wiele nam nie da ten manewr, i tak stoimy w korku ale praktyczny manewr jeśli jedziemy do Stegny i nie chcemy stać w korku 2 godzin przed wjazdem do Stegny) 2. wariant sprawdzony wczoraj- Z Dworek przecinamy trase nr 7 i z mapa w ręku przez Lichnowy i inne pipidówki(czasami drogi rukowe) kierujemy sie na południe tak by wpaśc na trase 22 i omijamy korki z trasy Stegna-Malbork. Odcinek ten daje sie pokonać w godzine no i chyba lepsza godzina w ruchu niz 4 godziny w korku. A tak właściwie to po co do Stegny jechać skoro można do Mikoszewa i Jantaru :)woda ta sama a ludzi miej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Stegna??? IP: 89.127.168.* 28.07.08, 13:01 ja jade na koniu to moge cie wsiasc Odpowiedz Link Zgłoś