Gość: 1122 IP: *.swc.vectranet.pl 18.01.09, 17:06 czy to prawda, że w okolicach polnej grasuje gwałciciel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mlody nadola Re: gwałciciel IP: *.sol2.cable.ntl.com 19.01.09, 14:35 a h... go wie jak bymcw...a zlapal to bez zadnych skrupuluw obciol bym mu jaja i schowal do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: gwałciciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 14:39 tak to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehe [...] IP: 89.231.151.* 19.01.09, 15:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: gwałciciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 15:21 Ale ma się czym chwalić,teraz pewnie męczennice udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: gwałciciel IP: *.chello.pl 19.01.09, 21:21 Jacy z Was debile. Po pierwsze ta dziewczyna została zgwałcona Po drugie ona nie mieszka w Chełmnie, więc jak możecie ją widzieć jak chodzi zadowolona po Chełmnie Po trzecie jak można żartować sobie z gwałtu. Tylko inteligentni ludzie wiedza co to gwałt, bo dla meneli to niezrozumiałe Znam tą dziewczynę i to jest bardzo porządna i inteligentna osoba - mgr inż, więc trochę szacunku!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?yy [...] IP: *.chelmno.mm.pl 19.01.09, 21:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: gwałciciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 12:02 No i co z tego,ze to P.mgr.inż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh [...] IP: 80.51.140.* 19.01.09, 22:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?yy Re: gwałciciel IP: *.chelmno.mm.pl 19.01.09, 22:42 to w takim razie watpie, ze znajda gnoja...pewnie siedzi teraz i sie cieszy deb**... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaa [...] IP: 89.231.151.* 20.01.09, 02:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiadek Re: gwałciciel IP: *.flatrate.dk 20.01.09, 08:45 no to sie sprawa jednak sypłaa a szkoda miało byc tak pieknie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?yy Re: gwałciciel IP: *.chelmno.mm.pl 20.01.09, 09:11 a skąd masz takie info? policja byla widziana w okolicach polnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaa Re: gwałciciel IP: 89.231.151.* 20.01.09, 18:19 byla widziana bo maja taki obowiazek, zreszta idz na policje i zapytaj o ta sprawe to uslyszysz smiech tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: &&& Re: gwałciciel IP: *.chello.pl 20.01.09, 19:01 Widać, że to forum nawiedzają debile ( oczywiście nie wszyscy). Co Wy za bajki wypisujecie. Dziewczyna zostaął zgwałcona - nie wiem czy chcielibyście być na jej miejscu. Jak ktoś jest tym tak bardzo zainteresownay to prosze niech uda się na policję, ale nie wiem czy tam się czegoś dowiecie, bo ich obowiazuje tajmnica służbowa. Żałosne jest to, jak ktoś z gwałtu robi sobie jaja:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?yy Re: gwałciciel IP: *.chelmno.mm.pl 20.01.09, 19:07 nie chodzi o żadne jaja z nikogo, bo dziewczyny szkoda! chodzi o to,ze jako mieszkancy tego "wspanialego"miasta chyba mozemy wiedziec co sie swieci? czy mozemy czuc sie bezpiecznie? czy to nie kolejna plotka? bo poki co, jest chyba tyle samo osob ktore mowia,ze cos sie stalo, co tych ktore twierdza ze absolutnie bzdura...i komu tu wierzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: gwałciciel IP: *.chello.pl 20.01.09, 19:19 nie wiem dlaczego masz wątpliwości. Skoro padłą plotka, że gwałt to gwałt. Zresztą co Was to obchodzi?! Nie wiem czy któryś z Was chciałby aby zgwałcono jego córkę, dziewczynę, znajomą i takie potem plotki puszczał. Zastanówcie się ludzie co piszecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh [...] IP: 89.231.151.* 21.01.09, 03:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata [...] IP: 94.254.130.* 21.01.09, 10:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi [...] IP: 80.51.140.* 21.01.09, 00:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: gwałciciel IP: 89.191.135.* 21.01.09, 00:52 Nie ma co tu wiele mowic... to jest starsze i tyle. Takie rzeczy nie powinny miec miejsca :/ czy to prawda czy nie wis mi to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracuje na polnej Re: gwałciciel IP: *.chelmno.mm.pl 23.01.09, 18:08 Usunięto wszystkie wypowiedzi od "osób za dużo wiedzących". Pewnie policja nie pozwala pisac o szczegółach śledztwa. Ja jednak chciałabym coś wiedziec bo pracuję blisko miejsca gdzie to sie stało i na prawdę sie boję. Wracam do domu po ciemku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?yy Re: gwałciciel IP: *.chelmno.mm.pl 23.01.09, 18:37 ja właśnie dziwie sie,ze usunieto 1 moja wypowiedz bo akurat ja niewiele wiem... nawet dokladnie nie wiem co tam TAKIEGO bylo, ze ktos usunal to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eheee Re: gwałciciel IP: 89.231.151.* 24.01.09, 03:14 to mozesz sobie spokojnie chodzic bo nie ma zadnego gwealciciela, to wszystko to fikcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?yy Re: gwałciciel IP: *.chelmno.mm.pl 25.01.09, 12:16 w gazecie pomorskiej co innego jest napisane.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calisia Re: gwałciciel IP: 89.231.149.* 03.02.09, 18:03 Prawda czy nie każdy powinien być uważny i ostrożny najgorsze jest tez to, że np. w niektórych miejscach brak oświetlenia i mało ludzi chodzi. Ja po tym zdarzeniu nawet boję się gdy idę na korepetycje na osiedle Jana Pawła II przy tym pierwszo-wybudowanym bloku jak budują coś na miejscu garaży które miały powstać z osiedlem. Nikt prawie tam nie chodzi i jest tak ciemno, że aż strach. Tak samo ok moze to nie zbyt miejsce do chodzenia, ale znam ludzi chodzących np. na zmianę popołudniową lub nocną do pracy w obrębie Ursusu i Adriany gdzie bliżej jest idąc koło amfiteatru. Niestety latarnia albo się pali jedna albo żadna. Nie wiem co jest grane w tym mieście. Nie mówię, że mają teraz rozstawiać latarnie, bo mi się tak widzi. Ale jak już stoją to niech się palą. Co do wydarzenia nie wiem co niektórych tak bardzo śmieszy rzeczywiście. Ciekawe czy ktoś widząc to zdarzenie by jakoś zareagował czy najpierw się pogapił( bo u nas w mieście gapiów nie brak )czy zwiał by z pełnymi portkami ze strachu. Jak się nam nic nie dzieje to jesteśmy mądrzy, ale żeby np. komuś współczuć i pomóc to nie ma chętnych. Jak się nie przyglądamy krzywdzie to udajemy że niczego nie widzimy. Każdy egoistycznie pilnuje własnej "dupy" za przeproszeniem ! Żal mi tej kobiety na prawdę i nie chciałabym być na jej miejscu ani nikomu nie życzę by się cokolwiek takiego przytrafiło. Policja hmm.. nie będe obrażać władz jeśli nie mają żadnych poszlak to nie wymyślą sobie sprawcy. Patrolują starają się wykonywać własną pracę. Wiem że może nie wszyscy mundurowi się angażują jedni mniej drudzy więcej. Ale i tak cieszmy się że są. Oficjalnie nie jestem przekonana że sprawcę znajdą chyba że dojdzie do kolejnego broń Boże napastowania i uda się go dopaść. Odpowiedz Link Zgłoś