Gość: xxx IP: 80.51.140.* 05.09.09, 18:43 Miałam nieprzyjemność poznać tego pana, który jest niemiły, bezczelny i cierpi na syndrom Boga. Jestem ciekawa czy tylko ja mam taką opinie o nim, a może trafiłam na zły dzień ordynatora hirurgi!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacjent Re: Ordynator Morawski opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 14:16 On nie cierpi na żaden syndrom, ale jest poprostu przemęczony bo został sam na cały chełmiński szpital powiatowy i to jest dopiero skandal,bo tylko patrzeć jak dojdzie do jakiejś tragedii ,ale się pewnie o tym i tak nie dowiemy.Życzę dużo zdrowia i omijajmy szpital wielkim kołem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ordynator Morawski opinie IP: 89.231.151.* 18.09.09, 11:34 ordynator wykonuje odpowiednio swoja prace nie tak jak inni lekarze a osoba ktora ma tyle na glowie nie bedzie chodzil z usmiechem na twarzy przez 24 godz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Ordynator Morawski opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 19:18 Gdyby było więcej chirurgów w naszym szpitalu to ordynator też byłby inny.Pracuje tylko on ,lekarz Kłysiński oraz lekarz Głaczyński który dojeżdża z Wąbrzeżna.Ten ostatni jest dla pacjentów wyrozumiały umie wysłuchać itp.Ordynator nigdy nie ma czasu na rozmowę wysłuchanie co komu dolega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ordynator Morawski opinie IP: 80.51.140.* 24.09.09, 13:04 Przestańcie pisać o braku czasu, bo nie o to chodzi tylko o podejście do pacjenta i stawianie trafnych diagnoz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: Ordynator Morawski opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 22:00 To jest lekarz???? Dla mnie określenie weterynarz w jego przypadku ubliża tej grupie społecznej. Niesympatyczny, bezczelny i arogancki. I ma rzeczywiście syndrom Boga! A jeśli nie radzi sobie z godzinami, na które wyraża zgodę chęcią zarobienia duuużych pieniędzy, niech zrezygnuje z posady! Odpowiedz Link Zgłoś