i.nes 06.10.09, 21:49 ostało się takie biedactwo w lodówce mej szkoda, że winka brak ale nic to, i tak go pożrę! wątek dedykuję zRazzikowi i Fóniastej :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elderlane Re: Samotny Cheddar :) 06.10.09, 22:02 jakżebym sobie zjadła cosik, ale z racji, że nie jadam po 20...nie mogiem.ale ślinka mi cienkie na myśl o tym co ja mam w lodówce.mam chętkę na serek wiejski na tościku i z dżemikiem.ale to już jutro na śniadanko:D Odpowiedz Link
eilenn_ardenn Re: Samotny Cheddar :) 06.10.09, 22:08 To zapoluj na owocka :) Ja nie jadam po 22, a jakbym miała taki problem jak Ty, znając siebie i wiedząc, że za godzinę będę tak głodna że i tak coś zjem, zjadłabym teraz, bo to mniejsze zło. Odpowiedz Link
elderlane Re: Samotny Cheddar :) 06.10.09, 22:12 to nie jest problem:P wytrzymam, spoko, a jutro śniadanie jak zawsze dopiero w pracy:) Odpowiedz Link
i.nes Re: Samotny Cheddar :) 06.10.09, 22:14 ja nie pójdę spać głodna, bo potem mi się śnią koszmary! ;) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Samotny Cheddar :) 06.10.09, 23:07 i.nes napisała: > ja nie pójdę spać głodna, bo potem mi się śnią koszmary! ;) > a mi sie snia jak sie obezre na noc:) staram sie wyposrodkowac, cos zjesc ale w sposob kontrolowany cheddar sie nadaje jako posypka na makaron z czosnkiem i oliwa? Odpowiedz Link
i.nes Re: Samotny Cheddar :) 07.10.09, 10:19 forumowicz_pospolity napisał: > staram sie wyposrodkowac, cos zjesc ale w sposob kontrolowany ja też :) dlatego były 2 malusie grzanki > cheddar sie nadaje jako posypka na makaron z czosnkiem i oliwa? nie bardzo... Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Samotny Cheddar :) 07.10.09, 11:14 i.nes napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > staram sie wyposrodkowac, cos zjesc ale w sposob kontrolowany > > ja też :) dlatego były 2 malusie grzanki > > > cheddar sie nadaje jako posypka na makaron z czosnkiem i oliwa? > > nie bardzo... > tak myslalem nie kupuje :) Odpowiedz Link
qw994 Re: Samotny Cheddar :) 06.10.09, 22:08 Cheddar jest pyszny, zwłaszcza taki dojrzały, mniam :) Ja dzisiaj mozzarellę wsunęłam z pomidorami :) Odpowiedz Link