2szarozielone 07.10.09, 00:35 kupiłam sobie buty, zamszowe, na obcasie, dla doła strasznego. Pomoże? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mason_i_cyklista Re: wściekłe fioletowe 07.10.09, 00:39 a streścisz ten długi 130 - postowy wątek? bo nie mam weny czytać całego... Odpowiedz Link
2szarozielone Re: wściekłe fioletowe 07.10.09, 00:48 spotkałam idealnego faceta. jest mądry, przystojny, zabawny, ma ciekawe pasje, rozwija się, umie sobie radzić ze wszystkimi sytuacjami w życiu... i mnie uwielbia, kocha, chce ze mne żyć... A mnie kręci jak diabli, pociąga... Jak się widzimy przez 2 dni to kochamy się dwa dni dziennie. śpię z nim nago,a a on nie reaguje. nie komplementuje mojego ciała. nie molestuje mnie. nie odbiera moich sygnałów o gotowości seksualnej :((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link
2szarozielone Re: wściekłe fioletowe 07.10.09, 00:50 *raz dziennie. dwa razy przez dwa dni. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: wściekłe fioletowe 07.10.09, 00:50 hm... buty nawet fioletowe to troche mało. raczej bez torebki się nie obędzie Odpowiedz Link
2szarozielone Re: wściekłe fioletowe 07.10.09, 00:52 :(( nie mam torebki... on jest naprawde cudowny, kochany, madry, mogę z nim godzinami rozmawiać :(((((((((((((((((( Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: wściekłe fioletowe 07.10.09, 00:56 choroba, to tacy istnieją naprawdę?:( Odpowiedz Link
2szarozielone Re: wściekłe fioletowe 07.10.09, 01:03 nie wierze i wiele zrobię by udowodnić, że nie istnieją. i nie mogę być szczęśliwa. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: wściekłe fioletowe 07.10.09, 00:53 może spróbuj reglamentować sex, to czasem działa. i ubieraj się do spania, żeby miał Cię z czego rozebrać. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: wściekłe fioletowe 07.10.09, 00:56 On jest z końca swiata... jak juz przyjedzie to nie ma czasu na reglamentację... ale sexy koszulki, pończochy, gorsety... podoba mi się Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: wściekłe fioletowe 07.10.09, 12:00 mi by nie pomogło ;) no a tobie hmm jak masz wątpliwosci to chyba tez nie pomoże ale kolorystyka ciekawa na oko :] Odpowiedz Link
2szarozielone Re: wściekłe fioletowe 07.10.09, 18:38 Pomogło trochę :) Fajne te buty :) Odpowiedz Link
baba_krk nie pomoże 07.10.09, 12:24 walkę z dołem zaczyna się od min. 2 nowych par butów :> jako że zbliża się ta pora roku, która sprzyja posiadaniu dołka, profilaktycznie nabyłam 2 obłędne pary kozaków i wielkie pantofle w kształcie królików - stópiczkom należy się dużo ciepła :D Odpowiedz Link