puszysta_gimnazjalistka 09.11.09, 12:42 Zainspirowany tym wątkiem na FK, chciałbym Was zapytać jakie zdjęcia trzymacie w komórkach ? Ja mam tylko mojego kota (zawsze lepiej kota niż ptaka) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liisa.valo Re: Badanie 09.11.09, 12:46 Swoje (ach, ten narcyzm...) i takiego jednego ładnego. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Badanie 09.11.09, 12:54 Tzn, że się lubisz, bardzo dobrze :) Odpowiedz Link
hsirk Re: Badanie 09.11.09, 12:48 dwa zawory, jeden zbiornik na wode, jeden rozrusznik do diesla, kilka tabliczek znamionowych i koszule nocna. Odpowiedz Link
funny_game Re: Badanie 09.11.09, 13:21 Ja w kwestii formalnej: czy "badanie" = "zabawa w doktora"? Odpowiedz Link
i.nes Re: Badanie 09.11.09, 13:29 funny_game napisała: > Ja w kwestii formalnej: czy "badanie" = "zabawa w doktora"? Siostro, proszę zanotować to pytanie w dzienniku choroby pacjentki: poniedziałek, tuż po godz.13. Zalecenia: zacząć poić wcześniej. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Badanie 09.11.09, 13:40 Nigdy nie rozumiałem o co chodzi z tą zabawą w doktora, że niby doktorzy to lubią sobie pooglądać o podotykać ? Moje badanie nie wymaga kontaktu fizycznego, możesz śmiało pisać ! Odpowiedz Link
funny_game Re: Badanie 09.11.09, 13:47 Tak, no jak tak, to mogę pisać, tylko to troszkę nudne jest, co ja mam w telefonie, więc się wstydzę :F Odpowiedz Link
i.nes Re: Badanie 09.11.09, 13:22 kilka zdjęć spod mikroskopu elektronowego, zdjęcie jeża na werandzie oraz "ściągi obrazkowe" do przejścia pewnej gry ;P Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Badanie 09.11.09, 13:41 > kilka zdjęć spod mikroskopu elektronowego Naprawdę ładnie, zaimponowałaś mi. Odpowiedz Link
i.nes Re: Badanie 09.11.09, 13:55 puszysta_gimnazjalistka napisał: > > kilka zdjęć spod mikroskopu elektronowego > > Naprawdę ładnie, zaimponowałaś mi. No oczywiście rozmiar duuużo mniejszy, ale są super! ;P Odpowiedz Link
sundry Re: Badanie 09.11.09, 13:58 Koty,siebie i podwórko. Pamiętam mój pierwszy telefon z aparatem,cykałam wszystko-począwszy od zdjęcia ucha,jak miałam przebitą błonę bębenkową, poprzez porozwalane w pokoju notatki (pierwsza sesja), po wnętrze kaloryfera;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Badanie 09.11.09, 14:07 O właśnie, na coś takiego czekałem :) > począwszy od zdjęcia ucha,jak miałam przebitą błonę bębenkową Odpowiedz Link
sundry Re: Badanie 09.11.09, 14:33 A, i zdjęcia siniaków po nartach i strupa na kolanie,jak się przewróciłam raz wracając z imprezy:/ Odpowiedz Link
sundry Re: Badanie 09.11.09, 14:48 Worek z pomarańczami z napisem "rodzina cytrusów":) Licznik z osiągami w stylu: 44444 km:) Napitego 1-centymetrowego kleszcza z mojego kota. Z powypadkowych chyba nic więcej,ale może jeszcze coś mi się przypomni. Robi mi się smutno,że pokasowałam te fotki:( Odpowiedz Link
8n Re: Badanie 10.11.09, 13:15 ja kiedys mialam zdjecie ale nie w telefony reki ktora od lopaki po nadgarstek byla jednym wielkim siniakiem, bo nie trzymalam kropki po oddaniu krwi ;( Odpowiedz Link
simon_r Re: Badanie 09.11.09, 14:27 w tym gronie pewnie będę oryginalny... u mnie w komórce są zdjęcia mojego synka :P Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Badanie 09.11.09, 14:33 Fakt, być może w tym gronie oryginalne, ale jakoś ciężko mi takiego zdjęcia zazdrościć :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Badanie 09.11.09, 14:28 na tapecie ofkors pies, a w galerii zdjęcia książek, rozkładów jazdy i moich włosów (w różnych kolorach i długościach), dobra odpowiedź? :> Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Badanie 09.11.09, 14:32 Ta część narcystyczna mi się wyjątkowo spodobała, tzn. zdjęcia włosów w przeróżnych odcieniach :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Badanie 09.11.09, 14:57 Załóżmy, że półnarcystyczna, bo to są tylko włosy - twarz sobie darowałam, bo jeszcze pamiętam jak wyglądam ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Badanie 09.11.09, 15:08 Czyli jak to mówią: krakowskim targiem, narcystyczna fetyszystka :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Badanie 09.11.09, 15:21 a jeśli olejemy krakowski targ to może być z lekką tendencją do narcyzmu? Odpowiedz Link
eilenn_ardenn Re: Badanie 09.11.09, 15:21 Ciekawy wątek. Na komórce najwięcej zdjęć przedstawia mnie :), mam też fotki kolegi, części garderoby, które mi sie podobały, osób na ulicach, zdjęcia zabawne, np. wywieszki w sklepie: "tu kupisz papierosy, które szkodzą zdrowiu" i rekleksyjne np. plakatu "idziesz własną drogą?", z byłym facetem, a także pościągane zdjęcia Roberta Pattisona :) Nie zlinczujcie :) Odpowiedz Link
cafem Re: Badanie 09.11.09, 17:36 Ja to przewidywanie: Alpy z kazdej strony i o kazdej porze dnia;) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Badanie 09.11.09, 17:45 Ładnie umięśniony brzuch (nie mój) i ładny tyłeczek (mój). :) Parę zdjęć z przymierzalni. Zdjęcia psa mojego kolegi. PKiN z zamglonym czubkiem. Odpowiedz Link
justysialek Re: Badanie 09.11.09, 18:07 kaczki przechodzące przez mostek orchidee z wystawy różne tkaniny na zasłony świnkę morską (nie moją) fontannę męża urodziny mojego brata (fotka zbiorowa) i moje półbuty Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Badanie 09.11.09, 18:50 Freddiego w królewskim płaszczu. Serię uwieczniającą picie absyntu w Bieszczadach - byłam wstawiona i zdjęć jest za dużo i niewyraźne. Choinkę ubraną w chryzantemy złociste. Zachód słońca z Tarnicy. Tabliczkę upamiętniającą zniesienie granicy między Górnym a Dolnym Manhattanem w Wetlinie - mocą traktatu w Schengen :-D Ja w Gdańsku, kolega w Gdańsku. Tatuaż mojego brata. Shisha. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Badanie 09.11.09, 18:51 Aaaa, i jeszcze moje cycki :-D To coś w klimacie tego posta wyjściowego. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Badanie 09.11.09, 18:59 Nic ciekawego, trzeba by duże powiększenie zrobić, żeby coś zobaczyć. Wygoogluj sobie jakieś ładniejsze :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Badanie 09.11.09, 18:56 Ojej, a mnie ten absynt przyciągnął... Pamiętam, że nigdy w życiu nie było mi tak dobrze jak mniej więcej rok temu o tej porze po absyncie. świat był piękny, wszystko możliwe, a życie wydawało się mieć sens :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Badanie 09.11.09, 18:58 Heh, i właśnie od tego niektórzy zwariowali :-D Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Badanie 09.11.09, 19:03 Łeee, no to ja bym się dogadała :) Po dwóch kielichach, oczywiście, gdy przestałabym być ćwokiem. Zastanawiam sie, czy pewnym wyjściem nie byłoby po prostu chlapnięcie dwóch kielonków w domu i dopiero wyjście na imprezę :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Badanie 09.11.09, 19:11 Hehe, pamiętam imprezę z marca, kiedy chlaliśmy absynt u koleżanki w domu, a potem mieliśmy iść na imprezę do baru. Jeden z kolegów się nie stawił, więc mieliśmy zabrać mu trochę tego absyntu do knajpy i ja taką wielką butlę przemycałam w torebce do knajpy, wcześniej wioząc tramwajem. Bo ja mam duże torebki :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Badanie 09.11.09, 21:29 Nooooo, prowadzisz w moim rankingu, choć przyznam, że ucho z przebitą błoną bębenkową Sundry mocno Cię naciska :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Badanie 09.11.09, 21:37 No tak, ale musisz przyznać, że w uchu jest jakaś perwersja, której jednak cyckom brak. Odpowiedz Link
hsirk Re: Badanie 09.11.09, 21:38 wiesz, dopoki nie widzielismy zdjecia szarej, nie wiadomo... Odpowiedz Link
elderlane Re: Badanie 09.11.09, 23:40 ja w nowej fryzurze żółw z wystawy - taki świecący trochę ze siostrzenicą ja znowu i w pociągu z daleka też ja i u kolegi tez ja niestety i koleżanka moje u rzeczonego kolegi również i kolega też się pojawia i znów koleżanka ta sama i inny kolega co tam był u kolegi rzeczonego i koleżanka zamyślona u rzeczonego i ja i ja na piwku i dwie moje ukochane na piwku tez i tut mój ze wnukiem,a mym chrześniakiem i jeszcze raz oni i kolega rzeczony z odsłoniętymi nogami długości nóg modelkowych u rzeczonego kolegi w łóżku ja a to oznacza że ktoś bardzo lubi mój telefon.i się bawić fotkowo. Odpowiedz Link
8n Re: Badanie 10.11.09, 13:13 potajemne zdjecia ostatnich chlopcow zeby chwalic sie kolezankom kot w zabawnych fryzurach i klubowe dziewczynskie szalenstwo w toaletach ;) Odpowiedz Link