cafem 12.12.09, 10:22 Ratunku, jakis przepis na kaca? Coby z lozka sie zwlec i funkcjonowac zaczac? A na moralnego?... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
8n Re: Na kaca 12.12.09, 10:25 ja też potrzebuję i błagam. rozsadza mi czaszkę. ale za to wymyśliłam nowe słowa: kosmakołyki i złodycze. Odpowiedz Link
cafem Re: Na kaca 12.12.09, 10:28 Ja bardziej niz na glowe potrzebuje czegos na reparacje blednika, bo swiat mi wciaz wiruje;) A te kosmakolyki to na kaca czy tak ogolnie? Odpowiedz Link
stedo Re: Na kaca 12.12.09, 11:40 Niee, chyba nie, jednak.Klawisze Ci się nie pieprzą.Grzeczne som. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Na kaca 12.12.09, 10:30 Sok bananowy i aspiryna. Kawa i coś słodkiego. Dużo samozaparcia. Na moralniaka to nie wiem... Może niepotrzebny? Odpowiedz Link
cafem Re: Na kaca 12.12.09, 10:40 Ta kawe ze slodkim przetestuje;) A co do moralniaka to jeszcze nie wiem, czy potrzebny... Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Na kaca 12.12.09, 10:44 Sok bananowy niezbedny ;) Jak nie masz, to pomidorowy, albo potas w jakiejś innej formie. Bo Jest szansa, ze dostarczenie potasu Ci karuzelę w głowie zatrzyma (chociaz moim zdaniem Ty jeszcze jesteś pijana, a kac dopiero przyjdzie ;). Jakiegoś jednego piwa nie możesz sobie na klina wypić? Odpowiedz Link
cafem Re: Na kaca 12.12.09, 10:46 Eh, przyjaciola tez mi wciska, ze ja jeszcze pijana;) Chyba sie zwleke do marketu po ten sok, bo alkoholu o poranku nie przetrawie... Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Na kaca 12.12.09, 12:53 > > Chyba sie zwleke do marketu po ten sok, bo alkoholu o poranku nie > przetrawie... Phi! Jak dasz radę dojść do marketu toż to żaden kac, tylko lekkie niedomaganie. Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Na kaca 12.12.09, 13:27 > Nie dalam rady dowlec sie do marketu....;) No to teraz cierp :( Bo picie trzeba organizować tak aby następnego dnia z rana nie było konieczności normalnego funkcjonowania tylko można się regenerować jęcząc :D Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Na kaca 12.12.09, 11:34 Cola, sok pomidrowy, i coś ciężkiego do żarcia. Jeśli już możesz jeść ;) Odpowiedz Link