zloty.strzal 14.12.09, 13:57 Zaszalałam, nabyłam bilet. Idziecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: Metallica 14.12.09, 14:47 Ja nie idę, ale po kontach słyszałem, że pół forum tam się wybiera. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Metallica 14.12.09, 15:33 Cho na ponczka! :P Bo mam 3 dni wolnego znowu do spożytkowania :/ Odpowiedz Link
baba_krk Re: Metallica 14.12.09, 16:04 Ale niusem poleciałaś!!!!!!!!!!! Nie wiedzieć czemu, ale w życiu, w życiu nie spodziewałabym się PJ na Heinekenie. I chyba mi będzie przykro, jeśli wyjadę i ich nie zobaczę. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Metallica 15.12.09, 11:51 toć ja żyje w swoim świecie i nie zawsze wszystkie niusy dochodzą do mnie na czas :> nawet gdybym się o tym dowiedziała z radia/tv/gazet to bym się tak samo zdziwiła :P Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Metallica 14.12.09, 17:31 nie ide , takiej dawki łomotu bym nie wytrzymał, a uszy przydadza mi sie do innych wypasnych koncertów - rok chopinowski ale bede na 90 proc na bajku pod lotniskiem bo mam blisko kazdy napotkany forumowicz ma u mnie browca :] Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Metallica 14.12.09, 17:37 > kazdy napotkany forumowicz ma u mnie browca :] Dla mnie bomba:) Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Metallica 16.06.10, 16:43 zloty.strzal napisała: > > kazdy napotkany forumowicz ma u mnie browca :] > > Dla mnie bomba:) Nie to, żebym była łasa na piwo, ale wiesz... :) Glany i czarny lakier na paznokciach to chyba niezbyt charakterystyczne znaki będą do rozpoznania, ale a nuż się uda:D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Metallica 16.06.10, 18:36 zloty.strzal napisała: > zloty.strzal napisała: > > > > kazdy napotkany forumowicz ma u mnie browca :] > > > > Dla mnie bomba:) > > Nie to, żebym była łasa na piwo, ale wiesz... :) > > Glany i czarny lakier na paznokciach to chyba niezbyt charakterystyczne znaki > będą do rozpoznania, ale a nuż się uda:D chyba nie doceniasz liczby forumowiczów którzy się kręcą wokół tego eventu na wieść o darmowym browcu u mnie dziś spotkałem jakichś 5 :] ale jakos sie udało nic nie fundowac, sam zreszta zapomniałem o obietnicy , a jakze ;) Odpowiedz Link
lupus76 Re: Metallica 14.12.09, 19:05 Powiem, że jest duże prawdopodobieństwo, że się tam zjawię:) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Metallica 14.12.09, 21:07 No to idymy! No gópia zima. Hymm, półtoraponczka- dil? :D Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Metallica 14.12.09, 22:28 Nie no, półtora to w sam raz przecie! To Ty se przypominaj gdzie te z wiśnio! :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Metallica 15.12.09, 10:46 Golden Circle nasze :) W styczniu się będziemy martwić spłatą karty, a dziś święto :))))))) Odpowiedz Link
funny_game Re: Metallica 15.12.09, 10:49 Ehehehehe, popaczcie na plakat: pl.sonispherefestivals.com/2009/12/sonisphere-festival-w-polsce/ Megadeth jeszcze na nim wisi. Czyżby się Rudy przestraszył tej zaległej laski, którą wisi ;) Kingowi? :DDD Odpowiedz Link
lupus76 Re: Metallica 15.12.09, 11:02 Ech - jakby tak jeszcze w pierwotnym składzie Sepa chciała się pokazać... Odpowiedz Link
funny_game Re: Metallica 15.12.09, 11:06 Oł, aż zadrżały mi wąsy, zwłaszcza lewy :D Wiesz co? Ostatnio te muzyczne marzenia zaczynają się spełniać wręcz lawinowo, to kto wie? Więc do zoba w czerwcu? :>>> Odpowiedz Link
funny_game Re: Metallica 15.12.09, 11:36 No jak nie tam i nie wtedy, to ja już nie wiem, napiszę jednak do tej Sepultury i im opowiem wszystko :D Odpowiedz Link
lupus76 Re: Metallica 15.12.09, 12:08 Możesz jeszcze sporządzić Testament to też jest dobry lep :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Metallica 15.12.09, 12:15 Ech! To właśnie Testament zastąpił Metallikę na sławetnej trasie wielkiej czwórki, podczas której wszyscy weszli w konflikt z Mustainem i po której Mustaine przepraszał bardzo, ale King zażyczył sobie seksu oralnego :DDD Testament to wielka miłość kuzyna mojego. Odpowiedz Link
lupus76 Re: Metallica 15.12.09, 12:18 W zasadzie, jak ktoś lubi: Metallicę, Megadeth, Slayera i Sepę - to nie może nie lubić Testamentu :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Metallica 15.12.09, 12:47 Ale może go najsłabiej z wymienionych znać :) I jeszcze pamiętać dyskusje z okolic II klasy LO o tym, czy Testament jest wtórny :DDD Odpowiedz Link
lupus76 Re: Metallica 15.12.09, 13:30 A jak nieopatrznie przylazłem w koszulce Iron Maiden - od disco-polowców mnie zwyzywali :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Metallica 15.12.09, 13:45 :DDD Tak ostro było? No tak, to Południe ;))) Swoją drogą Iron Maiden zaczęłam doceniać bardzo późno. Odpowiedz Link
lupus76 Re: Metallica 15.12.09, 14:37 Ja też najpierw "doceniałem" Massacre i Napalm Death :D:D:D:D:D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity no i ? 17.06.10, 09:35 tu relacjonujcie a ja w nagrode opowiem wam ile razy wczoraj dęcioche w bajku zmieniałem i w ilu miejscach chałupy wiszą testowane egzemplarze detek :] sam wpadłem na momencik miedzy Fade to Black a Welcome Home Sanitarium i brzmiało niezle a intro do Sad but True robi wrażenie jak zawsze Odpowiedz Link