2szarozielone 10.01.10, 11:02 Dlaczego nie ma jeszcze wątków zapowiadajacych bojkot i zawierajacych kłótnie i spory o Owsiaka? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razzmatazzy Re: WOŚP 10.01.10, 11:15 Hyhyhyhyhy :DDD (to był złośliwy chichot historii forum :D) Odpowiedz Link
sru_karka Re: WOŚP 10.01.10, 11:39 Trzeba by ściagnąc Millego, aby gościnnie zabrał głos :> Odpowiedz Link
sru_karka Re: WOŚP 10.01.10, 11:42 Jeśli chodzi o mnie, to mam zamiar wrzucic do puszki - jak co roku zresztą :> Poza tym wybieram się na koncert Sofy. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: WOŚP 10.01.10, 11:53 Oooo, a gdzie gra Sofa? :) Jeden z członków zespołu w moim mieście wystawił się na aukcji z prywatnym koncertem jazzowym w mieszkaniu ;) Jestem ciekawa, ile wylicytują... A ja może ruszę na Rynek na koncert Bikini. Tylko na razie to nadal leżę w łóżku i się lenię ;) Odpowiedz Link
sru_karka Re: WOŚP 10.01.10, 12:02 W Szczecinie :) Obok Stachurskiego oraz Kalwi & Remi ;/ A prywatny koncert, mmm, chciałabym. Ale to nie na moja kieszeń, zapewne :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: WOŚP 10.01.10, 12:08 Eeee, sądzę, ze cena nie będzie jakaś niebotyczna :) I to nie Sofa ma zagrac, tylko taki jazzowy projekt Staff (ma jednego, w porywach do dwóch wspólnych członków z Sofą ;) ). Ciekawe, czy w tym roku też bedą afery z płaceniem zespołom za występ... Odpowiedz Link
2szarozielone Re: WOŚP 10.01.10, 12:10 Aaa, a Stachursky'ego to bym nawet zobaczyła - przy ostatnich kawałkach sie skręcałam ze śmiechu :-D Odpowiedz Link
hsirk Re: WOŚP 10.01.10, 16:46 dlaczego kto nie wrzucil ten wał? wiec juz nie ma mozliwosci wyboru? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: WOŚP 10.01.10, 17:50 hsirk napisał: > dlaczego kto nie wrzucil ten wał? wiec juz nie ma mozliwosci wyboru? to był żart :] Odpowiedz Link