heart_of_ice 26.01.10, 19:04 Z nart, idę was poczytać:) Tzn wróciłam już w weekend, ale zapomniałam hasła na forum, dopiero dziś mnie oświeciło;) Aha, tak, dziękuję, było super:] Pauli -- "Cogito ergo sum -> myślę, więc sumuję" [T.P.] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: wróciłam:) 26.01.10, 19:08 już miałem się spytać jak tam sex z misiem zakopiańskim,ale dałaś wyprzedzającą odpowiedź :] Odpowiedz Link
kitek_maly Re: wróciłam:) 26.01.10, 20:36 Ale przecież forum można czytać bez hasła. :P Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: wróciłam:) 26.01.10, 21:16 Zamiast zapytać jak bardzo dobrze było to jeszcze forumkę drażnisz podchwytliwymi pytaniami :) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: wróciłam:) 26.01.10, 21:29 > Ale przecież forum można czytać bez hasła. :P Można, ale: 1. nie rozwijają się od razu wątki, tylko trzeba sobie dodatkowo kliknąć 2. nie umiem znaleźć tego forum bez ściągi w postaci "ulubionych forów":) Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
wiarusik Re: wróciłam:) 26.01.10, 21:33 jestem w stanie zrozumieć,że brak dostępu do mych złotych myśli,to wielki brak.współczuję. Odpowiedz Link