mason_i_cyklista 16.02.10, 22:53 kur na ten przykład macie doświadczenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: pierzenie 16.02.10, 23:35 żeś dowalił z tematyką w robocie jesteś?:P odpal Eurosport jak mozesz, snowboard cross, zajebisty fun :)) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: pierzenie 16.02.10, 23:40 eurosportu nie mam juz po robocie, teraz się obijam, zeby sie niemieckiego nie uczyc Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pierzenie 16.02.10, 23:47 mason_i_cyklista napisał: > eurosportu nie mam > > juz po robocie, teraz się obijam, zeby sie niemieckiego nie uczyc załuj, wczoraj do 1 oglądałem i rano byłem zmora ale warto Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pierzenie 16.02.10, 23:57 urodzony_dzisiaj napisał: > Prawie jak żużel. Ten cross :) zuzel to nuda przy tym:] tu smigają po jakim odjechanym kompletnie torze, deska przy desce, bandy, mega skoki kurde to jest life heh:D Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: pierzenie 17.02.10, 00:07 nie żużel tylko 4x widziałeś na youtubie? www.youtube.com/watch?v=vubwfgkPiz0&feature=related Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pierzenie 17.02.10, 00:16 też zboczeńcy:] ale niżej latają od deskarzy w Vancouver, ostatnia hopa prawie jak skocznia narciarska Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: pierzenie 17.02.10, 00:21 miałem się okazję ścigać na czymś takim, chociaż niżej latałem. fajne, dopóki trafiasz w dziury między hopkami. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pierzenie 17.02.10, 13:13 mason_i_cyklista napisał: > miałem się okazję ścigać na czymś takim, chociaż niżej latałem. fajne, dopóki > trafiasz w dziury między hopkami. to niezle, ja bym sie bał, tor olimpijski wije sie w dół jak schodki w latarni morskiej ale dyscyplina mega fajna, hipisowska swiezosc w skostniałych olimpijskich ramach:] Odpowiedz Link
urodzony_dzisiaj Re: pierzenie 17.02.10, 19:37 A widzieliście jak Majdić zleciała z kilkumetrowego mostku na zakręcie, na treningu? No kolejne brawka dla organizacji. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pierzenie 17.02.10, 20:14 urodzony_dzisiaj napisał: > A widzieliście jak Majdić zleciała z kilkumetrowego mostku na zakręcie, na > treningu? No kolejne brawka dla organizacji. czytalim jedna rywalka mniej jupiii <żart> Odpowiedz Link
urodzony_dzisiaj Re: pierzenie 17.02.10, 20:17 Lepiej zobaczyć. to dopiero jest juupi w dziurę z drzewem. Jeden Gruzin to za mało jak widać... Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: pierzenie 17.02.10, 20:27 a ja tam jestem zdania, że to jest sport, a nie głaskanie się po jajcach. mleka i igrzysk! Odpowiedz Link
urodzony_dzisiaj Re: pierzenie 17.02.10, 20:47 Sport to sport. Zawodnik przeszarżuje i wypada z trasy. W siatkę. to jest sport. Jak zawodnik spada z kilkumetrowego mostu na drzewo albo wali głową w stalowa podporę to nie jest sport. to jest prokuratura. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: pierzenie 17.02.10, 21:07 tak i nie tak - bo tak, bo wiadomo i tak dalej. nie - bo sportowcy to też nie kukiełki, które się wrzuca w rurkę na sankach i mają zjeżdżać jak worki z ziemniakami. Niech dokonają oględzin trasy i zaprotestują, jeśli im nie pasują zabezpieczenia. Zbytnie dowalania organizatorom przy okazji każdego wypadku może się skończyć tym, co w amatorskim kolarstwie górskim: to już przestał być sport w jakiś tam sposób ekstremalny i stał się możliwy do przejechania przez każdego żółtodzioba z ulicy. obecnie walka odbywa się na polu "kto ma więcej pary", bez jakiegokolwiek przygotowania technicznego. poza tym się zgadzam Odpowiedz Link
urodzony_dzisiaj Re: pierzenie 17.02.10, 21:15 Ale widzisz - od próby olimpijskiej, a więc od roku - mówiono, że tor jest za szybki. Wypadali z sanek czołowi zawodnicy pucharu świata. Także na treningach na olimpiadzie. Architekt obiektu przyznał, ze nie miał żadnej wiedzy o takich obiektach. Dopiero po śmierci Gruzina osłonięto podpory dachu oraz obniżono start = mniejsze prędkości. Teraz na trasie zjazdu znów się rozbijają. Właśnie zrobiła to medalistka olimpijska. Trasa jest niezwykle kręta, szybka, wysokie skoki. Co będzie, jak pojadą ogony? To jest tak, jakby ktoś zorganizował wyścig F1 po otwartych drogach, no niech zawodnicy pamiętają, że na 8smym zakręcie są dwa budynki w skrajni a na 13 można spaść na idącą niżej linii kolejową. Mam wrażenie, że organizatorzy sobie postanowili zrobić najtrudniejsze trasy. Super wyzwanie sportowe. Niestety, to będzie raczej czarna olimpiada. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: pierzenie 17.02.10, 21:19 ale mi chodzi o to, żeby powiedzieli "trasa jest za trudna, my nie jedziemy". gdyby trzech faworytów poszło z takim tekstem to organizatorzy inaczej by patrzyli niz "oj tam sobie biadolą" Odpowiedz Link
urodzony_dzisiaj Re: pierzenie 17.02.10, 21:22 tak w pracy robisz? szefie, robota za trudna .-) A poważnie - sportowiec nie pęka przecież. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: pierzenie 17.02.10, 21:25 nie robota za trudna tylko niebezpieczna dla mojego zdrowia i życia. jak mi nie zapewni bezpieczeństwa to ja zmieniam prace i cześć. sportowiec nie pęka? a to niby skąd wziąłeś? Odpowiedz Link
urodzony_dzisiaj Re: pierzenie 17.02.10, 21:39 > sportowiec nie pęka? a to niby skąd wziąłeś? Wyżej, dalej, szybciej, nie? :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: pierzenie 17.02.10, 21:56 Medal ważniejszy niż życie, na tym polega sport, a dziś w zjeździe widziałem zawodniczki skaczące ponad 60m, prawie jak Małysz, to moim zdaniem jest przegięcie. Odpowiedz Link
urodzony_dzisiaj Re: pierzenie 17.02.10, 22:04 Za to Małysz i inni skakali na skoczni, która miała źle wyprofilowany zeskok. i w ogóle nie była gotowa na próbę przedolimpijską. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: pierzenie 16.02.10, 23:53 ja na dwójce oglądałem łyżwiarstwo szybkie kilka dni temu sam bym sobie tak pojeździł Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pierzenie 16.02.10, 23:58 mason_i_cyklista napisał: > ja na dwójce oglądałem łyżwiarstwo szybkie kilka dni temu z panczenów lubie sprinty najbardziej i nie na dwójce bo tam rzezbi Piotr Debowski,którego ciezko mi słuchac > > sam bym sobie tak pojeździł Odpowiedz Link