16.02.10, 22:53
kur na ten przykład

macie doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • forumowicz_pospolity Re: pierzenie 16.02.10, 23:35
      żeś dowalił z tematyką
      w robocie jesteś?:P

odpal Eurosport jak mozesz, snowboard cross, zajebisty fun :))
      • mason_i_cyklista Re: pierzenie 16.02.10, 23:40
        eurosportu nie mam

juz po robocie, teraz się obijam, zeby sie niemieckiego nie uczyc
        • forumowicz_pospolity Re: pierzenie 16.02.10, 23:47
          mason_i_cyklista napisał:

> eurosportu nie mam
          >
          > juz po robocie, teraz się obijam, zeby sie niemieckiego nie uczyc

załuj, wczoraj do 1 oglądałem i rano byłem zmora ale warto
          • urodzony_dzisiaj Re: pierzenie 16.02.10, 23:49
            Prawie jak żużel. Ten cross :)
            • forumowicz_pospolity Re: pierzenie 16.02.10, 23:57
              urodzony_dzisiaj napisał:

> Prawie jak żużel. Ten cross :)

zuzel to nuda przy tym:]
              tu smigają po jakim odjechanym kompletnie torze, deska przy desce, bandy, mega skoki
              kurde to jest life heh:D
              • mason_i_cyklista Re: pierzenie 17.02.10, 00:07
                nie żużel tylko 4x

widziałeś na youtubie?

www.youtube.com/watch?v=vubwfgkPiz0&feature=related
                • urodzony_dzisiaj Re: pierzenie 17.02.10, 00:10
                  Short track podobnie fajowy :)
                • forumowicz_pospolity Re: pierzenie 17.02.10, 00:16
                  też zboczeńcy:]
                  ale niżej latają od deskarzy w Vancouver, ostatnia hopa prawie jak skocznia
                  narciarska
                  • mason_i_cyklista Re: pierzenie 17.02.10, 00:21
                    miałem się okazję ścigać na czymś takim, chociaż niżej latałem. fajne, dopóki
                    trafiasz w dziury między hopkami.
                    • forumowicz_pospolity Re: pierzenie 17.02.10, 13:13

> miałem się okazję ścigać na czymś takim, chociaż niżej latałem. fajne, dopóki
                      > trafiasz w dziury między hopkami.

to niezle, ja bym sie bał, tor olimpijski wije sie w dół jak
                      schodki w latarni morskiej

ale dyscyplina mega fajna, hipisowska swiezosc w skostniałych olimpijskich ramach:]
                      • urodzony_dzisiaj Re: pierzenie 17.02.10, 19:37
                        A widzieliście jak Majdić zleciała z kilkumetrowego mostku na zakręcie, na
                        treningu? No kolejne brawka dla organizacji.
                        • forumowicz_pospolity Re: pierzenie 17.02.10, 20:14
                          urodzony_dzisiaj napisał:

> A widzieliście jak Majdić zleciała z kilkumetrowego mostku na zakręcie, na
                          > treningu? No kolejne brawka dla organizacji.

czytalim
                          jedna rywalka mniej jupiii
                          <żart>
                          • urodzony_dzisiaj Re: pierzenie 17.02.10, 20:17
                            Lepiej zobaczyć. to dopiero jest juupi w dziurę z drzewem. Jeden Gruzin to za
                            mało jak widać...
                            • mason_i_cyklista Re: pierzenie 17.02.10, 20:27
                              a ja tam jestem zdania, że to jest sport, a nie głaskanie się po jajcach. mleka
                              i igrzysk!
                              • urodzony_dzisiaj Re: pierzenie 17.02.10, 20:47
                                Sport to sport. Zawodnik przeszarżuje i wypada z trasy. W siatkę. to jest sport.
                                Jak zawodnik spada z kilkumetrowego mostu na drzewo albo wali głową w stalowa
                                podporę to nie jest sport. to jest prokuratura.

• mason_i_cyklista Re: pierzenie 17.02.10, 21:07
                                  tak i nie

tak - bo tak, bo wiadomo i tak dalej.

nie - bo sportowcy to też nie kukiełki, które się wrzuca w rurkę na sankach i
                                  mają zjeżdżać jak worki z ziemniakami. Niech dokonają oględzin trasy i
                                  zaprotestują, jeśli im nie pasują zabezpieczenia. Zbytnie dowalania
                                  organizatorom przy okazji każdego wypadku może się skończyć tym, co w amatorskim
                                  kolarstwie górskim: to już przestał być sport w jakiś tam sposób ekstremalny i
                                  stał się możliwy do przejechania przez każdego żółtodzioba z ulicy. obecnie
                                  walka odbywa się na polu "kto ma więcej pary", bez jakiegokolwiek przygotowania
                                  technicznego.

poza tym się zgadzam
                                  • urodzony_dzisiaj Re: pierzenie 17.02.10, 21:15
                                    Ale widzisz - od próby olimpijskiej, a więc od roku - mówiono, że tor jest za
                                    szybki. Wypadali z sanek czołowi zawodnicy pucharu świata. Także na treningach
                                    na olimpiadzie. Architekt obiektu przyznał, ze nie miał żadnej wiedzy o takich
                                    obiektach. Dopiero po śmierci Gruzina osłonięto podpory dachu oraz obniżono
                                    start = mniejsze prędkości.

Teraz na trasie zjazdu znów się rozbijają. Właśnie zrobiła to medalistka
                                    olimpijska. Trasa jest niezwykle kręta, szybka, wysokie skoki. Co będzie, jak
                                    pojadą ogony?

To jest tak, jakby ktoś zorganizował wyścig F1 po otwartych drogach, no niech
                                    zawodnicy pamiętają, że na 8smym zakręcie są dwa budynki w skrajni a na 13 można
                                    spaść na idącą niżej linii kolejową.

Mam wrażenie, że organizatorzy sobie postanowili zrobić najtrudniejsze trasy.
                                    Super wyzwanie sportowe.
                                    Niestety, to będzie raczej czarna olimpiada.

• mason_i_cyklista Re: pierzenie 17.02.10, 21:19
                                      ale mi chodzi o to, żeby powiedzieli "trasa jest za trudna, my nie jedziemy".
                                      gdyby trzech faworytów poszło z takim tekstem to organizatorzy inaczej by
                                      patrzyli niz "oj tam sobie biadolą"
                                      • urodzony_dzisiaj Re: pierzenie 17.02.10, 21:22
                                        tak w pracy robisz? szefie, robota za trudna .-)

A poważnie - sportowiec nie pęka przecież.
                                        • mason_i_cyklista Re: pierzenie 17.02.10, 21:25
                                          nie robota za trudna tylko niebezpieczna dla mojego zdrowia i życia. jak mi nie
                                          zapewni bezpieczeństwa to ja zmieniam prace i cześć.

sportowiec nie pęka? a to niby skąd wziąłeś?
                                          • urodzony_dzisiaj Re: pierzenie 17.02.10, 21:39

> sportowiec nie pęka? a to niby skąd wziąłeś?

Wyżej, dalej, szybciej, nie? :)
                                          • puszysta_gimnazjalistka Re: pierzenie 17.02.10, 21:56
                                            Medal ważniejszy niż życie, na tym polega sport, a dziś w zjeździe widziałem
                                            zawodniczki skaczące ponad 60m, prawie jak Małysz, to moim zdaniem jest przegięcie.
                                            • urodzony_dzisiaj Re: pierzenie 17.02.10, 22:04
                                              Za to Małysz i inni skakali na skoczni, która miała źle wyprofilowany zeskok. i
                                              w ogóle nie była gotowa na próbę przedolimpijską.
          • mason_i_cyklista Re: pierzenie 16.02.10, 23:53
            ja na dwójce oglądałem łyżwiarstwo szybkie kilka dni temu

sam bym sobie tak pojeździł
            • forumowicz_pospolity Re: pierzenie 16.02.10, 23:58

> ja na dwójce oglądałem łyżwiarstwo szybkie kilka dni temu

z panczenów lubie sprinty najbardziej
              i nie na dwójce bo tam rzezbi Piotr Debowski,którego ciezko mi słuchac
              >
              > sam bym sobie tak pojeździł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka