Dodaj do ulubionych

Pieprzyć to

15.12.12, 14:57
pierzyć to porostu i olać ciepłym moczem,pozbieram się jak tylko kilka godzin prześpię.
niewiem na co liczycie na twórczość zrytego uwierza żeby dobra zabawa była?
a liczcie w dupie to mam spójrzcie w lustro i odsłoni się mój widok w tych waszych zapiździałych lustrach!
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Pieprzyć to 15.12.12, 15:01
      myslicie że coś w tym zyciu osiagneliście?, spójrzcie na towarzystwo,rozejrzycie sie do okoła i wtedy stwierdzicie i na oczy przejrzycie.
      Śmieszne czy nie,jedenych to bawi innych zastanawia,zryty uwierz daje do pieca.
      • uwierz_w_to Re: Pieprzyć to 15.12.12, 15:03
        tak jak marian_poryp napisał brzydzę się wami szeleściary i tipsiary i co wy na to? może qwa nową szmineczkę na usta nałożycie żeby jakiś kutas wam ją zlizał co wylizał ileś gęb wcześniej.
        • uwierz_w_to Re: Pieprzyć to 15.12.12, 15:05
          zycie mi samo pisze scenariusz tak jak wam nic nikt nie naciaga bo sie nie da nawet tego nie pojmujecie,myslicie że uwierz się zniszczy? nie doczekanie wstanie jak Feniks z popiołów z potrujną siłą.
          • uwierz_w_to Re: Pieprzyć to 15.12.12, 15:07
            To show to nie jest moja tragedia,to wy widzicie tragedie lub komedie, to trzeba czuć.
            • uwierz_w_to Re: Pieprzyć to 15.12.12, 15:10
              nie liczę na jakś publikę pieprze to i biore na klatę, tylko z lekka się zdziwiłem że można z tego show zrobić.Wyobraźcie sobie jak musiałem walczyć z tym że nie jestem anonimem już,nawet ch... wie kto o mnie wie.
              • uwierz_w_to Re: Pieprzyć to 15.12.12, 15:15
                to jest w zasadzie parodia myśli nie osoby,nie jestem zagrożony ale widzicie jakie człowiekowi moga mysli się kłebić, może lepeij jak bym się zajoł przeglądaniem gazetek promocyjnych lub kosmetyków lub ciuchów firmowych to by było dopiero qwa budujące i na topie, tylko pewnie bym zawsze musiał się odrwacać do tyłu i z każdym nowym orginalnym ciuchem kupionym patrzeć czy jakaś szeleściara się za mna nie ogląda i czy mi słoma z butów z tyłu wystaje.
                • uwierz_w_to Re: Pieprzyć to 15.12.12, 15:20
                  panie to pan tamto pan tu nie pasujesz pan ch...a wyjmujesz, szeleściary się odezwały i uwierza z błotem zmieszały i co z tego miały satysfakcję czy jakś zasrana motywację? do czegoś może do tego że szmina spływa im z warg przytaczam słowa porypa ale ma rację.
                  • uwierz_w_to Re: Pieprzyć to 15.12.12, 15:26
                    tu w tych postach wyżej macie cały swój obraz,lustra nie potrzebujecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka