zloty.strzal 29.03.10, 18:50 Wcześniej było tak, że to wtorek był najgorszym dniem tygodnia, ale jednak wtapiam się w tłum i poniedziałek jest bardziej do dupy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chinsk.i.smok Re: Umieram 29.03.10, 21:26 zatem fetorek będzie do przodu, smroda ujdzie czadek przejdzie bokiem świądek lajtowy smrodota - dzien kota, wiadomo śmierdziela - wszystkie biorytmy osiągają climax pośmierdziałek - do dupy ale znowy fetorek... Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Umieram 29.03.10, 21:53 to co , jeszcze 2 godzinki i bedzie lepiej? czy musisz kupic ciechana ,miodowego zeby dał ci kopa??;) Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Umieram 29.03.10, 22:07 Przekimałam się i jest lepiej. Jakby mnie nikt nie obudził ("śpiiiisz? no ale śpiiisz czy nie?"), to byłoby jeszcze lepiej;] Odpowiedz Link
sru_karka Re: Umieram 30.03.10, 11:59 Kurde, ja dzisiaj coś źle się czuję ;/ Raz mi zimno, a raz za gorąco. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Umieram 30.03.10, 23:54 sru_karka napisała: > Kurde, ja dzisiaj coś źle się czuję ;/ Raz mi zimno, a raz za gorąco. pewnie jakies przesilenie, klasyka przejscia z zimy w wiosne bo chyba nie dołączasz do grona zaciążonych obywatelek foruma?;) Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Umieram 31.03.10, 07:08 > bo chyba nie dołączasz do grona zaciążonych obywatelek foruma?;) Może to jest zaraźliwe przez internet? A mnie dziś stopa boli, auuaa. Jak nie urok, to przemarsz wojska. Odpowiedz Link
sru_karka Re: Umieram 31.03.10, 09:20 Chyba nie ;> Niestety doszłam już do etapu, w którym zewsząd słyszę pytanie "KIEDY?" (głównie starsze pokolenie: ciotki, babcia, ale i mama)... Strasznie mnie to irytuje ;/ Odpowiedz Link