puszysta_gimnazjalistka 24.08.10, 13:51 Czy zauważacie, że wraz z wiekiem znacznie spowalnia wasz metabolizm ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilowka Re: Pytanie do emerytów 24.08.10, 14:30 już ze cztery lata temu to zauważyłam. I to całkiem serio. Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Pytanie do emerytów 24.08.10, 15:09 To kiedy się spodziewać tego spadku, skoro już ustaliliśmy, że teraz to wina komórki była (mój gruby tyłek na zdjęciach)? Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pytanie do emerytów 24.08.10, 16:11 Dobrze, uspokoiłem się :) Odpowiedz Link
stedo Re: Pytanie do emerytów 24.08.10, 15:30 Co tu młodzież zabiera głos??? To, wszak do mnie było, tylko i wyłącznie o ile wiem;))Otóz, muszę niestety stwierdzić, że to jest chyba reguła.Do połowy pięćdziesiątki moja waga wahała się między 55 a 60kg.Nawet narodziny latorośli nic nie zaszkodziło.A potem poszłooooo. Usiłowałam trzymać to jakoś w ryzach, nawet trochę spadło. A potem rzuciłam fajki i.... zgroza.;((( Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pytanie do emerytów 24.08.10, 16:14 Mam odwrotnie, nie chudnę, ale dostrzegam dużo mniejsze zapotrzebowanie na pokarm. Nie jadłem od 20 godzin i nie odczuwam głodu mimo końskiej dawki kofeiny. Zdarza mi się to coraz częściej, a jak już wspomniałem nie łączy się to ze spadkiem wagi. Odpowiedz Link
stedo Re: Pytanie do emerytów 24.08.10, 19:33 To że po kawie nie chce Ci się jeść to normalka. Tak to działa.A spadek wagi to nie tak od razu. Trzeba prawie miesiąc nie dojadać konsekwentnie by waga drgnęła. A Ty pewnie nie jesz przez 1 dzień, a potem jak dowalisz, to na zapas. Tak, to najlepszy sposób na tycie. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pytanie do emerytów 24.08.10, 21:17 Nie wiem jak na innych ale na mnie zarówno kofeina jak i tauryna bardzo mocno działają, natychmiast robię się głodny. Odpowiedz Link
cafem Re: Pytanie do emerytów 25.08.10, 11:35 > Nie wiem jak na innych ale na mnie zarówno kofeina jak i tauryna bardzo mocno > działają, natychmiast robię się głodny. Na mnie tez! Do mocnej kawy potrzeba mi co najmniej jednego croissanta, a czesto dwoch! A jak nie mam kruasantow pod reka, to jem, co mam:D Odpowiedz Link
hsirk Re: Pytanie do emerytów 24.08.10, 15:47 a co to takiego ten metybolizm? znaczy ze gorzej staje? a pewnie. Odpowiedz Link
zgred.polarny Re: Pytanie do emerytów 24.08.10, 16:05 hsirk napisał: > .... znaczy ze gorzej staje? Nie dość, że gorzej, to na dodatek znacznie rzaaadziej:P Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: Pytanie do emerytów 24.08.10, 16:14 jak dobrze, że jestem kobietą! :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pytanie do emerytów 24.08.10, 16:14 Zupełnie nie wiem o czym piszecie ! :) Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: Pytanie do emerytów 24.08.10, 16:43 ja skomentowałam Zgreda i Hsirka :) a Ty metaMbolizmem się martwisz :D Odpowiedz Link
wilowka Re: Pytanie do emerytów 24.08.10, 18:56 Dodam jeszcze, że mEtylobolizm też mi się pogorszył. I też piszę serio :) Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: Pytanie do emerytów 24.08.10, 20:05 a u mnie mlekoMbolizm znowu wzrósł :D Odpowiedz Link
berta-live Re: Pytanie do emerytów 24.08.10, 21:36 Ale śmieszne m zrobiłaś, aż kliknęłam w dodaj opinię, żeby zobaczyć jak. Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: Pytanie do emerytów 25.08.10, 08:11 A bo to Scorro mnie nauczył tej sztuczki :)))) Odpowiedz Link
stedo Re: Pytanie do emerytów 24.08.10, 19:37 Teraz NA TO nowy środek reklamują W TV. Panienki takie lubieżne miny stroją, opowiadając dla zachęty o swych przeżyciach, gdy ich partnerzy zażyli.Vitasteron mu jest, temu medykamentu;)) Odpowiedz Link
zgred.polarny Re: Pytanie do emerytów 25.08.10, 05:20 stedo napisała: > ... Vitasteron mu jest, temu medykamentu;)) Po Vitasteronie to staje .... serce. Za silny doping?? Odpowiedz Link