tora83 10.09.10, 22:33 Cześć! Jak się macie? Miło Was "widzieć" :-) po długiej nieobecności :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stedo Re: Cześć! 10.09.10, 22:52 Witać proszę wylewnie zasłużoną forumowiczkę z pierwotnego forum. A nie tak pólgębkiem:)) Kolejna co wraca. Aczkolwiek nie wiem czy jest do czego. Eeech, dobrze to już chyba było;)) No pisz co tam. Wrócił ten Twój na łono czy zupełnie koniec? I co w ogóle? Odpowiedz Link
tora83 Re: Cześć! 10.09.10, 22:55 stedo napisała: > Witać proszę wylewnie zasłużoną forumowiczkę z pierwotnego forum. A nie tak pól > gębkiem:)) Kolejna co wraca. Aczkolwiek nie wiem czy jest do czego. Eeech, dobr > ze to już chyba było;)) > No pisz co tam. Wrócił ten Twój na łono czy zupełnie koniec? I co w ogóle? Eh wrócił, wrócił, ale sprawy potoczyły się tak, że zaraz potem sie pożegnaliśmy ... I chyba dobrze się stało. Zmieniłam pracę, rzuciłam media, na rzecz pracy w domu i na własny rachunek, czego mimo ostatnich wzlotów i upadków nie załuję. Zmieniłam faceta, choć ostatnio dochodzę do wniosku, że nie wiem, czy lepiej być singlem czy być w związku, co świadczy średnio ... ale zobaczymy ... :-) Odpowiedz Link
tora83 Re: Cześć! 10.09.10, 22:57 cookie_monsterzyca napisała: > Cześć! :) > Cię nie było dawno też :) Oj dawno, jakoś nie miałam głowy zajęta innymi rzeczami. Ale ubolewam ogromnie i proszę o wybaczenie :D Bo całkiem tutaj dobrze jednak :-) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Cześć! 10.09.10, 23:09 heloł:) witam koleżanke spirytuske movenske pierwszego zlotu forumowego lat temu 56 :D jak tak beda sie schodzic ludzie to to forum nie zdechnie niestety ;) Odpowiedz Link
tora83 Re: Cześć! 11.09.10, 14:16 2szarozielone napisała: > Elo > To ja też, tak pro forma :) Hehehehe Odpowiedz Link
stedo Re: Cześć! 27.09.10, 19:38 Nie do czego, a gdzie. No tutaj:) Nie było Cię dość długo, wszak. Odpowiedz Link
8n Re: Cześć! 27.09.10, 21:12 wiem, mialam na mysli pelne zalu "do czego tu wracac!" bo jak po cichu, bez slowa wchodzilam to bylo tak cichutko i pusto, ze nawet nie mialam sily sie odezwac glupim zartem :( Odpowiedz Link
kusiciel_dusz Re: Cześć! 27.09.10, 19:56 Cześć:) Nie znamy się ale to nie zmienia faktu, że miło Cię zobaczyć :) Odpowiedz Link