wilowka 28.02.11, 23:33 że ładnie na gali Oscarów wyglądała Natalie. Co ciekawe, on naprawdę baardzo rzadko wypowiada się na temat wyglądu/strojów innych kobiet/aktorek Chyba nie zapytam, który element podobał Mu się najbardziej ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Samiec mi oznajmił 28.02.11, 23:37 no niezle chociaz nie jestem fanem takich kiecek walających się po trotuarze no ale taka gala i takie wymogi widziałem tez fotki Sharon Stone, niezle sie trzyma i bez problemu moze sie puszczać ;)) Odpowiedz Link
wilowka Re: Samiec mi oznajmił 28.02.11, 23:41 Po trotuarze nie, ale po czerwonym dywanie, to bym sie przeszła ;) Idę szukać Sharon na oblukanie. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Samiec mi oznajmił 01.03.11, 00:02 Oj, wróciła do masy sprzed roli czarnego łąbądka. Takie kiecki są całkowicie aseksualne, szkoda, tyłka nie widać, piersi nie widać, na co ten twój facet patrzył ? :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Samiec mi oznajmił 01.03.11, 00:08 Na cionże! Bo przecież chyba nie na dziwnie rozjechane palce u stóp. :P Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Samiec mi oznajmił 01.03.11, 00:12 A, rozumiem, fetyszysta, dobrze :) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Samiec mi oznajmił 01.03.11, 00:12 Na tym zdjęciu to akurat średnio widać, ale to, na co patrzył, jest tak niemiłosiernie upchane do push-upa, ze aż szkoda kobieciny. Chyba bym oszalała, jakby mi przyszło w takiej zbroi przetrwać całą imprezę :D A kiecka rzeczywiście aseksualna, dobrze, że moda na te worki się już kończy. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Samiec mi oznajmił 01.03.11, 00:12 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Oj, wróciła do masy sprzed roli czarnego łąbądka. zaciążyła chyba > Takie kiecki są całkowicie aseksualne, szkoda, tyłka nie widać, piersi nie wida > ć, na co ten twój facet patrzył ? :) w sumie racja troche za mało ad oculos dla prostego odbiorcy płci przeciwnej ale kolor kiecki fajny, wykonczenie, usmiech, włosy = ogólnie ładnie Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Ciążą 01.03.11, 00:15 Coś mi w tym jej brzuchu nie pasowało, ale nie wiedziałem co. Widać mam problem z analizą zdjęć :) Odpowiedz Link
sru_karka Re: Samiec mi oznajmił 01.03.11, 10:25 Natalie jest prześliczna. Jedna z ładniejszych aktorek, moim zdaniem. Taka dziewczęca, promienna, delikatna :) Nie dziwię się Samcowi! :) Odpowiedz Link
sru_karka Re: Samiec mi oznajmił 01.03.11, 11:14 A to już kwestia gustu. Ja wolę blade, ale tak "zdrowo blade" ;) Odpowiedz Link
gupia_rzona Re: Samiec mi oznajmił 01.03.11, 11:08 o tak :) ten element bardzo jej pasuje. Wogóle to bardzo fajny element jest ;) Odpowiedz Link
a_nie_mowilam Re: Samiec mi oznajmił 01.03.11, 11:16 Jest bardzo ładną, dziewczęcą kobietą :) Odpowiedz Link
berta-live Re: Samiec mi oznajmił 01.03.11, 11:56 Jak na ciążową kreację to ok. Ale ja jej nie lubię. Koncertowo położyła rolę w czarnym łabędziu i to, że dostała za nią oskara, świadczy, że ta nagroda zeszła na psy. Odpowiedz Link
misiek246 Re: Samiec mi oznajmił 01.03.11, 12:19 Tak nagrody dostaja za nazwisko a nie za role. Odpowiedz Link
sru_karka Re: Samiec mi oznajmił 01.03.11, 12:34 Nikt nie wie, jak to naprawdę jest... Niemniej uważam, że Portman w Blaksłanie zagrała świetnie ;) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Samiec mi oznajmił 01.03.11, 15:16 berta-live napisała: > Jak na ciążową kreację to ok. Ale ja jej nie lubię. Koncertowo położyła rolę w > czarnym łabędziu i to, że dostała za nią oskara, świadczy, że ta nagroda zeszła > na psy. a ja słyszałem generalnie dobre opinie chyba bede musiał skoczyc mimo ze staram sie omijac te wszystkie blockbustery Odpowiedz Link
fastsinom Re: Samiec mi oznajmił 01.03.11, 18:31 ma sympatyczna promienną buźkę może fakt tego że w ciąży to podkreślił. Samiec może chciał Ci dać coś do zrozumienia? ;) Odpowiedz Link