qw994 12.11.11, 10:20 Wedle jego orzeczenia mam w tej chwili 0,8 we krwi, czyli wykazuję "pobudliwość, upośledzenie koordynacji ruchowo-wzrokowej, obniżony krytycyzm". Co za bzdury :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berta-death Re: Wirtualny alkomat 12.11.11, 17:31 Najważniejsze, że w klawiaturę trafiasz palcami. I dajesz radę otworzyć właściwe forum. ;) Odpowiedz Link
sundry Re: Wirtualny alkomat 13.11.11, 08:01 Mnie i moim znajomym nie raz wyszło, że powinniśmy już nie żyć. A teraz mam realny alkomat i prawie zawsze 0,00:) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Wirtualny alkomat 14.11.11, 12:08 qw994 napisała: > Wedle jego orzeczenia mam w tej chwili 0,8 we krwi, czyli wykazuję "pobudliwość > , upośledzenie koordynacji ruchowo-wzrokowej, obniżony krytycyzm". > Co za bzdury :) Mi też czasami na takich wychodziło że po dobrej imprezie z łóżka powinienem wstać około 13 dwa dni później i jeździć autem tak w połowie tygodnia dopiero... Odpowiedz Link
qw994 Re: Wirtualny alkomat 15.11.11, 06:52 No, mniej więcej :) Mnie usiłował wmówić, że 0,0 będę miałam wczesnym wieczorem. Nie wiem, po co coś takiego w ogóle wsadzają do sieci... Odpowiedz Link