Dodaj do ulubionych

content=glizda-seksoholiczki

09.05.13, 16:00
Uprasza się o dokonanie egzegezy tytułowego wyrażenia. Może jakaś pani do polskiego się skusi? :)

Może dyskursem postkolonialnym obiekt potraktować? A może feministycznym?
A może by go nawet - z przeproszeniem co bardziej niewinnych duszyczek (co nieopatrznie następny wyraz przeczytają) - transgresją powyższych? :>

Źródło: www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/0,101071.html?utm_source=wyborcza&utm_medium=AutopromoINT&utm_content=glizda-seksoholiczki_woextra230413&utm_campaign=a_woextra230413
Obserwuj wątek
    • wilowka Re: content=glizda-seksoholiczki 12.05.13, 17:07
      Wiesz co Ci powiem. Albo ja na tajnych kompletach tą polonistykę robiłam, albo tu się wcale o analizę tekstu tudzież dzieła literackiego rozchodzi. A jedynie o to że pani co to pisała niedotłoczona jakaś jest ;)
      • hsirk Re: content=glizda-seksoholiczki 13.05.13, 21:30

z całym szacunkiem, ale chyba choć jedne zajęcia były tajne. TĘ polonistykę...

aaa.. i wcale NIE rozchodzi...
        • wilowka Re: content=glizda-seksoholiczki 14.05.13, 10:28
          Dopuszczalne w mowie potocznej i prywatnej korespondencji - jak bym wiedziała, że się dopiszesz, to bym ą, ę, wiesz... uprzedzaj. :)
          • wilowka Re: content=glizda-seksoholiczki 14.05.13, 21:12
            aaa i wcale nie rozchodzi... faktycznie - zeżarłam.
        • kukorica.aratas Powię tak... 15.05.13, 20:55
          hsirk napisał:

> z całym szacunkiem, ale chyba choć jedne zajęcia były tajne. TĘ polonistykę...
          >
          > aaa.. i wcale NIE rozchodzi...

Nie tak ostro, kierowniku. Tutej siedlisko dekadencji, i to dogorywające.

Dej spokojnie umrzeć jej. :P
          • niedzwiedzica_sousie Re: Powię tak... 17.05.13, 22:43
            no ja to jednak zakochana w tobie jestem!!!!
            • kukorica.aratas Re: Powię tak... 19.05.13, 01:21
              Jasna sprawa, nic dziwnego. :cool:
              • kukorica.aratas PS 19.05.13, 01:23
                Ale bo co, bo co? :)
                • niedzwiedzica_sousie Re: PS 21.05.13, 22:30
                  Za imponujące i oszałamiająco podniecające władanie językiem ojczystym.
                  Coś jak w "Rybce zwanej Wandą" :-)
                  • kukorica.aratas Re: PS 21.05.13, 23:45
                    Akurat dzisiej Rybka w innej wypłynęła melynie. :) Ale równie przywiędłej, zasadniczo. :P klik
      • kukorica.aratas Re: content=glizda-seksoholiczki 15.05.13, 21:03
        óileu napisała:

> Wiesz co Ci powiem. Albo ja na tajnych kompletach tą polonistykę robiłam, albo
        > tu się wcale o analizę tekstu tudzież dzieła literackiego rozchodzi. A jedynie
        > o to że pani co to pisała niedotłoczona jakaś jest ;)

Ale ja tylko tak, o tym, co w tytule. Z głębszą treścią się nie zapoznawszy, gdyż za płatny glizda-seksoholiczki (czyt. kontent) to ja w tym lokalu nie płacę. :P
        'naczy budżrzet jest, nie powię. Ale po uwzględnieniu kryterium value 4 money wciąż wychodzi, że to jednak money 4 nothing. :>
        • wilowka Re: content=glizda-seksoholiczki 15.05.13, 23:20
          Wiesz co? Słusznie Hsirk zauważył, że tu się chyba nie ma co chwalić studiami jakimi, kiedy ja dopiero wczoraj, w późnych godzinach wieczornych załapałam o co się w postu tym rozchodzi. Usprawiedliwię się, że po ciemku czytałam. Tę stronę czytałam.

Często na pasku można takie rzeczy zobaczyć?

Może się założyli - ci co pisali.:)
          • kukorica.aratas Re: content=glizda-seksoholiczki 16.05.13, 23:40
            To jak teraz żyć - nie wyzywać już osoby od magistrów?
            A jakby kiedy kto spytał, pewnie poprzestać na opisie fuchy wykonywanej - z zawodu jest derechtorem; wstaje rano, robi przedziałek, i ma fajrant. :>

> Często na pasku można takie rzeczy zobaczyć?

Niestety bynajmniej nie oglądam telewizora. :P
            • wilowka Re: content=glizda-seksoholiczki 17.05.13, 10:43
              Ano nie :D

Do derechtora jeszcze mi trochę brakuje - opierdutać powinnam kogo z brzega, a nie kajać się, żem niedotleniona :D
              • kukorica.aratas Re: content=glizda-seksoholiczki 19.05.13, 01:19
                > nie kajać się, żem niedotleniona :D

Że zazbytnio nie narzekasz, wcale mnie nie dziwi jednakowóż. Gdyż - co wiadomo choćby z innych wypowiedzi w tym wącie - mogłyby się rzęskiej osobie przytrafić inne gatunkowo i wcale nie lepsze niedo-. :)

Oraz w charakterze nota bene biorąc pod uwagę dwie kolejne (przed- i przedprzedpowyższą) skierowane kó mnie wypowiedzi autorstwa Pani Derechtor, stwierdzam autorytarnie (oraz Żakowskiemó na pohybel), że to wcale tak strasznie nie boli, jak człowiek wie, co to anafora. :P
    • berta-death Re: content=glizda-seksoholiczki 14.05.13, 20:23
      Skąd mogli wiedzieć, że znajdzie się ktoś kto przeczyta napis adresu jakiejś podstrony. Kto na to zwraca uwagę. I jak już to prędzej psychoanalityk nie polonistka mógłby się wypowiedzieć.
      • kukorica.aratas Re: content=glizda-seksoholiczki 15.05.13, 21:11
        To jest Internet, bejb. :)

Można przyjąć (a zawodowcom wręcz nie wolno liczyć na to, że będzie inaczej), że do uczęszczanego lokalu przywieje nie tylko każdego wyobrażalnego świra, ale nawet takich, których obciążenia nikomu normalnemu do głowy nie przyjdą.
        Jak nie dzisiaj, to pojutrze. :P
    • niedzwiedzica_sousie Re: content=glizda-seksoholiczki 17.05.13, 22:54
      no cóż, więc, otóż, w mniemaniu mojem, autor miał na myśli, że albo wirusy jakieś wenerologiczne, albo pasożyty. Żeby jednak dwóch srok za ogon czy inne genitalia nie ciągnąć!
      • kukorica.aratas Re: content=glizda-seksoholiczki 19.05.13, 01:27
        Z ptakiem to seksoholizm co najwyżej ewętualnie, wariantywnie. Ale zoofilia musowo. :P
        • kukorica.aratas Re: content=glizda-seksoholiczki 19.05.13, 01:29
          'naczy z - z przeproszeniem - Pica pica. Oraz triolizm to też niekoniecznie seksoholizm. :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka