kontik_71 Re: jestem idiotka 13.08.08, 16:57 Znaczy on zauwazyl, ze Ty myjesz twarz zmywaczem:)? mam nadzieje, ze bez acetonu :) Odpowiedz Link
8n Re: jestem idiotka 13.08.08, 17:17 poklocilismy sie bo ja mowie ze rakotworcze i kancerogenne to synonimy, a on, ze nie. Odpowiedz Link
8n Re: jestem idiotka 13.08.08, 17:21 kurka, wpisalam w google, i ciagle nie wiem. bo gdzieniegdzie jest napisane "kancerogenny (rakotworczy)" czyli jak synonimy, a winnych piszą o jakis sobtsnacjach, jak sa nacechowane i pisza "kancerogenna, rakotworcza" czyli jak cos innego. a w rosyjskim jest tylko slowo канцерогенный i ono w slowniku znaczy rowno kancerogenny i rakotworczy. kontiku, znasz prawdę? Odpowiedz Link
menk.a Re: jestem idiotka 13.08.08, 16:59 Czytając Cię coraz częściej odnoszę wrażenie, jakobyś była zaginioną siostrą bliźniaczką mahadevy. ;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: jestem idiotka 13.08.08, 17:19 Ja o swoich wrażeniach (czasami tylko) nie powiem :) Odpowiedz Link
8n Re: jestem idiotka 13.08.08, 17:23 szkoda :( to moglas nie mowic ze jakies masz, bo mnie będą swędziec. i tak docieniam pomoc przy rozkladzie logicznym zdania (: Odpowiedz Link
liisa.valo Re: jestem idiotka 13.08.08, 17:26 Ja myślę, że pozytywnie swędzi fakt, że wywierasz na kimś wrażenie. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:13 > Ja o swoich wrażeniach (czasami tylko) nie powiem :) Ja też nie. Tzn czasem o swoich wrażeniach związanych z 8n piszę jej samej, ale ona wtedy mnie nie słucha. ;-) Odpowiedz Link
8n Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:27 napisz mi mejla! wtedy nie bede mogla sie ukryc przed prawdą co kole w oko. Odpowiedz Link
8n Re: jestem idiotka 13.08.08, 17:22 to dla mnie zaszczyt. ona jest moją idolką. chce być nią jak będę duża. Odpowiedz Link
menk.a Re: jestem idiotka 13.08.08, 17:30 8n napisała: > to dla mnie zaszczyt. ona jest moją idolką. chce być nią jak będę duża. Jak na moje kaprawe oko niewiele Ci brakuje.;) Odpowiedz Link
8n Re: jestem idiotka 13.08.08, 17:33 <3 słodko, będe miala dobry humor do konca dnia. ide poczytac lektury. milego popoludnia. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:08 Ej, 8n to zupełnie inna bajka niż Mahadeva :) Ja protestuję, ja mam fanklub 8n. I ona jest jedyna w swoim rodzaju. O. Odpowiedz Link
ciaew Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:11 a są jakieś zapisy do tego fanklubu? bo ja też jestem 8n zachwycona :) przyjmiesz mnie? Odpowiedz Link
2szarozielone Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:21 A myślę, że tak :) Możemy razem się zachwycać :) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:11 Ot, to to. Ósemka jest niepowtarzalna i Maha tez, przestac natychmiast, bo zaraz Wam ukrócę te insynuacje! ;) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:16 A ja podzielam zdanie Żony mej. Czasem jak czytam 8n to mam przed oczyma Mahadevę. :-) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:19 Moze i to ta sama osoba, ale ma dwie twarze, więc się liczy za dwie ;) a najlepiej spytajcie Trypla , chodzą słuchy, ze on widział Mahę najosobiściej. Odpowiedz Link
menk.a Re: no chwila.... 13.08.08, 20:44 Ja wcale nie twierdzę, że 8n i maha to ta sama osoba. I mnie to w ogóle nie interesuje. Nie dochodzę kto kim jest, kogo udaje albo nie. Mnie to ganz pomada. Napisałam tylko, że często czytając 8n 'widzę' mahę. Chodzi mi raczej o styl pisania. Maha podnieca się swoimi segmentami, swoja urodą, swoja elokwencją i inteligencja, swoimi wakacjami, pieniędzmi, seksem z miłości potem seksem bez miłości itd. Wszyscy już znają te historie. 8n z kolei rozpisuje się w podobny sposób o seksie z kumplem swojego faceta, zmywaczy do paznokci, samochodzie,... Ja tu niczego nie wartościuję, żeby była jasność. Tylko tyle. ;) Odpowiedz Link
menk.a Re: no chwila.... 13.08.08, 20:52 Dodam jeszcze, że maha mnie już nudzi. Jak nikt inny na forum (maha wybacz, że o Tobie bez Ciebie). Ogłaszam konkurs na osoby, które ja nudzę (wiem, że jest ich co najmniej kilka).;)) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: no chwila.... 13.08.08, 20:58 > Ogłaszam konkurs na osoby, które ja nudzę Żono, mów tak do mnie jeszcze. :-)) Odpowiedz Link
menk.a Re: no chwila.... 13.08.08, 21:33 kitek_maly napisała: > > > Ogłaszam konkurs na osoby, które ja nudzę > > Żono, mów tak do mnie jeszcze. :-)) > Żono, daj mi znać, gdyby Cię jakiekolwiek wieści w tej materii dopadły ;) Odpowiedz Link
8n Re: no chwila.... 13.08.08, 21:57 tylko nie o samochodzie. o kumplu faceta juz nie bede, bo facet zaczął czytać :| Odpowiedz Link
kitek_maly Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:22 A mnie Maha nie przeszkadza, czasem nawet rozbawi. A 8n kiedyś mnie bawiła, teraz zwykle szokuje i czasem nie mam pewności czy nas nie wkręca. :-( Odpowiedz Link
ciaew Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:25 nudzi nie znaczy, że przeszkadza :) zresztą bez mahy byłoby dziwnie jakoś :) a 8n wkręca na bank. tzn tak myślę, bo nie wierzę po jej postach, że można takim być. jak dla mnie zbyt przerysowana postać. ale zabawna :) Odpowiedz Link
8n Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:30 moj chlopak was wkrecil ze myje sobie twarz acetonem. a ja tylko te plamki od farby. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:35 > a 8n wkręca na bank. tzn tak myślę, bo nie wierzę po jej postach, że można taki > m > być. jak dla mnie zbyt przerysowana postać. ale zabawna :) Czasami jest zabawna, ale często to co pisze jest takie dramatyczne i szkoda mi się jej robi. :-( A jak pomyślę, że wtedy wkręca a ja się przejmuję to już tak tym bardziej niefajnie się robi. Odpowiedz Link
8n Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:56 jak już mówiłam - wkręciłam z tym, że pozbyłam się w 100% cellulitu. moje dramatyczne wynurzenia sa prawdziwe, ale nie musi byc tobie mnie szkoda, sama sobie zgotowalam swoj los, i pomijajac moje relacje z mamą i swoim ciałem, jestem bardzo ze swojego zycia zadowolona. mam dobre oceny, ładnego chłopaka, super cycki, ekstra pracę, piękną karte z motylem i dlugie wlosy o ktorych zawsze marzylam zeby zaslanialy mi piersi, jak jestem smutna to zaslaniają mi nawet pępek. to nee dramat, tylko inny punkt widzenia. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: jestem idiotka 13.08.08, 19:01 Mogę tylko po Kitku powtórzyć: Eeeeh... Właśnie mam znowu takie wrażenie, chyba takie samo jak Kitek, właśnie teraz. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: jestem idiotka 13.08.08, 19:22 Ja nie mogę, już mam Żonę - Twoją dzisiaj cudownie odnalezioną siostrę. :-) PS. 8n chciałam Ci kiedyś nawet maila napisać, ale potem jakoś odpuściłam, ale napiszę jak znajdę chwilkę w najbliższym czasie. :-) I wyjaśnię o co mi chodzi. Odpowiedz Link
8n Re: jestem idiotka 13.08.08, 19:34 to ekstra, czekam niecierpliwie na mejla (bedzie super jak przy wysylaniu po małpie nie napiszesz gazeta tylko wp). tymczasem udaję się w ramiona nauki. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: jestem idiotka 13.08.08, 19:34 A ja mam męża i prywatnego Żeglarza, wiec też przepadło. Co najwyżej, mogę czasem z Kitkiem zboczyć na złą drogę :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: jestem idiotka 13.08.08, 19:51 I teraz każda z nas ma swojego zboczeńca ;P Odpowiedz Link
2szarozielone Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:25 Ja się nie zgadzam, to inne poczucie humoru jest :) A poza tym już dawno by zaliczyła wpadkę z przelogowywaniem się, przy co najmniej 4 używanych nickach ;] No i 8n jest zupełnie prawdziwa a nie wymyślona i to jest fajne - a Maha to bajkopisarka :) Odpowiedz Link
8n Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:33 i pisze piosenki i je śpiewa! w ogole jestem szczytem prawdy. tylko w piosenkach zmyślam. no raz oklamalam jak napisałam, że zwalczyłam do konca cellulit ;) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:35 oczywiście. i widziałam Twoje nowe zdjęcie z wypadniętym kosmykiem. a piosenki są super. Odpowiedz Link
8n Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:40 (ten na zdjeciu z kosmykiem to skrzydla.do.wewnatrz, moze go gdzies tu zdazylas przyuwazyc) Odpowiedz Link
hsirk Re: jestem idiotka 13.08.08, 22:23 cholera, a dlaczego ja nie widzialem ? no co jest ? Odpowiedz Link
liisa.valo Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:20 Maha też jest jedyna w swoim rodzaju. I rewelacyjnie doradza mi w zakupach różnych takich :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:25 Ja nie wierzę. Tzn generalnie wisi mi to, czy Maha jest K czy M. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:25 Nie. I ja Mahę w odróżnieniu od innych forumowiczów bardzo lubię. Tym bardziej, że kilka maili sobie wysłałyśmy na privie. Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:26 cos mi tu brzytko pahnie! Trypel mówi, że Maha na stówę jest kobietą, A Iberia bez przerwy powtarza, że facetem, a Trypel zdaje się zna Iberię osobiście... ja sem uż dylino, nic nie kumam... Odpowiedz Link
liisa.valo Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:29 Dobra, czas rozwiać wątpliwości. MAHADEVA TO JA, gdy mam słabsze dni :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:35 Nie kłamię :) Myślisz, że czemu ja jedna Mahę bronię i mówię o niej ciepło i życzliwie??? Odpowiedz Link
2szarozielone Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:35 Nie jedna - ja też Mahę lubię, chociaż mi czasem łapki opadają :) Odpowiedz Link
8n Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:50 ja ją uwielbiam. i cieszę się, że ona też chce związku z rozsądku. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:49 Myślisz, że czemu ja jedna Mahę bronię i mówię o niej ciepło i > życzliwie??? Nie tylko Ty, dziś nawet Maha to doceniła i napisała o mnie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=83336226&a=83341820 :-] Odpowiedz Link
8n Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:31 powiedzialabym ze lepsze. moj dzien - dzisiaj, kiedy men.ka powiedziala ze jestem jej zaginiona siostra ucieszyl do nieba. to zdecydownie lepszy dzien. uwazam ze robisz masze przykrosc, zwalajac swoje slabe dni na mahadevowskie siły. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: jestem idiotka 13.08.08, 18:44 Trypel mówi, że Maha na stówę jest > kobietą, A Iberia bez przerwy powtarza, że facetem, a Trypel zdaje > się zna Iberię osobiście... A czy to ważne? Po co się emocjonować tym czy Maha jest kobietą czy mężczyzną? Nie czaję tego najazdu Iberii na Mahę. Odpowiedz Link
8n Re: jestem idiotka 13.08.08, 19:15 ja sie emocjonuje jak I mowi ze M to K napełniam się wtedy złymi emocjami wszędzie gdzie mam wolne miejsce. Odpowiedz Link
paranormalny Re: jestem idiotka 13.08.08, 19:18 Dalsze posty potwiedzają powyższą diagnozę:((( Odpowiedz Link
sundry Re: jestem idiotka 13.08.08, 20:01 To ja raz zamiast dezodorantem popsikałam się lakierem do włosów:) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: jestem idiotka 13.08.08, 21:40 Ja umyłam włosy balsamem do ciała. jedno i drugie w żółtej butli było. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: jestem idiotka 13.08.08, 21:59 Trochę sztywne były, ale nic im się nie stało kondycyjnie. Odpowiedz Link