wesoly.profanator 13.08.08, 21:05 ...jak Wisła Kraków dostaje w tyłek od Barcelony? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesoly.profanator 1:0 dla Wisły... 13.08.08, 21:08 ...powinno być :P. Ale będzie 2:0 dla Barcy. Niestety. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: 1:0 dla Wisły... 13.08.08, 21:14 Ja zwyczajnie chciałbym zobaczyć, że Wisła "nie przgrała w szatni", jak to lubią mówić komentatorzy. A i zaraz zrobię symulację w fifie. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: 1:0 dla Wisły... 13.08.08, 21:31 Trzeba uważać na Henry-ego, strzelił mi w pierwszej minucie, choroba, czas iść na emeryturę. Odpowiedz Link
funny_game Re: Kto będzie oglądał... 13.08.08, 21:13 Nie mam dostępu do TV, a nie chce mi się włóczyć po domach. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Kto będzie oglądał... 13.08.08, 21:17 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))))))) czekam i czekam, piwo też się już chłodzi :D Odpowiedz Link
krzysiek1042 Re: ale po co? n/t 13.08.08, 21:35 żeby lepiej zasypiać podczas sennej gry :) Odpowiedz Link
speedymika Re: ja lukam. 13.08.08, 22:30 w pierwszej chwili miałam ostre zdezo...bo nie widziałam tego o czym mówią :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: ja lukam. 13.08.08, 22:32 hiszpanscy technicy wzieli sie do roboty i teraz z kolei obraz wyprzedza komentarz:)) Odpowiedz Link
speedymika Re: ja lukam. 13.08.08, 22:37 zartujesz czy powaznie? ja juz wylaczylam tiwi, dzieć mi zasnął... Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: ja lukam. 13.08.08, 22:40 speedymika napisała: > zartujesz czy powaznie? ja juz wylaczylam tiwi, dzieć mi zasnął... > powaga, wszystkie opcje są przerabiane oprócz własciwej Odpowiedz Link
speedymika Re: Kto będzie oglądał... 13.08.08, 22:29 jak narazie to nieźle ich demolują... Odpowiedz Link
qw994 Re: Kto będzie oglądał... 13.08.08, 22:31 Ja nie :) Od kilku miesięcy nie mam TV :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity bezjajeczny futbol zdeka 13.08.08, 22:36 ni to atak ni to obrona niby sie bronimy a bramy i tak lecą klasyczna polska bryndza z renomowanymi rywalami ciężko sie ogląda, dodatkowo ten dzwiek nie koreluje z obrazem Odpowiedz Link
baba_krk babskim okiem 13.08.08, 22:38 czyli moje wrażenia z pierwszej połowy :) Zaczęło się dobrze, Wiślacy nie bali się Barcy co zaowocowało ładną akcją Brożka. Bramkarz też sobie w miarę dawał radę, chociaż zastanawiałam się, gdzie w tym czasie była obrona. Bramka Eto’o dla mnie bomba, o Xavim już nie wspomnę, bo jakby na to nie patrzeć to Wiślacy wtedy spali. Czasem pojawiał się jeszcze Łobodziński, ale zasadniczo to ducha walki widzę tylko w Brożku, bo Sobolewski też wymięka. Dla mnie w ogóle szokiem jest, że Barca musi grać w meczach o awans, no ale jak spsocili poprzedni sezon, to muszą teraz ponieść konsekwencje. W końcu coś drgnęło pod koniec i akcja chociaż na chwilę oddaliła się od bramki wiślaków, no ale nie na długo, bo później znowu zaatakował Xavi (super, że w końcu komentator nie mówi Xavi ani Czavi ;) to taka mała dygresyjka) Całym sercem jestem z Barcą, ale mam nadzieję, że jednak Wiślacy jeszcze coś powalczą i w końcu zagrają zespołowo, bo w końcu Wisła to nie tylko Brożek i Pawełek. Brakuje mi Messiego, no ale wiadomo - wróci, a jeszcze bardziej Deco, ale tej Chelsea to mu nie wybaczę... A na koniec to jedyne co powiem to: VISCA EL BARÇA, VISCA CATALUNYA :DDDDD Odpowiedz Link
wesoly.profanator Re: babskim okiem 13.08.08, 22:39 baba_krk napisała: > VISCA EL BARÇA, VISCA CATALUNYA :DDDDD Zamilcz babo! Odpowiedz Link
baba_krk Re: babskim okiem 13.08.08, 22:41 nie ma po prostu takiej opcji!!! jeżeli tylko Bozia da to pójdę na rewanż i wypowiem te słowa na głos :DDDDDDDDD Odpowiedz Link
baba_krk Re: babskim okiem 13.08.08, 23:45 święta prawda :)))) na Camp Nou byłam wiele razy, np. byłam też wtedy kiedy Barcelona w 2006 wygrała Ligę Mistrzów i powróciła z pucharem, tego co się wtedy działo nie da się opisać, ani z niczym porównać :D to był taki maksymalny orgazm bez seksu :)))))))))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: babskim okiem 13.08.08, 23:59 ale chodzi Ci o ten konkretny majowy dzień kiedy dokopali angolom czy ogólnie o pobyt na Camp Nou? tak czy siak bezcenne :DDDDDDDDD Odpowiedz Link
baba_krk Re: babskim okiem 14.08.08, 00:11 a tak w ogóle to dzisiaj widziałam znajomych na trybunach :) więc też fajne uczucie :D Odpowiedz Link
baba_krk part two 13.08.08, 23:42 tu już chyba nie ma co komentować ;> tylko z Brożkiem i Pawełkiem Wisła nie ma szans... Łobodziński, Sobolewski i Niedzielan mieli przebłyski, ale to wszystko to wciąż za mało... nie mogę nie zgodzić się z panami z gazety: 54. min. Instytut Boiskowych Badań Statystycznych Z czuba imienia Szkiełka i Oka donosi. Przeciętny czas utrzymywania się przy piłce zawodnika Barcelony - ile chce. Przeciętny czas utrzymywania się przy piłce zawodnika Wisły - też ile chce. Czyli jakieś 0,02 s. 50. min. NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Iniesta - pyk - Eto'o - pyk - Henry - pyk - Baszczyński leży - Henry - pyk - nad Pawełkiem. Piłkarze Barcy nawet się przy tym nie spocili no ale moi faworyci wygrali, więc pozwolicie, że będę się cieszyć :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity beznadziejnie w sumie 13.08.08, 23:44 i to jest mistrz który mistrza zdobył u nas w cuglach to ile by inni dostali i jak grali hmmmmmmmm hmmmm hmmmmmm Odpowiedz Link
baba_krk Re: beznadziejnie w sumie 13.08.08, 23:48 nigdy nie kibicowałam Wiśle, jeśli już to Cracovii, ale jeśli mam być szczera to nie rajcuje mnie polska piłka nożna moim faworytem od lat była Barcelona, a wcześniej FC Porto, zatem z dzisiejszego wyniku maksymalnie się cieszę :))))))) sorry, mam nadzieję, że zostanie mi wybaczone ;) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: beznadziejnie w sumie 13.08.08, 23:51 baba_krk napisała: > nigdy nie kibicowałam Wiśle, jeśli już to Cracovii, ale jeśli mam > być szczera to nie rajcuje mnie polska piłka nożna > moim faworytem od lat była Barcelona, a wcześniej FC Porto, zatem z > dzisiejszego wyniku maksymalnie się cieszę :))))))) sorry, mam > nadzieję, że zostanie mi wybaczone ;) ja tez lubie Barcelone ale jak graja polskie chłopaki no to licze ze jednak cos pokażą a tu gacie pełne, podwójna garda i mało umiejętności Odpowiedz Link
baba_krk Re: beznadziejnie w sumie 13.08.08, 23:55 Też liczę, że coś pokażą, ale raczej po to, żeby mecz był ciekawszy, a nie dlatego że mi się jakiś patriotyzm, w tym wypadku lokalny, odzywa. Jeśli chodzi o piłkę to nie ma sentymentów :DDDDDDDDD Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: beznadziejnie w sumie 13.08.08, 23:57 baba_krk napisała: > Też liczę, że coś pokażą, ale raczej po to, żeby mecz był ciekawszy, > a nie dlatego że mi się jakiś patriotyzm, w tym wypadku lokalny, > odzywa. Jeśli chodzi o piłkę to nie ma sentymentów :DDDDDDDDD a ja mam bom sentymentalny:) Odpowiedz Link
baba_krk Re: beznadziejnie w sumie 14.08.08, 00:00 a ja jestem twardzielem w spódnicy ;)))) Odpowiedz Link