nuova 28.09.08, 19:04 Zasysacie Mułem? mam pytanie :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liisa.valo Re: muł 28.09.08, 23:32 Nieprawda. Ja mam beznadziejny iPlusowy internet i niczego mi nie zamula. Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: muł 28.09.08, 23:42 Ja mam stałe łącze od Netii i nawet jak za mocno nie ciągnie, to mi muli. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: muł 28.09.08, 23:48 Hehe, widać trzeba umieć ciągnąć, co by łącza nie zamulić :) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: muł 28.09.08, 23:28 No co z tym pytaniem?:) Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
liisa.valo Re: muł 28.09.08, 23:31 No właśnie :) Ja taka chętna do odpowiedzi, bo by choć raz się utylitarnie poczuć :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: muł 28.09.08, 23:48 no a to o ściąganie przez osła nie było już TYM pytaniem? :P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: muł 28.09.08, 23:52 Ja zrozumiałam to tak, że autorka wontka szuka kogoś, kto zasysa mułem, żeby zadać pytanie... Co z tym penisem? Właź mi na czata. Odpowiedz Link
baba_krk Re: muł 29.09.08, 08:55 Lisska ja wczoraj poległam, wzięła mnie w nocy tak wielka zaraza, że od dzisiaj będę się faszerować antybiotykami, bo jak widzę nie da się po dobroci aspirynkami :( Dodajcie mnie później jakoś do tego czatu, to się wymienimy spostrzeżeniami ;))) Odpowiedz Link
nuova Re: muł 29.09.08, 07:10 heart_of_ice napisała: > No co z tym pytaniem?:) > > Pauli > -- > "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaj > e > się chusteczkę" [T.P] jestem, jestem Zabarwione na zielono tytuły oznaczają to, co kiedyś już ściągałam? Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: muł 29.09.08, 09:28 Tak:) Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
nuova Re: muł 29.09.08, 13:05 heart_of_ice napisała: > Tak:) > > Pauli > -- > "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaj > e > się chusteczkę" [T.P] tak myślałam, ale szukałam potwierdzenie (bo chodziło mi o dawno szukany film) Dziękuję Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: muł 29.09.08, 13:07 Ale wlasciwie nie wiem, jak to jest z plikiem, ktory sciagnelas kiedys, ale juz usunelas z dysku... Obstawiam, ze taki juz nie bedzie na zielono:) Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
nuova Re: muł 29.09.08, 13:13 > Ale wlasciwie nie wiem, jak to jest z plikiem, ktory sciagnelas kiedys, ale juz > usunelas z dysku... Obstawiam, ze taki juz nie bedzie na zielono:) łeeee ;( Odpowiedz Link