lupus76 01.10.08, 13:13 I chcę oświadczyć, ze skóra ze mnie złazi :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwroclawianka Re: Powakacyjnie witam wszystkich 01.10.08, 13:15 he he :) i teraz z nas wszystkich masz najdalej do następnego urlopu :) witamy ozięble :) Odpowiedz Link
lupus76 Re: Powakacyjnie witam wszystkich 01.10.08, 14:04 Mam jeszcze 9 dni urlopu, więc chyba nie jest aż tak tragicznie, co nie? Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: Powakacyjnie witam wszystkich 02.10.08, 10:29 lupus76 napisał: > Mam jeszcze 9 dni urlopu, więc chyba nie jest aż tak tragicznie, co nie? to zależy, czy w regularnych cyklach byczysz sie, czy w nieregularnych. a w urlopie i tak najfajniejsze jest oczekiwanie nań! Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Powakacyjnie witam wszystkich 01.10.08, 13:30 lupus76 napisał: > I chcę oświadczyć, ze skóra ze mnie złazi :) Ze mnie złaziła tydzień temu:D ... ale już nie złazi i znowu jestem białas;( Odpowiedz Link
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Powakacyjnie witam wszystkich 01.10.08, 14:06 e tam, u mnie w domu tez tropiki bo dostarczono mi juz olej i kaloryfery ruszyly pelna para :-) a gdzie byles? Odpowiedz Link
lupus76 Re: Powakacyjnie witam wszystkich 01.10.08, 14:10 W tej małej części, która ostała się z Imperium Osmańskiego. I muszę powiedzieć, że część objazdowa bardziej mi się podobał. A zwłaszcza Kapadocja mnie zauroczyła. W ogóle - fajne miejsce na ziemi :) Odpowiedz Link
trypel Re: Powakacyjnie witam wszystkich 01.10.08, 14:09 jadłes cacę? piłeś ajran? co widziałes? Odpowiedz Link
lupus76 Re: Powakacyjnie witam wszystkich 01.10.08, 14:14 1. Nie wiem - być może. Opisz, jak to wygląda :) 2. Tak. I zażerałem ten ich cudowny, gęsty kefir - łyżkami 3. Alanyę, Antalię, Muzeum Mwvlany, Kapadocję (w życiu nie widziałem jeszcze nic tak pięknego), Ankarę (ale niestety nie zdążyliśmy do Mauzoleum Ataturka), Istanbuł (fascynujące miasto, ale tylko 2 dni tam byliśmy), Troję, Pergamon, Efez, i Pamukkale (to akurat nieco mnie rozczarowało) Odpowiedz Link
trypel Re: Powakacyjnie witam wszystkich 01.10.08, 15:57 A nie mówiłem że do Pammukkale nie warto? Kapadocja jest niesamowita - w Derinkuyu byłes czy w jakimś mniejszym? Dolina Ihlary była? Ayran to juz skutek zmieszania jogurtu z wodą - ayran jest rzadki i sie go pije a nie je :) Odpowiedz Link
lupus76 Re: Powakacyjnie witam wszystkich 01.10.08, 18:58 Dolina Ihlary była. Poza tym Gorom i Nevsehir. I było zajebiaszcze :) A ajran poznałem juz w Bułgarii. I jest doskonały na kacora :) W Turcji natomiast - w przeciwieństwie do Bułgarii - można było zjeść baraninę i jagnięcinę. Co zem uczynił. Ale nie pytaj mnie, jak się to nazywało, bo nie pamietam, a nie zapisywałem. Jagniecina była z grilla, a baranina - to akurat pamietam - Osmanish :) taka zapiekanka z duszonym mięsem. Rewelacja :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Powakacyjnie witam wszystkich 01.10.08, 14:33 super, że się dobrze bawiłeś i fajnie, że już jesteś :) Odpowiedz Link
lupus76 Re: Powakacyjnie witam wszystkich 01.10.08, 14:34 Wyższą Szkołę Sztuki Dyplomatycznej otworzyć powinnaś :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Powakacyjnie witam wszystkich 01.10.08, 14:39 ej stary zajebiście, że miałeś taki wypas i w dechę, że już kur*a wróciłeś do nas :DDDDDD brzmi lepiej? ;> Odpowiedz Link
tora83 Re: Powakacyjnie witam wszystkich 01.10.08, 14:37 lupus76 napisał: > I chcę oświadczyć, ze skóra ze mnie złazi :) Jezu, ilektroc patrze na Twoj watek, to czytam "prowokacyjnie witam wszystkich" :D:D:D Glodnemu chleb na mysli chyba :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Powakacyjnie witam wszystkich 01.10.08, 14:40 eeeeeeeeeej, ale ja też myślałam, że tam było prowokacyjnie no żesz, jeszcze mi się na oczy rzuciło ;/ Odpowiedz Link
tora83 Re: Powakacyjnie witam wszystkich 01.10.08, 14:43 baba_krk napisała: > eeeeeeeeeej, ale ja też myślałam, że tam było prowokacyjnie > no żesz, jeszcze mi się na oczy rzuciło ;/ Hahahahaha :):):) Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: Powakacyjnie witam wszystkich 02.10.08, 10:27 > Jezu, ilektroc patrze na Twoj watek, to czytam "prowokacyjnie witam > wszystkich" :D:D:D > Glodnemu chleb na mysli chyba :D ja dopiero po Waszych komentarzach zauważyłam, że to jest "powakacyjnie"... ale Lupus lubuje się w używaniu trudnych słow, żeby zakłopotac człowieka :) Odpowiedz Link
funny_game Lópósó :))) 01.10.08, 15:00 Byłeś w tureckim więzieniu? Przyślij zdjęcia z plaży :D Odpowiedz Link
lupus76 Re: Lópósó :))) 01.10.08, 15:55 1. Nie. Pomijając wieże w Topkapi, gdzie Sułtan pozwalał pomyśleć Wezyrom nad swoim postępowaniem :) 2. Nie szybciej, niz w weekend. Odpowiedz Link
rasgeea Re: Lópósó :))) 01.10.08, 18:48 lupus76 napisał: > 2. Nie szybciej, niz w weekend. Ja tez scem... Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Powakacyjnie witam wszystkich-JA tez 01.10.08, 19:01 i donosze, ze mam piekna mahoniowa opalenizne :-PPP Odpowiedz Link
lupus76 Re: Powakacyjnie witam wszystkich-JA tez 01.10.08, 19:03 To gratuluję i witam :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Powakacyjnie witam wszystkich 01.10.08, 19:32 muj błenas nocies!:) tak tak, na forum stara bida;) Odpowiedz Link