thank_you 25.10.08, 05:12 pl.youtube.com/watch?v=uIWHl1MDDFI Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staryigruby Re: Miłego :-) 27.10.08, 08:59 Mógłby to być fajny numer, głos stylizowany na zmysłowo-seksowny, nawet nieźle. Tekst...powiedzmy ciepły, może nie aż "hot", ale OK :). Za silnie słychać sekcję rytmiczną, i te jej szepty giną gdzieś w tle. Ponadto to było chyba nagrywane na mikrofon kompa z głośników. Jak dla mnie do posłuchania raz, dwa, ale mnie to nie kręci jakoś szczególnie. No i muzycznie, to właściwie forma deklamacji - ja tam bardziej lubię, jak głos się trochę błąka po interwałach. Byłoby ciekawiej, na przykład, gdyby gdyby cały ten fragment o "tylko tu, tylko tak, jakbyś pieścił mnie językiem" podnieść o sekundę do góry przy zachowaniu tej samej melodi, było by wrażenie większej ekspresji wokalnej - no...że teraz dzieje się coś bardziej emocjonującego. To znany trick. Jak masz cztery podobne zwrotki i w jednej z nich tekst niesie wiecej emocji, to można podnieść tonację i jest wtedy ciekawy efekt. :) Odpowiedz Link