dita.von.teese 28.10.08, 21:18 w glowe na jaki kolor pomalowac pokoj Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk Re: zachodze 28.10.08, 21:19 na pomarańczowo, albo na jakiś ładny odcień czerwieni śliwka węgierka na ścianie też fajnie wygląda :) Odpowiedz Link
wilowka Re: zachodze 28.10.08, 21:20 śliffka jest fajna. Ale ja akurat mam żółciutki - taki mi pasuje. Nazywa się to soczysta gruszka chyba Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: zachodze 28.10.08, 21:21 to jest strasznie dziwny pokoj, bo taki waski a dlugi. trezba go jakos powiekszyc optycznie.tez myslalam o pomaranczowym, ale nie moze to byc chyba taki mocny odcien, mysle. Odpowiedz Link
baba_krk Re: zachodze 28.10.08, 21:28 do żółtego muchy lecą :PPPP chyba że jakiś taki odcień pomiędzy żółtym a zielonym, mogłoby to ładnie wyglądać :) Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: zachodze 28.10.08, 21:31 a z zielonym to ostroznie, drugi pokoj jest zielony i wyszedl odcien taki troche szkolny;( zamiast pistacjowy Odpowiedz Link
wilowka Re: zachodze 28.10.08, 21:35 Oj tak z zielonym i różowym na ścianie. Ciężko uzyskać w pastelach odcień, co nie jest szkolny...po mojemu MAJTKOWY! A do żółtego nie lecą :P a nawet jak jakaś przyleci, to zaraz ją zjadam i po krzyku :) Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: zachodze 28.10.08, 21:38 a nawet jak jakaś przyleci, to zaraz ją zjadam i po > krzyku :) zazdroszcze..yy.refleksu?:D Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: zachodze 28.10.08, 21:40 wlasnie ja sobie chyba kiedys go przemaluje na inny odcien albo w ogole kolor, bo kolory scian przeciez maja wplyw na nastroj i ogolny klimat mieszkania kurde no..:) Odpowiedz Link
baba_krk Re: zachodze 28.10.08, 21:46 pomarańczowy na nastrój ma bardzo dobry wpływ :) Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: zachodze 28.10.08, 21:28 chyba tak bedzie najlepiej, choc jak znam siebie, moze to sie jeszcze zmienic:D Odpowiedz Link
grassant Re: zachodze 28.10.08, 21:27 dita.von.teese napisała: > to jest strasznie dziwny pokoj, bo taki waski a dlugi. trezba go jakos > powiekszyc optycznie.tez myslalam o pomaranczowym, ale nie moze to byc chyba > taki mocny odcien, mysle. > powiekszyc optycznie - to lustra. W suficie. Odpowiedz Link
grassant Re: zachodze 28.10.08, 21:28 baba_krk napisała: > na pomarańczowo, albo na jakiś ładny odcień czerwieni > śliwka węgierka na ścianie też fajnie wygląda :) jeszcze można kupić węgierki Odpowiedz Link